Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fikret yalçın'la balığa gitti
yycolak yazdı:Bütün yazılanları dikkatle okudum.En doğrusu nefesi kuvvetli bir hoca bulmak.Bir arıza var.Onun çözülmesi lazım arkadaşlar.Fikodan değil,o elinden geleni yaptı.Takım bağladı,yem taktı,hatta ben beceremiyorum diye oltayı bile uzağa attı.Ama yok abicim bende iş yok.Adam daha oltalarımı hazırlarken bir balık yakaladı bile.Tamam dedim bu bollukta banada bir şeyler düşer diye ama neredeeeeee....Zaten hepsi ili balık varmış denizde onlarıda Fiko yakaladı.Afiyet olsun şekerim.Seerf
Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.Yapacak bir şey yok....Snifsinf
İlgi ve alakanıza sonsuz teşekkürler.İyiki varsınız.Hiç olmazsa moralim yüksek.Wink

Abi bu kadar şanssızlık olmaz yav Baby Balık yoksa diyecek bişey yok ama takımlarla veya yemlerle ilgili başka bir sorun filan mı var acaba Wink Kamış kullanmayı bilmeyenlerin ne balıklar tuttuğuna şahit oluyorum . Bu işte bir terslik var gibi Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan baba balık yoktu havada bozuk nasip birdahaki sefere.AlkisSeerf

olsun fikretim berket versin daha irisi ve çoğu daha sonra hava düzeldiğinde dimi.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
yalçın abi bir sen birde sedat ne olacak sizin haliniz yaww biran önce balık tutmanız lazım tüm site olarak rahatlamamız için,
bu arada bende en son levreğimi heralde eylül 2009 da yakalamış bir levrekci olarak bende strese girmeye başladım aranıza katılmama az kaldı Siyirdim
Bul
bereketli olsunda onlar küçük ya baba çipura olursa yakalar yalçın abim boşunamı bilendi sanıyorsunuz trofe lazım trofe kesmez lidakiler trofelere rastgelesin yalçın abiiiSiyirdimAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
thunderbolt yazdı:Abi bu kadar şanssızlık olmaz yav Baby Balık yoksa diyecek bişey yok ama takımlarla veya yemlerle ilgili başka bir sorun filan mı var acaba Wink Kamış kullanmayı bilmeyenlerin ne balıklar tuttuğuna şahit oluyorum . Bu işte bir terslik var gibi Gulumse

Ne takım ne yem sorun bende.Nasibim bağlanmış Nedimcim nasibim...HappySiyirdim
Bul
ustam61 yazdı:Affetyalçınım takma kafana birgün sende yakalarsın.Heheastsolistler sahneye geç çıkar bilirsin.bu arada hastan olduğunu duyduk. geçmiş olsun.Affet

Sağol Ustacım.Kayınvalide ve baldız ikiside hasta bu günlerde.Onlarla uğraştık bir müddet...
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimsizlere diyorum ben şu foruma kadrolu bir hoca bulalım maaşını ödeyelim diye.Hehemuska yazsın,kurşun döksün,nefesi kuvvetli tükrüğü bol bir hoca lazımmmm.Heheokuyup üfleyip yüzünüze tükürecek(aman yanlış anlamayın.hoca okuduktan sonra tu tu tu diye tükürür ya)HeheHehe
ufuruk -tukuruk..buralara varir mi?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi bir sen birde sedat ne olacak sizin haliniz yaww biran önce balık tutmanız lazım tüm site olarak rahatlamamız için,
bu arada bende en son levreğimi heralde eylül 2009 da yakalamış bir levrekci olarak bende strese girmeye başladım aranıza katılmama az kaldı Siyirdim

Balık tutamayanları siteden aforoz etmiyorsunuz değilmi.NayirolamazSnifsinf
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsunda onlar küçük ya baba çipura olursa yakalar yalçın abim boşunamı bilendi sanıyorsunuz trofe lazım trofe kesmez lidakiler trofelere rastgelesin yalçın abiiiSiyirdimAlkisSeerfAlkis

Doğru demişsin Bahriyelim.Bir gün olur İnşallah.Affet
Bul
yycolak yazdı:Sağol Ustacım.Kayınvalide ve baldız ikiside hasta bu günlerde.Onlarla uğraştık bir müddet...
gecmis olsun Yalcin...Allah iyilik versin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bucali bariş/ bucali fikret /çupra avi bucalıfikret 25 3,981 02-04-2015, 10:41
Son Yorum: bucalıfikret
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,641 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  29.02.2012 martta nereye gidecez balığa ıspartada? abdullah ilbaş 17 3,391 11-03-2012, 18:48
Son Yorum: breda
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,883 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  Bugünde balığa çıktım orhanekmekci 46 7,255 19-11-2009, 01:43
Son Yorum: orhanekmekci
  şeytanın bacağı yalçın yycolak 25 4,231 31-05-2009, 07:54
Son Yorum: yycolak
  nihayet balığa cıkabildim orhanekmekci 121 14,460 02-03-2009, 14:58
Son Yorum: blue_zaire
  bucalı fikret ve barışın avı bucalıfikret 60 9,044 11-01-2009, 19:12
Son Yorum: efese
  canım sıkıldı gittim balıga LEVREKCİ LeVrEkCi 28 3,760 05-11-2007, 00:43