11-11-2011, 18:00
faruk kardeş güzel bir av olmuş kutluyorum sizi devamı bol olsun
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi
|
11-11-2011, 18:00
faruk kardeş güzel bir av olmuş kutluyorum sizi devamı bol olsun
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
11-11-2011, 18:10
doktor yazdı:Maaşallah Faruk abim güzel avcılık yapmışsınız mırmır lar çok güzel görünüyorlar yengeçlerde güzel Balıkesir tarafında da bu mavi yengeçlerden çok var yiyorlar ama sizlerinde dediği gibi canlı canlı pişirmek benimde hoşuma gitmez ama pişmişsede hayır demem afiyet bal şeker olsun sayın abim saygılar. ALTAYLI yazdı:Faruk tebrikler oldukça güzel bir av daha. Daha ne olucak abisi. Ben kesinlikle canlı canlı pişirilmesi taraftarıyım. Maalesef ancak o zaman gerçek lezzetini bulabiliyorsun naxos 5 yazdı:abi mırmırın olduğu yerde mavi (italyan) yengeci, yengecin olduğu yerde de mırmır varmış, siz tam yerine düşmüşsünüzyorumlariniz icin tesekkurler beyler... Bende pismis olarak bulsam hayir demem Eren ![]() buzluga her ne girse kesinlile lezzetinden kaybeder Ercan abi... Ben o meraya bir defa daha gitmistim Hakan..dur..dur.. o gidisimizde senin tekne ile gitmistik..iste o mera...ayni balik ve daha fazlasi camlarin onunde de var... sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
11-11-2011, 18:11
cilingoz yazdı:faruk kardeş güzel bir av olmuş kutluyorum sizi devamı bol olsun tesekkurler Selim abi.. daha bollari sizlerede rastgelsin
![]()
11-11-2011, 18:24
Afiyet şeker olsun valla güzel balıklar ne güzel gelmiştir yukarı kafa ata ata .
12-11-2011, 01:02
darıcalı yazdı:Afiyet şeker olsun valla güzel balıklar ne güzel gelmiştir yukarı kafa ata ata . evet Ahmet,,zevkli bir av di..tesekkurler ![]() sizlerede rastgele
![]()
12-11-2011, 03:52
tebrikler faruk abi cok iyi av olmus valla daha cok av alirsiniz insallah
12-11-2011, 20:22
ciko yazdı:tebrikler faruk abi cok iyi av olmus valla daha cok av alirsiniz insallah tesekkurler Cihat... sizlerede rastgele
![]()
16-11-2011, 22:10
![]() ![]() ![]() Korkma aretlik denizden çıkan herşey yenir ![]() ![]() ![]()
17-11-2011, 16:01
mariner8 yazdı: tesekkurler aretlik.. yeterki sen yengec iste..hepsi senin olsun..gel al..afiyetle ![]() sizlerede rastgele
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|