Yorumları: 22,029
Konuları: 258
yycolak yazdı:geçmiş olsun abicim.keyif tavan yapmış maşallah.afiyetle abicim.dediğin gibi rüzgar maydanozu perişan ediyor bu gün yağmurla birlikte.yarın biraz sakinleştikten sonra öbür gün yine başlıyor.iki gün içinde bütün yönleri dolaşacakmış rüzgar.bakalım neler olacak.
Teşekkür ederim Yakup

iki gün balığa çıkmaya niyetlimisin

rastgele.
Yakamoz yazdı:Tebrikler ORHAN abicim güzel av olmuş geçmiş olsun umarım bir an önce saglıgına kavuşursun...
Yakamoz yazdı:ORHAN abicim en alt resimdeki küçük parmak gibi olan balık ismini EDREKENE degilmi benmi yanlış biliyorum zehirli olan...
Teşekkür ederim Murat

söylediğin balık trakonya sizin söyleminizce edrekene zehirli olduğundan dikkatli olmak lazım
Bornova - izmir
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Orhan abicim öncelikle geçmiş olsun, umarım sağlına kavuşmuşsundur.
Bu sene kaç kez niyetledik ama bir türlü yeni limandan çıkamadık hep hafta sonu hava esti maalesef.
nacizane tavsiyem paraşüt çapa dediğimiz bir çapa ile balık avı yapman hem sabit bir yerde kalmıyorsun hemde yavaş yavaş dipi tarıyorsun, mercan avında akış ile çok daya iyi avlar yapabilirsin diye düşünüyorum.
güzel paylaşım için teşekkürler, daha niceleri rastgelsin.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 609
Konuları: 40
Öncelikler çok geçmiş olsun. Fotolar ve av harika. Yüreğinize ve elinize sağlık.
Salih Reis yazdı:Orhan abicim öncelikle geçmiş olsun, umarım sağlına kavuşmuşsundur.
Bu sene kaç kez niyetledik ama bir türlü yeni limandan çıkamadık hep hafta sonu hava esti maalesef.
nacizane tavsiyem paraşüt çapa dediğimiz bir çapa ile balık avı yapman hem sabit bir yerde kalmıyorsun hemde yavaş yavaş dipi tarıyorsun, mercan avında akış ile çok daya iyi avlar yapabilirsin diye düşünüyorum.
güzel paylaşım için teşekkürler, daha niceleri rastgelsin. 
Çalıştığım dönemde olumsuz hafta sonlarından bende yılmıştım

emekliiğin bir güzel bir yönüde bu

paraşüt çapayı balığın seyreldiği dönemde kullanmam lazım.Teşekkür ederim Salih,sanada çıkacağın avlarda bol şanslar.Rastgele.
maxtar yazdı:Öncelikler çok geçmiş olsun. Fotolar ve av harika. Yüreğinize ve elinize sağlık. 
Teşekkür ederim Metin
Bornova - izmir
Yorumları: 75
Konuları: 10
Karışık balıklar da harika Palamut, mercan , melina lar çok güzel. Ben yaklaşık 45 gündür denize çıkamıyorum.Hava bir türlü müsade etmedi. Seni tebrik ediyorum .Afiyet olsun.
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Orhan abi geçmiş olsun. Grip mirip dinlememiş denize koşmuşsun. allah bereketini artırsın. Maşallah yok diyorsun ama bir tava falan değil tutulanlar
Manzaralarda şahane. Eline sağlık. Acil şifalar dilerim.
maliyeci51 yazdı:Karışık balıklar da harika Palamut, mercan , melina lar çok güzel. Ben yaklaşık 45 gündür denize çıkamıyorum.Hava bir türlü müsade etmedi. Seni tebrik ediyorum .Afiyet olsun.
Teşekkür ederim Ahmet kardeşim

seninde kurtlar büyümüştür çık gel burada dökelim

Bornova - izmir