Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3-4 ocak Orhan Ekmekçi
alperburdur yazdı:Geçmiş olsun Orhan abim. Balıklar da çok güzel ellerine sağlık Alkis

MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi, yine bol çeşit ve güzel balıkçılık yapmışsın AlkisSeerfAlkis
afiyet şeker olsun gerçekten balıklar süper.

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
yalova tatar yazdı:babaaa öncelikle geçmiş olsun Affet manzara şahane yunuslarda show yapıyo.SiyirdimBobo nevalede sağlam tragonya bile yekelamışsın.AlkisAffetSeerf
Eyvallah tatarSeerfhem yemlide hemde sırtıda bereketli bir ay içindeyiz.

naxos 5 yazdı:abi takılı verirdi bi yunus...
menüde sonraki gün buğulama yunus olurdu.Siyirdim
Happytabi önce o yunusu 3.5Mt. tekneye almak lazımSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:geçmiş olsun abicim.keyif tavan yapmış maşallah.afiyetle abicim.dediğin gibi rüzgar maydanozu perişan ediyor bu gün yağmurla birlikte.yarın biraz sakinleştikten sonra öbür gün yine başlıyor.iki gün içinde bütün yönleri dolaşacakmış rüzgar.bakalım neler olacak.
Teşekkür ederim YakupSeerfiki gün balığa çıkmaya niyetlimisinGulumserastgele.

Yakamoz yazdı:Tebrikler ORHAN abicim güzel av olmuş geçmiş olsun umarım bir an önce saglıgına kavuşursun...

Yakamoz yazdı:ORHAN abicim en alt resimdeki küçük parmak gibi olan balık ismini EDREKENE degilmi benmi yanlış biliyorum zehirli olan...
Teşekkür ederim MuratSeerfsöylediğin balık trakonya sizin söyleminizce edrekene zehirli olduğundan dikkatli olmak lazımGulumse
Bornova - izmir
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:orhan abi cidden hastalığık bir tarafa güzel av olmuş Seerf değmiş herşeyiyle afiyetolsun orhanabi birde geçmiş olsun 76

bahriyeli yazdı:orhan abicim özlemişiz senin güzel raporlarını, tebrikler .dizmişsin yine balıkları tepsiye hepsi birbirinden güzel selamlar saygılar abim rastgele.AlkisSeerfAlkis

polat_can yazdı:maşallah çok güzel görünüyolar Gulumse

makineci yazdı:Orhan abi gecmis olsun balikcilik deniz havasi iyi gelmistir insallah. tebrikler baliklar cok guzel hele palamutlar, afiyet olsunAlkisAlkisSeerf
Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abicim öncelikle geçmiş olsun, umarım sağlına kavuşmuşsundur.

Bu sene kaç kez niyetledik ama bir türlü yeni limandan çıkamadık hep hafta sonu hava esti maalesef.

nacizane tavsiyem paraşüt çapa dediğimiz bir çapa ile balık avı yapman hem sabit bir yerde kalmıyorsun hemde yavaş yavaş dipi tarıyorsun, mercan avında akış ile çok daya iyi avlar yapabilirsin diye düşünüyorum.

güzel paylaşım için teşekkürler, daha niceleri rastgelsin. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Öncelikler çok geçmiş olsun. Fotolar ve av harika. Yüreğinize ve elinize sağlık. Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Salih Reis yazdı:Orhan abicim öncelikle geçmiş olsun, umarım sağlına kavuşmuşsundur.

Bu sene kaç kez niyetledik ama bir türlü yeni limandan çıkamadık hep hafta sonu hava esti maalesef.

nacizane tavsiyem paraşüt çapa dediğimiz bir çapa ile balık avı yapman hem sabit bir yerde kalmıyorsun hemde yavaş yavaş dipi tarıyorsun, mercan avında akış ile çok daya iyi avlar yapabilirsin diye düşünüyorum.

güzel paylaşım için teşekkürler, daha niceleri rastgelsin. Seerf
Çalıştığım dönemde olumsuz hafta sonlarından bende yılmıştımHadiordanemekliiğin bir güzel bir yönüde buGulumseparaşüt çapayı balığın seyreldiği dönemde kullanmam lazım.Teşekkür ederim Salih,sanada çıkacağın avlarda bol şanslar.Rastgele.

maxtar yazdı:Öncelikler çok geçmiş olsun. Fotolar ve av harika. Yüreğinize ve elinize sağlık. Alkis
Teşekkür ederim MetinSeerf
Bornova - izmir
Bul
Karışık balıklar da harika Palamut, mercan , melina lar çok güzel. Ben yaklaşık 45 gündür denize çıkamıyorum.Hava bir türlü müsade etmedi. Seni tebrik ediyorum .Afiyet olsun.
Bul
Orhan abi geçmiş olsun. Grip mirip dinlememiş denize koşmuşsun. allah bereketini artırsın. Maşallah yok diyorsun ama bir tava falan değil tutulanlar Smile

Manzaralarda şahane. Eline sağlık. Acil şifalar dilerim.
Bul
maliyeci51 yazdı:Karışık balıklar da harika Palamut, mercan , melina lar çok güzel. Ben yaklaşık 45 gündür denize çıkamıyorum.Hava bir türlü müsade etmedi. Seni tebrik ediyorum .Afiyet olsun.
Teşekkür ederim Ahmet kardeşimSeerfseninde kurtlar büyümüştür çık gel burada dökelimGulumseSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ocak ayını palamutla uğurladım orhanekmekci 47 5,575 18-02-2013, 10:38
Son Yorum: orhanekmekci
  3-5-2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 34 5,005 21-05-2012, 09:07
  30-4-2012 Orhan Ekmekci orhanekmekci 32 5,462 04-05-2012, 21:55
  18 ocak 2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 51 6,530 27-01-2012, 23:07
Son Yorum: yalova tatar
  12-13 ocak Orhan Ekmekçi orhanekmekci 45 5,455 20-01-2012, 18:03
Son Yorum: fotokopici
  8-9 Ocak 2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 39 6,365 15-01-2012, 22:06
  Boğazda çinekop Rapalaya devamm 8 ocak 2009 H.A.R.U.N 35 5,713 10-01-2009, 03:03
Son Yorum: Can ARSLAN
  14 Ocak Kuleli-İstavrit Boğaziçi 27 3,957 20-01-2008, 05:55
Son Yorum: Ege
  14 ocak Menekşe açıkları (Kankiler) Geveze_22 33 5,179 18-01-2008, 00:00
Son Yorum: muti34
  2 Ocak Kanlıca Balıksız Raporu Boğaziçi 15 3,643 02-01-2008, 23:51
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi