Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LEVREK hakkında bildiklerim İSTEK ÜZERİNE :)
şu levreği bizde tutsak ne güzel olacak valla ondan sonrada sırada kalkan var.nihat paylaşıma teşekkürler.
Bul
karadeniz için kalkan zamanı az kaldı erol abi karadenizinde benim bildiğim duyduğum en güzel kalkan tutulan yerlerinden karaburuna bi operasyon yapılabilinir haziran ayında güzel kalkan olacak tahminimce.
Bul
uğur arkadaşım aramıza hoşgeldin...bilgiler nihat abiden gelmiş,zaten tamda konusu..nihat abi bilgiler için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bilgiler icin teşekkürler,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
hepinize teşekkürler. teknemiz şuan kıyıda bakımda 15-20 gün bulur indirmek. o zmana kadar kıyıdan yoklamak lazım.ben b.çekmece-gürpınardanım bizim burda açıkçası levreğe bakan yok ambarlı limanı önünde bazen lüfer takımıyla alan abilerimiz olmuştu. denilene göre orası iyi levrek yapıyomuş bende hiç demedim ama bu sene sizden aldığım bilgiler ile de levreğin peşine düşecem inşallah Big Grin geçen yaz çok güzel mırmır aldık buradan kıyıdan.darısı bu sene hepimizin başına.
Bul
uğur levreğe en kolay bakma yolu suni roglou lardır hiçbirşey bilmesen roglou ile dolaş kurşunsuz sırtı çek.
merayı iyi biliyorsan kayalık arkası kumluklarda kurşun dibe sürtecek şekilde dipten canlı yem gezdir.
erewlide gürhan bi video çekti onu yayınladığı zaman takım çok net göreceksin aynen uygula lüfer takımıyla levrek alındıysa levrek takımıyla mutlaka alırsın.rastgele.
Bul
doğrudur. roglou hakkında bi bilgim yok bizim burda lüfer uzun oltasına izmarit takanlar alıyodu ama onu biliyorum kofana almak için yapıyolardı levrek de atlıyomuş gidenler anlatıyo bize biraz uzak kaldığı için gitmedim açıkçası
Bul
nihatcıgım verdigin lüfer bilgi ve tecrübelerin için tşk ederim. avlarınınn gönlünce olması dilegiyle ,Alkis
Bul
nihat kardeş anlatım çok güzel. ama biz burada leyrek avını genelde sığılarda rapala ile yapıyoruz. dediğin gibi lodos sonrası levrek daha fazla oynuyor. rastgele...
Bul
güzel paylaşım..
[Resim: foto2custombc7.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrek avı Tropheus 48 15,656 16-01-2014, 13:02
Son Yorum: SpinAvcısı
  levrekci (92 cm boy levrek resimleri) Lapsetur 304 68,723 20-01-2012, 10:15
Son Yorum: LeVrEkCi
  levrek avcılıgı yemleri olta takımları LeVrEkCi 35 23,149 16-11-2010, 21:35
Son Yorum: tedirgin SaZaN