19-12-2008, 15:59
Birol abi her zaman ki gibi süper av olmuş. Kısmet olursa bende o taraflara gelmeyi düşünüyorum

Sazanları özledim...
Boğaziçi'nin Sarıkanatları-14 (Rapalayla Av)
|
19-12-2008, 15:59
Birol abi her zaman ki gibi süper av olmuş. Kısmet olursa bende o taraflara gelmeyi düşünüyorum
![]()
Sazanları özledim...
19-12-2008, 16:40
maşallah şansınız her zaman böğle olsun.Darısı başımıza.
![]()
19-12-2008, 18:05
bereketli olsun abi rapalaya üzüldüm çok güzel rapaladır kendileri ama dalan tip olduğu için kaybetmişin varmı acaba tobimaronun yüzen tipi..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
19-12-2008, 18:22
tomy77 yazdı:bereketli olsun abi rapalaya üzüldüm çok güzel rapaladır kendileri ama dalan tip olduğu için kaybetmişin varmı acaba tobimaronun yüzen tipi.. Sağol Osman..Tobimarunun yüzen tipi yok maalesef. gece kullanılacak güzel bir rapalaydı. şimdi onun yedeği maria tight slalom var. ama onu kurşunsuz veya su üstü avında kullanacağım ![]() ![]()
19-12-2008, 18:49
babam makinenin klavuzu iyice dagıtmış nereden bulacam şimdi akşam akşam yaww ya yarın benim iş yatar yada babam yarında gelmeyecek ben onun makineyi kullanacagım canım sıkıldı akşam akşam.
klavuzu parça olarak değişirlermi birol? bu arada babamda istavrit tutmuş öğleden sonra.
19-12-2008, 18:54
LeVrEkCi yazdı:babam makinenin klavuzu iyice dagıtmış nereden bulacam şimdi akşam akşam yaww ya yarın benim iş yatar yada babam yarında gelmeyecek ben onun makineyi kullanacagım canım sıkıldı akşam akşam.parça olarak değiştirirler eğer ellerinde varsa. ama dediğin gibi bu saatten sonra zor. ![]()
19-12-2008, 19:19
okuma avanger makine bakim akşam durumu ne halde artık bi çare bulacagım olmadı dediğim gibi ya ben ya babam gitmez
![]()
19-12-2008, 19:26
LeVrEkCi yazdı:okuma avanger makine bakim akşam durumu ne halde artık bi çare bulacagım olmadı dediğim gibi ya ben ya babam gitmez Nihat yine dünkü yerden mi olta attın? sakinmiydi orası ? ben sabah gidince orası bomboş oluyor ama kıyıda dibi gördüğümden sığ gibi geliyor bana ve herzaman attığım yere gidiyorum.
19-12-2008, 19:44
aynı yerden attım belki 30 metre ileriden olabilir gittigim o ara sakindi sonradan doldu ama yinede çok sıkışıklık olmadı.
kamil abiyle konuştum öğleden sonra pek balık alamamış ama diğerleri ne yaptı sormadım. bir ara kıyıya balık yağıyor gibiydi ama herkes hatta çapari atanlar 3 er 4 er rapalayla herkes ama herkes balık alıyordu o ara zaten bende at çek her atış dolu geldi sonra çok açığa atan ustalar devamlı balık tutmaya devam ettiler.
19-12-2008, 19:47
LeVrEkCi yazdı:aynı yerden attım belki 30 metre ileriden olabilir gittigim o ara sakindi sonradan doldu ama yinede çok sıkışıklık olmadı. geçen pazarteside öyleydi. sabah rapalaya hiç boş gelmedi. ozaman çok zevkli oluyor gerçekten. şimdi canım çekti. haftayada havalar kötü bakalım nasıl yapacaz. kısmet. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|