16-01-2009, 01:05
mariner8 yazdı:Tebrikler Harun yine güzel av yapmışsın![]()
birdahaki sefere daha berrak fotolar bekliyoruz

Boğazda sarıkanat ve palamuta devam 13 –1- 2009
|
16-01-2009, 01:05
mariner8 yazdı:Tebrikler Harun yine güzel av yapmışsın ![]()
16-01-2009, 01:08
bucalıfikret yazdı:harun tebrikler birader sen atcek antıramanlısın maşallah'ın varSende deneyecektin ne oldu sizin oralarda uygun derin meralar yokmu
16-01-2009, 01:09
manisalıdeli yazdı:harun abi tebriklerSağolasın Manisalı
16-01-2009, 01:11
harslan1978 yazdı:tebrikler harun abi, gene güzel av çıkartmışsınsağol Hakan
16-01-2009, 01:13
aahmet yazdı:harun balıklarlarında maşallahı var, senin içinde güzel bir antreman olmuş,bereketli ve afiyet olsun.Abi seninde maşallahın var (Motorla erdek yapışın aklıma geldi)
16-01-2009, 01:18
H.A.R.U.N yazdı:Orhan abi Üsküdarın güzelliğide burada zaten pek işi bilmeyen gelmiyor gelsede balık alması çok zor ve takım rapala bırakması çok yüksek karaköyden bir arkadaşımız heveslenmişti geçen sene bir günde 10 rapala 5 kaşık bıraktı hehe dahada gelmiyor orada olanlar taşları kayaları ezberlemiş insanlar yani pek acemi yok bu şekilde bile 20 25 kişi oluyor ring usulü atış yapılıyor ve birisi dibi bulup çekmeye başladıysa sen atabiliyorsun yani kısaca herkez en yakınındakinin takımının nerede olabileceğini hesaplayıp ona göre atış yapıyor ve pekde sorun olmuyorBu da değişik avlanma şekli.Takım ruhu oluşturup kendi hesabına çalışma bu olsa gerek.Paylaşım,bilgilendirmen için teşekkürler ![]() ![]()
Bornova - izmir
16-01-2009, 01:39
H.A.R.U.N yazdı:Faruk palamut çinekop aynı rapala ile tutuyorum ama palamutu sçmede daha ağırlık basan renkde rapalalar var palamut daha çok 5 cm ve 7 cm lik rapalaları tercih ediyor boyundan büyük balığa saldırmıyor demekkiHarun bilgiler icin tesekkurler...gorunuyorlar..baska fotoya gerek yok.hemen-hemen aynilarini kullaniyoruz...ama bizim burada pek bol olmuyor...zor tutulma nedeni burada az olmasindandir diye dusunuyorum...cok sagol...
16-01-2009, 01:49
Albatros-gr yazdı:Harun bilgiler icin tesekkurler...gorunuyorlar..baska fotoya gerek yok.hemen-hemen aynilarini kullaniyoruz...ama bizim burada pek bol olmuyor...zor tutulma nedeni burada az olmasindandir diye dusunuyorum...cok sagol...Siz tekneylemi kıyıdanmı avlanıyorsunuz aşağıdaki resimler biraz daha net
16-01-2009, 01:55
gerçekten çok güzel balıklar elinize sağlık
16-01-2009, 02:01
H.A.R.U.N yazdı:Siz tekneylemi kıyıdanmı avlanıyorsunuz aşağıdaki resimler biraz daha netTekne ile...daha cok ortadaki gibi kullaniyorum...tabii cok degisiklerinide deniyoruz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|