Yorumları: 8,454
Konuları: 99
araphüso26 yazdı:bir iki gece kesmez haberiniz olsun 3-4 gün kalalım iri balık çıkan bir yer olsun
Organizasyonu tatrım ayarlasın bakalım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yaw ben bu senenin iznini bitirdim .mecburiyetten kullandık ,anca iki gecelik bi org yapabiliriz
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
yalova tatar yazdı:yaw ben bu senenin iznini bitirdim .mecburiyetten kullandık ,anca iki gecelik bi org yapabiliriz
bencede yeter aslında 2 gece fena sayılmaz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 217
Konuları: 29
balıklar güzel iyi birgün güzel doslullar güzelmuhapet olmuş yanlız gölün hali icler acısı bizdede var 2 tane baraj sazandan başka birşey yok onlarda kışın ortadan kay boluyor oltaya gelmiyor
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
yalova tatar yazdı:eyvallah uzunum
sizede yakın düzce yaza bi org yaraız orda
Böyle bir organizasyon düzenlenirse memnun olurum. Mutlaka katılırım.
Bu arada ilgi ve alaka için tüm arkadaşlara teşekkürler.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu arada gelen yorumlarda çoğu gölün kirliliğinden bahsetmiş. Buna bir açıklama yapma gereği duydum:
Gölümüz her zaman böyle kirli değildir. 2 ay önce gölde su yok denecek kadar azalmıştı ve karda çoktu. Havaların ısınmasıyla eriyen karlar gölü besleyen derelerin coşması ve yukarıdaki köylerin bütün çöpünü taşımasıyla gölün hem suyu hemde çöpünün artmasına sebep oldu. Yaza doğru tahliye kapaklarının açılmasıyla gölde biriken çöpün temizleneceğini tecrübelerimle söyleyebilirim. Gölde yaz kış kesinlikle pis koku yoktur. Şu anda renginin çamurumsu görüntüsüde kar sularının dağlardan taşıdığı çamurla ilgilidir. Yazın berrak yeşil görünümü çok hoştur. Akbalık gölün yaz-kış daimi (avlanması her mevsim yasaksız)balığı olsada, (avlanması belirli mevsimlerde serbest olan) pullu sazan, bıyıklı,otbalığı gibi büyük balıklarıda mevcuttur.
Gölde kayıkla avlanmak,ağ kullanmak kesinlikle yasaktır. Amatör olta balıkçılığına ve sirkülere göre avlanma serbesttir. Her nekadar kaçak avlanmaya kalkışılsada çok şükür Jandarma tarafından kontrol edilmektedir.
Galiba biraz uzattım. Bilgilendirme açısından.Herkese rastgele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
biz sana teşekkür ederiz hocam bilgilendirme için daha teferruatlı anlatabilirdin ve hatta yazın çektiğin dere gibi kalmış gölün resimlerini ve ölüm olaylarını .aç gözlü milletimizin.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Valla iyi hatırlattın bu önemli:
Yazın gölün suyu iyice azalıyor ve dere halini alıyor tabi kenarlarıda dev bataklıklar halini alıyor. Suyun azalmasıyla o bataklıkların içinde devasa büyüklüklerde sazanlarkıvranıyor. Bunu gören fırsatçı açgözlülerde balıkları almak için bataklığa giriyor. Sonu felaket; balık avlamaya girenlerin birkısmı kendileri av oluyor. Duyduğuma göre 2-3 kişi kurtulamamış. Valla gülsekmi,kıssakmı,üzülsekmi bilemiyorum. Yorum sizin
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
vedat hocam paylaşım için teşekkürler ortam muhabbet güzelmiş tatar abimde eğlenmiş allah muhabbetinizi arttırsın bir tatlı su avı organizasyonu yapmak lazım bencede yaza şöyle piknik havası içinde güzel olur kurulsun çadırlar açılsın sofralar atılsın oltalar hadi bakalım çok şeymi hayal ettim yine,erden abicim bu arada geçmiş olsun selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Vedat hocam erdenle harika bir gün yaşamışsınız hem balık hemde yemek ortamı allah bu dostluğunuzu bozmasın rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962