Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Harunum cinekop sarıkanatta çok iyi olduğunu bilmeyen kalmadı, hayranım senin bu olta atışına tebrikler..
Bu arada yeni takımın hayırlı olsun açılışıda çok iyi yapmışsın bundan sonrası utandırmaz inşallah..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
araphüso26 yazdı:dostum senin şu rapala ile balık tutmana hayranım azmine imreniyorum 200-250 gr kurşunla balık avlamak her baba yiğidin harcı değil senin üstüne at çekte adam tanımam vesselam tebrikler dostum harikasın

Sağol Hüseyin 250 gr dan sonra 200 gr bayağı rahat geldi sanırım 200 gr da kombinasyonun en verimli şekli oldu gerçekten bu uzaklıkta bu ağırlıkta istanbulda atan adam pek yok gibi
Hani bir aralar bir konu vardı kamışın fizikle orantısı veya alakası varmı diye evet gerçekten var balığa başlamadan önce ısınma hareketleri yapıyorum yoksa kolu sakatlarız walla
doktor yazdı:Harun abi tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın anlatım paylaşımında çok güzel ve açıklayıcı teşekkür ederim eline emeğine sağlık saygılar.
Erencim sağol kurudun sende bu aralar galiba yokmu oralarda trofe
istavritci yazdı:harun ustalığını yine konuşturmuşsun helal olsun afiyetle ye 
Sağol M.Ali abi meraları keşfet bak bahar geliyor çat kapı durumları sarı arabayla
Uzun_ahmet yazdı:Harunum cinekop sarıkanatta çok iyi olduğunu bilmeyen kalmadı, hayranım senin bu olta atışına tebrikler..
Bu arada yeni takımın hayırlı olsun açılışıda çok iyi yapmışsın bundan sonrası utandırmaz inşallah..
Ahmet yeni atışlar bambaşka onları görmedin sen hem uzak hem 200-250 gr
Artık sarıyer barajında karşı kıyıya sallarız
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
birader sarıyerde 5 metre kenardan tutacaz balıkları ortaya atıp jawsmı tutacan
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bakarsı caws değilde yayın çeker arabım
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Harun tebrikler, senin rapala atışlarını seyredenler kesinlikle seni seyrederken yorulmuştur. Rastgele.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
maşallah harun abi, çok güzel av olmuş, tebrikler
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
araphüso26 yazdı:birader sarıyerde 5 metre kenardan tutacaz balıkları ortaya atıp jawsmı tutacan
Yok ustaa ben ortadan tutacam 5 mt dekileri zaten siz tutuyorsunuz
murkican yazdı:Harun tebrikler, senin rapala atışlarını seyredenler kesinlikle seni seyrederken yorulmuştur. Rastgele.
Yaw Murat boğaza nazar değdi cumartesi bir hava patladı kar suyu bastı boğazı dünde kırgın olmuş acil lodos lazım yoksa balık çıkıp gidecek giden gittide kalan sağların icabına bakalım diyorum
yalova tatar yazdı:bakarsı caws değilde yayın çeker arabım 
Canlı yayında yayın yakalamayı yayınlarken yayın yakaladığımızı yayınlarız o zaman