Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dün ve bugün
orhanekmekci yazdı:Ben aşağıda bahceyi sularken siz bana bişey bırakmamışsınız yavSiyirdim
orhan baba bırak bahceyi kalamarları sotele.Siyirdim
Bul
orhanekmekci yazdı:Ben aşağıda bahceyi sularken siz bana bişey bırakmamışsınız yavSiyirdim
Abi bizde adamcağız ortakçıları görünce kalamar yakalamaya gitti apar topar diyorduk.
Vakit kaybetme bahçeyle abi
Daha bize kalamar yakalayacaksınSiyirdimBobo
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan baba bana sözün vardı birdahaki org kalamar getiririm demiştin faruk ortakmı çıktın kalamara.SiyirdimSeerf

Doğru söylüyorsun Fikoda,sözüm kalmalı büyük org.içinSeerfhala gecerliGulumse
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Abi bizde adamcağız ortakçıları görünce kalamar yakalamaya gitti apar topar diyorduk.
Vakit kaybetme bahçeyle abi
Daha bize kalamar yakalayacaksınSiyirdimBobo
Lodos burda hızını artırdıBoboküçük balıkcılarda toz duman olduHappybende akşama dönerimGulumse
Bornova - izmir
Bul

orhanekmekci yazdı:Lodos burda hızını artırdıBoboküçük balıkcılarda toz duman olduHappybende akşama dönerimGulumse
abi ben sadece bir tanecik istedim...bir sey birakmayan onlar..asil mali Fikret ile Bahadir goturuyor..

bu gun gidersen rastgele.....
eger bu gunde cikarirsan,benimkini tazele bu gunkunden olsunSiyirdimdilenciliginde siniri yok derlerHappy
Bul
Albatros-gr yazdı:abi ben sadece bir tanecik istedim...bir sey birakmayan onlar..asil mali Fikret ile Bahadir goturuyor..

eger bu gunde cikarirsan,benimkini tazele bu gunkunden olsunSiyirdimdilenciliginde siniri yok derlerHappy

Abi sende Cumartesi çıksa cumartesininki olsun diyeceksinSiyirdimHappy
Orhan abi biz bayata da razıyız78BoboHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Orhan abi maşallahın var valla.AlkisBalıklar yeni tekneyi ve motoru pek sevdi galibaHappy
Bul
Albatros-gr yazdı:abi ben sadece bir tanecik istedim...bir sey birakmayan onlar..asil mali Fikret ile Bahadir goturuyor..

Faruk,sana kötü bi haber.Kalamar Küçükbahcede buzdolabında kalmış üzgünümSnifsinfçeşmede işim kalamar yakalamak olacakGulumse
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Kaptanım AlkisAlkis yine kırmızılar , yine kalamarlar bravo sana hemde buzlu yemlerlen AlkisAlkis afiyetler SeerfSeerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Orhan abi maşallahın var valla.AlkisBalıklar yeni tekneyi ve motoru pek sevdi galibaHappy
Nede olsa ayaklarına kadar gidip servis yapıyozHappyteşekkür ederimSeerf

mariner8 yazdı:Tebrikler Kaptanım Alkis yine kırmızılar , yine kalamarlar bravo sana hemde buzlu yemlerlen Alkis afiyetler SeerfSeerf
Burayı biliyorsun Ahmet,taze yem sorun.Allahtan balık bu günlerde seciçi değilBoboteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11-07-2012 Burgazada'da konuklarım vardı bugün.. Lakerda 19 2,972 13-07-2012, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Dün soğuk bugün yağmur orhanekmekci 31 4,859 14-02-2012, 07:54
Son Yorum: araphüso26
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,807 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Bugün Bunlar var. ufuktan26 29 5,046 22-07-2010, 22:51
Son Yorum: thunderbolt
  bugün hava iyiydi ama kefal azdı. kefalcı ibo 11 3,917 30-09-2009, 15:26
Son Yorum: yaren78
  bügün tepside neler var orhanekmekci 26 4,595 12-11-2008, 02:41
Son Yorum: adem77
  bugün ün sürprizi zafer77 20 3,610 30-10-2008, 23:00