Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Albatros-gr yazdı:masallah Bahadir
..yine pasaya yakisir guzel bir rapor...
tebrikler pasa icin ve tesekkurler rapor icin..
son bolumde baligi sonlandirmak olayini biz zipkincilik yillarimizda yapardik..fakat bu yazdigin detayi bilmiyorduk...sadece baligin belimizde bagli olan balik cantasinda cirpinmasini engellemek icin baligi ense kismindan kemigini kirip sonlandirirdik..
daha da buyuklerine..
rastgele
Sevgili Faruk abicim.
Güzel iltifatların için ben teşekkür ederim. Bahsetmiş olduğun sonlandırma işlemini(baligi ense kismindan kemigini kirma), bu kanı akıtma yönteminden önce bizde uyguluyorduk. O da Japonların(ki levrek konusunda oldukça uzmanlar) uyguladıkları bir yöntem.
Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
BALIK and OZAN yazdı:tebrikler abicim..daha nice güzel avlara..rastgele..
Teşekkür ederim sevgili Ozan.
İstanbul raporlarınızı ilgiyle takip ediyorum. Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Cahit Acun yazdı:Bahadır, raporunu keyifle okudum.Çok mutlu oldum.Ellerine,emeğine ve yüreğine sağlık.Afiyet olsun.Nice güzel trofelere..
Sevgili Cahit abicim,
Sizler gibi bilgi ve tecrübelerinden feyz aldığımız değerli abilerimizin güzel yorumları bizleri teşvik etmektedir. Ben teşekkür ederim.
Sizlere de keyifli avlar diliyorum.
Sevgi ve selamlarımla...
cilingoz yazdı:bahadırım rapor ve görüntüler harika paylaşım için tşk.
Sevgili Selim abi,
Teşekkür ederim. Sizlere de rastgelmesi dileklrimle.
Sevgi ve selamlar...
LeVrEkCi yazdı:bahadır baştan sona zevkle ve heyecanla okudum,bendeki eksikleri düşündüm ve kendimi yargıladım sana bir kez daha hayran kaldım..sendeki istek,malzeme arayışı buluşu ve temini,belkide hiç tutamadan dönebileceğini bilerek ama ben tutarım diyerek o soğuğu hemde tek başına cesaretle yemek, sonunda mükafatı almak harika bir duygu olmuş.
kaç gündür yattığım yerde hadi kalk git rapala at çek yap diyorum hemde denize 1 km uzaklıktayım ya bu soğukta boşver diyorum ve bu raporları okudukça kendime kızıyorum.tebrikler dostum her yönüyle harika bir rapor ve harika bir paşa.afiyet olsun rastgele 

Sevgili Nihat'cım,
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Çok naziksin.
Tespitlerine katılıyorum; özellikle "belkide hiç tutamadan dönebileceğini bilerek gitmek..." sözün çok çok doğru. Sanırım her amatörün şiar edinmesi gereken bir söz. Sabır, sabır, sabır...Özellikle hedef av yapanların en büyük özellikleri.
Bu arada senin gibi bir levrek avcısının boğazı bence boş bırakmaması gerek. Eminim ki boğazda yok dedikleri levreklere çaba harcasan bulursun. Bir sabah kararlılıkla yaparsın sen. Takipte olacağım

Çok daha keyifli av ve trofeler senin olsun.
Sevgi ve selamlar...
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, ciddi ciddi bu tembellikten dolayı doktora gitmeyi düşünüyorum
boğazda çinekop haberleri başladı başlıyalı her gün hadi çekiyorum kendime ama nerdeee 
Hadi Serkan'ım,
Kırın şu ataleti...
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 41
Konuları: 2
rastgele afiyet olsun
Yorumları: 18
Konuları: 1
Bahadır abi inan belgesel izlemekten daha keyifli senin av raporlarını okumak

saygılar...
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
rapor harika,balık da harika.tebrik ederim..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir