Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At-Çek Levrek avı / Paşa çağırdı
Albatros-gr yazdı:masallah BahadirAlkis..yine pasaya yakisir guzel bir rapor...Alkis
tebrikler pasa icin ve tesekkurler rapor icin..Seerf
son bolumde baligi sonlandirmak olayini biz zipkincilik yillarimizda yapardik..fakat bu yazdigin detayi bilmiyorduk...sadece baligin belimizde bagli olan balik cantasinda cirpinmasini engellemek icin baligi ense kismindan kemigini kirip sonlandirirdik..
daha da buyuklerine..
rastgele

Sevgili Faruk abicim.
Güzel iltifatların için ben teşekkür ederim. Bahsetmiş olduğun sonlandırma işlemini(baligi ense kismindan kemigini kirma), bu kanı akıtma yönteminden önce bizde uyguluyorduk. O da Japonların(ki levrek konusunda oldukça uzmanlar) uyguladıkları bir yöntem.
Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
BALIK and OZAN yazdı:tebrikler abicim..daha nice güzel avlara..rastgele..

Teşekkür ederim sevgili Ozan.
İstanbul raporlarınızı ilgiyle takip ediyorum. Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Cahit Acun yazdı:Bahadır, raporunu keyifle okudum.Çok mutlu oldum.Ellerine,emeğine ve yüreğine sağlık.Afiyet olsun.Nice güzel trofelere..

Sevgili Cahit abicim,
Sizler gibi bilgi ve tecrübelerinden feyz aldığımız değerli abilerimizin güzel yorumları bizleri teşvik etmektedir. Ben teşekkür ederim.
Sizlere de keyifli avlar diliyorum.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
cilingoz yazdı:bahadırım rapor ve görüntüler harika paylaşım için tşk.

Sevgili Selim abi,
Teşekkür ederim. Sizlere de rastgelmesi dileklrimle.
Sevgi ve selamlar...

Bul
LeVrEkCi yazdı:bahadır baştan sona zevkle ve heyecanla okudum,bendeki eksikleri düşündüm ve kendimi yargıladım sana bir kez daha hayran kaldım..sendeki istek,malzeme arayışı buluşu ve temini,belkide hiç tutamadan dönebileceğini bilerek ama ben tutarım diyerek o soğuğu hemde tek başına cesaretle yemek, sonunda mükafatı almak harika bir duygu olmuş.
kaç gündür yattığım yerde hadi kalk git rapala at çek yap diyorum hemde denize 1 km uzaklıktayım ya bu soğukta boşver diyorum ve bu raporları okudukça kendime kızıyorum.tebrikler dostum her yönüyle harika bir rapor ve harika bir paşa.afiyet olsun rastgele AlkisAlkis

Sevgili Nihat'cım,
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Çok naziksin.
Tespitlerine katılıyorum; özellikle "belkide hiç tutamadan dönebileceğini bilerek gitmek..." sözün çok çok doğru. Sanırım her amatörün şiar edinmesi gereken bir söz. Sabır, sabır, sabır...Özellikle hedef av yapanların en büyük özellikleri.
Bu arada senin gibi bir levrek avcısının boğazı bence boş bırakmaması gerek. Eminim ki boğazda yok dedikleri levreklere çaba harcasan bulursun. Bir sabah kararlılıkla yaparsın sen. Takipte olacağım Wink
Çok daha keyifli av ve trofeler senin olsun.
Sevgi ve selamlar...

Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, ciddi ciddi bu tembellikten dolayı doktora gitmeyi düşünüyorum Hi boğazda çinekop haberleri başladı başlıyalı her gün hadi çekiyorum kendime ama nerdeee Hadiordan

Hadi Serkan'ım,
Kırın şu ataleti...

Bul
tebrik ederim bahadır yine paşaya selamı çakmışsınGulumsedevamını dilerim.her amatöre nasip olsun böyle güzel ve keyifli bir av selamlar sevgiler.rastgele.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
rastgele afiyet olsun

Alkis
Bul
Bahadır abi inan belgesel izlemekten daha keyifli senin av raporlarını okumak Smile
saygılar...
Bul
rapor harika,balık da harika.tebrik ederim.. Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son alikoyulan levrek Bahadır Sarıca 19 3,237 25-12-2014, 17:09
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek için Şeytan Oltası Türevi Bahadır Sarıca 45 12,901 10-04-2014, 01:06
Son Yorum: mertugurlu
  Levrek Süpürgesi (Barchino) Bahadır Sarıca 66 19,748 10-02-2014, 20:50
Son Yorum: ersin1sarac
  Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig) Bahadır Sarıca 21 7,294 20-12-2013, 16:32
Son Yorum: Sensei1903
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 8,055 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Öğreti - levrek Bahadır Sarıca 36 4,919 27-02-2013, 00:37
  Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı Bahadır Sarıca 29 5,666 08-02-2013, 14:18
Son Yorum: Cihan Deniz
  LEVREK AVINDA RENK ETKİSİ ve SAHTE BALIK RENGİ SEÇİM KOŞULLARI Bahadır Sarıca 32 30,136 06-01-2013, 04:00
Son Yorum: Umit KsK
  Levrek Hikayeleri Bahadır Sarıca 37 6,323 05-01-2012, 13:31
Son Yorum: Lakerda
  Silikonlu Levrek Çaparisi Bahadır Sarıca 44 7,868 23-09-2011, 15:36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi