19-11-2009, 18:58
ANTALYALI07 yazdı:bahadır abi rapor çok güzeldi,eline sağlık,avda süper olmuş. çeşmenin heryeri cennet gibi.yazın ordaydım,kıyıdan çok güzel av yapmıştım,tekne ilede güzel av oluyormuş.yem konusunda çeşmede bir sıkıntı vardı,balık sülüneze bayılıyor,yemcilere gelen sülünez ve borukurtları hemen tükeniyordu,sıklıkla bulunabilen yem ise mamundu,nedeni şimdi daha iyi anlaşılıyor.tebrikler afiyetler olsun,bol şanslar rastgele.
Teşekkür ederim Aytekin. Biz Antalya'ya gidiyoruz, siz buralara geliyorsunuz demek ki

Yem konusunu biz İzmir'den hallediyoruz.Ama en çok sülünez çalıştı bu hafta...Ama değişken olduğundan değişik yemlerle çıkıyoruz.Sizlere de rastgele....
yusufburdur yazdı:Bahadır abi ben de aranızdaydım ama mesaj yazamıyrdumSaolasın Yusuf.Bu arada geçmiş olsun.Tabii ki oluruz Yusuf.çünkü internetim arzalıydı ama tuttuğun balıklar mükemmel
afiyet bal şeker olsun
beni orhan abiler iyi tanır selede iyi arkadaş oluruz inşallah iyi ben alabalık avcısıyım
iyi akşamlar abi daha çok mesajlaşırız
Sizlere de rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...