uzun bir aradan sonra herkese merhaba... internetim yeni bağlandı o yüzden geç bir rapor oldu.
vizeler bitmiş okul bize 2 gün tatil kıyağı yapmışken salihliye döndüm,dönmüşken sezonu kapamak adına son kez demirköprünün yolunu tuttuk babamla.akşam çabuk bastırdığı için biraz aceleyle oltalarımızı attık.2 kez balıkla karşılaşma imkanı oldu.
1.si sazan için attığımız oltaya vuruşlar gelmesi
sonuç: benim biraz acele edip oltayı boş çekmem
2.si fotodaki canavaryaklaşık 20 cm.
sonuç: tabiki itina ile iğne çıkarıldı ve suya iade edildi.
elimiz boş da olsa bir güzel hava aldık.sanırım bu sezonun son avı(daha doğrusu av girişimi) oldu.
Sezonu neden kapatıyorsun Ege ? derslerinden hiçmi zaman kalmıyor.O kaçırdığın sazan seni bekliyordur orada
Bu defa bir şanssızlık olmuş,birdahaki sefere rastgele..
şu an yine eskişehirdeyim,salihliye aralıkta dönebilirim ancak.o zamanda da sezon neredeyse kapanmış oluyor
o sazanı seneye tutarım artık daha daha büyüsün trofe olsun
balık şart değil kardeşim önemli olan o havayı yaşayabilmek..ege eskişehirdeysen ben tıp fakültesindeyim sende osmangazide öğrencisin uğrasana kardeşim bi tanışalım yav..telefonum sende vardı ..iç hat 5064 kendine iyi bak
egemen önce derleri hallet boş zamanda hobilere yer kalır.inşallah bir dahaki sefere,istediğin gibi bir av yaparsın,temiz hava almak su kenarında zaman geçirmek bile derslerin yorgunluğunu biraz olsun almıştır.yakalanan 2. balık yayın sanırım,büyümesi için bir şans daha verdiğin için çok teşekkürler,sana gelecek avlarında bol şanslar dilerim.
Gelecek avlarının daha bereketli olması dileklerimizle Eskişehir'deysen sezon Arap sana sezonu kapattırmaz ona göre
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
balık tutamasakta ordaki o havayı teneffüs etmek kadar güzel bir şey olamaz.
bugün bizim merada çok rüzgar var, avlanmaya hiç müsait değil. Biz yinede gittik ve ordaki iyotu aldık ve en azında ambiansı yaşadık bence bu da yeter.
bu arada yaşamasına izin verdiğin o yavrunun sana bir gün mutlaka geleceğini düşünüyorum. Amatör balıkçı ruhu bu işte...