Yorumları: 16,711
Konuları: 238
birol paylaşım için teşekkürler bu balıklar 22 saat;e değmiş afiyet olsun rast gele.

Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
dün 11 gibi işe gelirken senin merayı gördüm tekneler kıyılara kadar ağ atmışlardı içimden geçirdim birol yine krizlerdedir dedim (balıkta oldugundan haberim vardı birolun)canın saolsun birol ama anladımki senin merayı karadan değil ama denizden fena dagıtıyorlar birde aklıma şu geldi boğazdaki kanal orada kıyılara yakın geçiyorsa kanalın kenarından balık alıyor olabilirmisin acaba diye düşündüm.
afiyet olsun rastgele
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
birol bereketli olsun şovunu yapmışsın yine
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LeVrEkCi yazdı:dün 11 gibi işe gelirken senin merayı gördüm tekneler kıyılara kadar ağ atmışlardı içimden geçirdim birol yine krizlerdedir dedim (balıkta oldugundan haberim vardı birolun)canın saolsun birol ama anladımki senin merayı karadan değil ama denizden fena dagıtıyorlar birde aklıma şu geldi boğazdaki kanal orada kıyılara yakın geçiyorsa kanalın kenarından balık alıyor olabilirmisin acaba diye düşündüm.
afiyet olsun rastgele 
Nihat dün dikkat ettim boğazda başka hiçbiyerde gırgır yoktu. ben birkaç yeri görebiliyorum çünkü avlandığım yerden. yani bunlar aç kalmışlar ve balıkda sadece benim avlandığım yere sıkışmış. Diğer yerlerdede olsa istavrit benim oraya bukadar sıkışmazlar. Kader ne yapalım. Busene çekeceğim var bunlardan. bende rotayı biraz galata ve boğaza kaydıracağım.gece avlarına..
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Birol arkadaşım her zamanki gibi güzel balıkçık yapmışsın tebrik ederim balıklar çok güzel azimli ve sabırlı olmanın meyvesinide çok güzel almışsın gırgırlara gelince kendi sonlarını hazırlıyorlar hayırlısı bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
hayırlısı bu kadarmış...gerçekten sabrına diyecek yok arkadaşım...balıklarda harika .... afiyet bal şeker olsun....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
afiyet olsun birol yine emeğinin karşılığını almışsın bereketli olsun rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Öncelikle sabrın ve balık avın için seni gönülden tebrik ederim

Sarıkanatlar da harikalar , afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Birol tebrikler

sabır ve mücadelenin mükafatını almışın