Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
haftaya işyerimi ben erken açıyorum yarın ve pazar sabahı tuttum tuttum yoksa 1 hafta mecburi ara vereceğim ancak belki 7 de çıkıp 1 saat balık direk işe gelebilirim beni sardı bu iş kışın balıkçılıktan uzak kalıyordum şimdi balık oldugu sürece bakarım balıga hem strese iyi geliyor hem temiz hava almış oluyor insan birde bana çok müsait emirgan kalender benim büyüdüğüm yerler eve çok yakın evden çıkınca 5 dakika sonra oradayım.
hele kalender ev iş arasında kalıyor.arabayla işe gittigimde dur 1 saat tut sonra devam işe yalnız eksiklerimi görüyorum onları yavaş yavaş gidermem lazım mesela önce şu makineyi tamir ettirmem lazım,ucuz rapala almam lazım,kovamı hallettim bugün çok zorluk çekince geldim kova aldım

2. kamış makine şart biri arıza yapsa balık varken yandım allah bagırır insan ileride iyi bişey bakacagız artık bana.
sayenizde 2 senede pişerim inşallah
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
birol çok güzel iş çıkartmışsın yine...valla böyle raporlarla adamın iştahını kabartıyosun..bende hazırlıklarımı yaptım...yemli takımlar hazırladım..elimde benimde rapala kalmadı...1 pins minnow 1 cristal minnow kaldı gerisi yaramaz..pelicanın rapalalarıda idare eder ucuz iş yapıyor..pazar sabahı inşallah müze önünde yerimizi alıcaz...balıklar çok güzel...bugünde çok güzel yapmış demek balık kaçırılmaz dı bu fırsat...bugün yaptıysa yarın yapmaz pazar yapar hesaba göre...

güzel avlar dileğiyle..saygılar..rastgele
LeVrEkCi yazdı:haftaya işyerimi ben erken açıyorum yarın ve pazar sabahı tuttum tuttum yoksa 1 hafta mecburi ara vereceğim ancak belki 7 de çıkıp 1 saat balık direk işe gelebilirim beni sardı bu iş kışın balıkçılıktan uzak kalıyordum şimdi balık oldugu sürece bakarım balıga hem strese iyi geliyor hem temiz hava almış oluyor insan birde bana çok müsait emirgan kalender benim büyüdüğüm yerler eve çok yakın evden çıkınca 5 dakika sonra oradayım.
hele kalender ev iş arasında kalıyor.arabayla işe gittigimde dur 1 saat tut sonra devam işe yalnız eksiklerimi görüyorum onları yavaş yavaş gidermem lazım mesela önce şu makineyi tamir ettirmem lazım,ucuz rapala almam lazım,kovamı hallettim bugün çok zorluk çekince geldim kova aldım
2. kamış makine şart biri arıza yapsa balık varken yandım allah bagırır insan ileride iyi bişey bakacagız artık bana.
pazar haberleşelim,hatta orada buluşalım..saygılar..
ozan hava kötü olacak gibi görünsede büyük ihtimalle pazar günü saat 11 e kadar bende takılacagım oraya hava çok kötü olmasada balık tutsak.
büyük ihtimalle kamil abide gelir.
LeVrEkCi yazdı:ozan hava kötü olacak gibi görünsede büyük ihtimalle pazar günü saat 11 e kadar bende takılacagım oraya hava çok kötü olmasada balık tutsak.
büyük ihtimalle kamil abide gelir.
valla ben karda yağsa giderim..sağlam giyinip yağmurluğuda üzerimize çektikmi tamam...oltayı çalıştırmak zor oluyor ama o şekilde idare edicez...kısmet olursa beraber takılalım o gün erol abiyle gelicez,birol harun abihepimiz balığı boğalım ogün..
ozan sen oradan gelirsen ben hiç durmam gelirim ama kar yagarsa zor olur biraz

hastalık veya başka sıkıntı olmazsa kısmetse sabah erkenden oradayım.
hatta yarında kısmetse 10:15 e kadar oradayım
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LeVrEkCi yazdı:haftaya işyerimi ben erken açıyorum yarın ve pazar sabahı tuttum tuttum yoksa 1 hafta mecburi ara vereceğim ancak belki 7 de çıkıp 1 saat balık direk işe gelebilirim beni sardı bu iş kışın balıkçılıktan uzak kalıyordum şimdi balık oldugu sürece bakarım balıga hem strese iyi geliyor hem temiz hava almış oluyor insan birde bana çok müsait emirgan kalender benim büyüdüğüm yerler eve çok yakın evden çıkınca 5 dakika sonra oradayım.
Nihat her nekadar teorik olarak bilsek de her rapala avı bir tecrübe oluyor. ileri atışa alışıyorsun. balık nerede, nasıl geliyor öğreniyorsun. at-çek yemliden çok farklı çünkü. mesela geçen gün yeni birşey öğrendim. ileri atıp dibe inince sarmaya başlıyorsun ya. olta bir noktada dipteki akıntıya kapılıp ağırlaşıyor. o noktada çekmeyi oldukça yavaşlatıyorsun. ve seyrek olan balık o an yapışıyor. tabii bu bol balıkta geçerli değil ama işin püf noktaları var gerçekten.
ayrıca kışın açıkta iri istavritte yapacak. ileri atışını geliştirince onuda avlarsın. keyifli oluyor.
BALIK and OZAN yazdı:birol çok güzel iş çıkartmışsın yine...valla böyle raporlarla adamın iştahını kabartıyosun..bende hazırlıklarımı yaptım...yemli takımlar hazırladım..elimde benimde rapala kalmadı...1 pins minnow 1 cristal minnow kaldı gerisi yaramaz..pelicanın rapalalarıda idare eder ucuz iş yapıyor..pazar sabahı inşallah müze önünde yerimizi alıcaz...balıklar çok güzel...bugünde çok güzel yapmış demek balık kaçırılmaz dı bu fırsat...bugün yaptıysa yarın yapmaz pazar yapar hesaba göre...
güzel avlar dileğiyle..saygılar..rastgele
Teşekkürler Ozan. Valla ben okadar takip etmeye çalışıyorum. yinede rastgelemiyorum akışa.bu balığı günlük olarak takip etmek gerek. ama hergün balığa gidemiyorum. büyük yorgunluk oluyor çünkü.
elindeki rapalalar yeterli gelir koparmazsan. benimde bir karaköye gitmem gerek. 1-2 ucuz rapala ve 3 lü iğne almak için.
BALIK and OZAN yazdı:valla ben karda yağsa giderim..sağlam giyinip yağmurluğuda üzerimize çektikmi tamam...oltayı çalıştırmak zor oluyor ama o şekilde idare edicez...kısmet olursa beraber takılalım o gün erol abiyle gelicez,birol harun abihepimiz balığı boğalım ogün..
birde balık bol olursa işte ozaman o kötü hava vız gelir. ben belki sizi izlemek ve hava almak için gelirim havanın durumuna göre.
sadece izlemek içnmi ?

bak söylemedi deme bir balık yapar ahh dersin sen hiç olmassa kamış ve rapalanı al yanına diğerleri bizde var nasıl olsa

benim yarın sabah işim yatacak gibi şu anda burada çok yağmur yagıyor sabah kalkıp bakacagım yagmur yoksa giderim.
pazar yagmur olsada gidecegim ama kısmetse.