25-02-2009, 22:57
araphüso26 yazdı:Al şu takatukaları takatukacıya götürün yayın versiyonu hehenededi anlayan varmı hehehehehehe

Boğazda çinekop sarıkanat
|
25-02-2009, 22:57
araphüso26 yazdı:Al şu takatukaları takatukacıya götürün yayın versiyonu hehe ![]()
25-02-2009, 23:09
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Harun,çinekop ve sarıkanat keyfini Birol ve sen iyi sürdürdünüz doğrusu.Tebrikler..Sağol Mehmet abi deniz veriyor bizde hayır demiyoruz doğrusu murkican yazdı:Arkadaşlar adres sorsaydınız çinekoplara. acaba yolculuk ne tarafa diye. şaka bir yana kötü hava şartlarının etkisi olabilir. Kar sonrası hava yumuşarsa iş yapar düşüncesindeyim. Rastgele.Bencede Murat daha nisana kadar yapar kanısındayım dönüş balığıyla geri döner diye düşünüyorum rusan yazdı:Tebrikler Harun abi yine çok güzel av yapmışsın. Sağol Rusan mariner8 yazdı:Tebrikler Harun güzel balıkçılık olmuşTeşekkürler aahmet yazdı:harun pazu geliştirmekte ve balık yakalamakta üstüne rapalacı yok,galiba gercekten 200 ve 250 gr atmak marifet ister tebrik ederim,afiyet olsun.Abi pazular gelişeceği kadar gelişmiş bu saatten sonra paslandırmamaya bakıyoruz Abi kop gel güzel bir havada Üsküdara BALIK and OZAN yazdı:abi balıklar çok güzel ..Allah kol kaslarına ve kamışına zeval vermesin..rastgele..Sağol dostum
26-02-2009, 02:00
H.A.R.U.N yazdı:Al şu takatukaları takatukacıya götürün yayın versiyonu hehe valla dostum ben varya bir hafta uğraşsam yazamazdım heralde tebrik ederim harika olmuş ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
26-02-2009, 04:26
harun abi bu güzel anlatımın için çok teşekkürler,gerçekten süper av olmuş,afiyetler olsun.
paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
26-02-2009, 22:41
ANTALYALI07 yazdı:harun abi bu güzel anlatımın için çok teşekkürler,gerçekten süper av olmuş,afiyetler olsun.Teşekkürler Aytekin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|