Bugün malzemeciden aldığım ürünleri siz değerli büyüklerim ve kardeşlerimle paylaşmak istedim.Kırmızı misinayı merak ediyordum.İnternet piyasasının yarı fiyatına aldım.5 mt derinlikten sonra görünürlüğü en düşük olan misina diye övüyorlar deneyeceğim.Sazan ve yayın için örgü misina ve köstek yapımında kullanmak için parça örgü misina,biraz iğne ve kamış porseleni aldım.Birde malzemeciye girdim mi birşeyler almadan çıkamıyorum.Hastalık mı oldu ihtiyaç mı duyuyorum anlamadım gitti yılda sadece yaz aylarında avlanıyorum.
Kullandiktan sonra bir rapor et bakalim ..dedikleri gibi varmis mi?
Malzemeciden alisverise gelince..bende oyleyim Koksal ya..ihtiyacim var-yok bir seyler alacagim..ne demekse
Köksal yazdı:Bugün malzemeciden aldığım ürünleri siz değerli büyüklerim ve kardeşlerimle paylaşmak istedim.Kırmızı misinayı merak ediyordum.İnternet piyasasının yarı fiyatına aldım.5 mt derinlikten sonra görünürlüğü en düşük olan misina diye övüyorlar deneyeceğim.Sazan ve yayın için örgü misina ve köstek yapımında kullanmak için parça örgü misina,biraz iğne ve kamış porseleni aldım.Birde malzemeciye girdim mi birşeyler almadan çıkamıyorum.Hastalık mı oldu ihtiyaç mı duyuyorum anlamadım gitti yılda sadece yaz aylarında avlanıyorum.
köksalcım kırmızı misinayı bende merak ediyordum su içinde vark edilir diye kollanmıyordum denede bak bakalım iyi olacakmı iyi olursa bize rapor et
Köksal,bu takıntı anladığım kadar çoğumuzda var elimdeki malzemelerin azalmadan gitmeme kararı aldımRenk konusu ise kırmızı rengin beş metreden sonra görünürlüğün azaldığını okumuşdum,aynı şekilde diğer reklerde yirmi metreden sonra başlıyormuş eh bende en az kırk metrede avlandığımdan benim için pek fark etmiyo diyebiliriz güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah,rasgele
köksal telefondada konuştuğumuz gibi bu iş bizlerin hastalığı,hobisi eğlencesi durumunda artık,bende malzemeciye gittimmi illaki birşeyler alıyorum.
şu kırmızı misina olayını bende merak ediyorum eğer denildiği gibiyse çok güzel iş yapar.bol balıklı avlara inşallah.rasgele.