Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lutfen yardim edin makarama ve kostekler icin misina..
oncelik herkese merhabalar forumda yeniyim ve yardimlarinizi bekliyorum...
bulundugum mereda sinirli bir av yelpazesine sahibim kucuk ve orta boy kefaller yakalayarak
levrek birakmasi yapacagim ve cok guzel levrek cikyor kefal icin forum da edindigim bilgere kadariyla
ince misina gerekiyor..makinelerime kaclik misina sarayim ve kibris kostekleri icin 0.10 uyugunmudur
ama sole bi durumda daha var buyuk kefallerde var 0.10 luk kosteklerle cekebilrimiyim..aksamlarida kibrisi oltadan cekip sulunezli beklemeli
yapicam dip oltasi sizce kaclik misina onerirsiniz...marka olarakta makinelerime hangi marka ve kaclik misina sarayim?en fazla kullanicagim zargana topu ve kurusn 60 gr civarinda
lutfen onerelerinizi ve bilgilernizi paylasarisaniz cok tesekkur ederim...
Bul
ARAS kardesim oncelikle aramiza hosgeldin... epey gec saatte oldugu icin yarin sabah gerekli cevaplari alirsin simdiden rastgele...
Bul
aras kefale gerek yok aslında,
teke,ispari,istavrit,kaya balığı,gelincik,yengeç bunların hepsi levrek için uygundur.ben kıbrıs oltasını hiç kullanmadım bilgim yok.
levrek için 0.30 dan az misina risklidir,büyük bir levrek gelirse sıkııntı yaratabilir.
levrek avlarında en önemli olay balığa asılıp direk çekmeyeceksin direk kopartır gider,kalama vereceksin balık gitmek isteyince zorlamayacaksın,mutlaka kepçen yanında olacak.
rastgele.
Bul
Aras hoşgeldin ve keyifli paylaşımlar dilerim. Sitemizi güzelce dolaş oldukça faydalı bilgilere ulaşacaksın. Ayrıca kıyı avcılığı yapan çok değerli arkadaşlarımız var ve onlar da sana yardımcı olacaklardır. Ailemizde katılarak, aktif olmanı ve avlarını bekliyoruz76
Bul
tekrardan herkese tesekkur ederim ilginizden dolayi...nihat abi merada kefal cok ve soyledigin digerki levrek birakmasi icin yemleri biraz daha zor temin edicem galiba bunun icin kefal dedim..makaralarima hangi marka ve kaclik misina sarayim(levrek birakmasi makarayla yapmiycam nihat abi )sadece kefal ve aksamlari yemli sulunez ve boru kurdu..0.10 luk kibris kosteklerini asso yapsam nasil olur beden sufix siege ama kaclik kullansam yada sizin onerileriniz olursa sevirim turkiyede deilim bulgarsitandayim makineler burda cok daha pahli ulkemizdeki fiyatlar cok daha uyugun sadece onemli markalarin misinalari ucuz....
Bul
tesekkur ederim ercan abi sizlerin aranizda birseyler ogrenmek ne mutlu...
Bul
tesekkur ederim murat abi sizlerin aranizda birseyler ogrenmek ne mutlu...
Bul
aras makineye genelde 27-30 numara sarıyoruz marka çok önemli değil sağlam olanlardan sarabilirsin.
Bul
tamamdir nihat abi anlasildi misina konusu...levrek icin biraz daha sorumlarimla yorucam seni ama kusura bakma simdiden Smile igne olarak ne oneririsin hangi marka 5 6 birakma yapicam aksam ustuden sabah bakmaya gidicem ev cok yakin denize nasil olur abi sence sure olarak cok mu uzun?
Bul
aras ailemize hoşgeldin.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  SUFIX SIEGE Misina Hakkında Yardım! ercan1977 10 2,720 28-11-2014, 00:17
Son Yorum: ercan1977
  İp misina yardım lütfen.. Helerk 8 2,192 07-07-2014, 08:45
Son Yorum: ANTALYALI07
  Kırmızı misina Köksal 25 7,736 14-09-2013, 09:59
Son Yorum: akantek
  Renkli ip misina ALTAYLI 6 2,726 02-11-2012, 19:53
Son Yorum: ALTAYLI
  Orgu misina yardimi lutfen Bahattin 15 3,585 05-10-2012, 18:53
Son Yorum: Uzun_ahmet
  misina için yardımcı olabilir misiniz lütfen :( caylak_34 25 5,131 23-09-2012, 02:00
Son Yorum: tahsinmersin
  örgü misina kalınlığı? TORÇUN 20 10,908 08-01-2012, 22:29
Son Yorum: bucalıfikret
  Makinaya misina önerisi xfisher 24 8,397 24-11-2011, 10:01
Son Yorum: xfisher
  fluorocarbon misina nihatkr 13 7,997 11-10-2011, 18:29
Son Yorum: bucalıfikret
  en iyi misina hangisi herkes buraya!!! tomy77 71 43,703 30-01-2010, 20:53
Son Yorum: balıkcı uğur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi