Dün yıllardır alışveriş yaptığm mağazaya uğradım ve sağolsunlar bu malzemeyi hediye ettiler. Ben de sizlerle paylaşmak istedim. Son derece faydalı olacağına inandığım için sizlere de öneririm Her 10 metrede renk değişiyor
Sevgili Ercan abi,
Sırtı avlarımın vazgeçilmezidir. Aşağıdaki ipi kullanıyorum. Gayet sağlam ve kullanışlı.
Uzunluk renkleri ile rahatça salınması gereken miktarı ayarlayabiliyorsunuz. İpin önüne öncü(leader) 0,35mm %100 Florokarbon Yo-zuri Mirage kullanıyorum.
Gerçekten çok faydalı olacaktır.
Sevgi ve selamlarımla...
[quote=Bahadır Sarıca]Sevgili Ercan abi,
Sırtı avlarımın vazgeçilmezidir. Aşağıdaki ipi kullanıyorum. Gayet sağlam ve kullanışlı.
Uzunluk renkleri ile rahatça salınması gereken miktarı ayarlayabiliyorsunuz. İpin önüne öncü(leader) 0,35mm %100 Florokarbon Yo-zuri Mirage kullanıyorum.
Sevgi ve selamlarımla...
sevgili kardeşim o benim oltam.seninki hepsi yeşil olan.karıştırma.
unutma O sinarit palazı katili,O palamut katili bir misinadır.
renkli olması çok güzel kaç metreye saldığımızı biliyoruz.özellikle tekneden sırtı için çift kamış kullanırken faydalı,mesafeleri bilindiğinden ipler karışmıyor.
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Ercan abi,
Sevgi ve selamlarımla...
sevgili kardeşim o benim oltam.seninki hepsi yeşil olan.karıştırma.
unutma O sinarit palazı katili,O palamut katili bir misinadır.
renkli olması çok güzel kaç metreye saldığımızı biliyoruz.özellikle tekneden sırtı için çift kamış kullanırken faydalı,mesafeleri bilindiğinden ipler karışmıyor.
Sevgili Tahsin abim vallaha haklısın
Seni de sırtıcı yaptık gitti
ercan abi gerçekten güzel bir hediye.çok işine yarayacaktır. tekneden trolling ve jigging avlarında ip misina önüne en az 4 kulaç hedef avın büyüklüğüne göre kalınlığını ayarlayacağın shock leader misina takarak kullanabilirsin.
aynı ip misinanın 0.41 mm sini bende jigging avında kullanıyorum,shockleader olarak 0.51 m&w misina kullanıyorum.sana şimdiden rastgele.