Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kırmızı misina
Bugün malzemeciden aldığım ürünleri siz değerli büyüklerim ve kardeşlerimle paylaşmak istedim.Kırmızı misinayı merak ediyordum.İnternet piyasasının yarı fiyatına aldım.5 mt derinlikten sonra görünürlüğü en düşük olan misina diye övüyorlar deneyeceğim.Sazan ve yayın için örgü misina ve köstek yapımında kullanmak için parça örgü misina,biraz iğne ve kamış porseleni aldım.Birde malzemeciye girdim mi birşeyler almadan çıkamıyorum.Hastalık mı oldu ihtiyaç mı duyuyorum anlamadım gitti yılda sadece yaz aylarında avlanıyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Kullandiktan sonra bir rapor et bakalim ..dedikleri gibi varmis mi?
Malzemeciden alisverise gelince..bende oyleyim Koksal ya..ihtiyacim var-yok bir seyler alacagim..ne demekseSiyirdim
Bul
Köksal yazdı:Bugün malzemeciden aldığım ürünleri siz değerli büyüklerim ve kardeşlerimle paylaşmak istedim.Kırmızı misinayı merak ediyordum.İnternet piyasasının yarı fiyatına aldım.5 mt derinlikten sonra görünürlüğü en düşük olan misina diye övüyorlar deneyeceğim.Sazan ve yayın için örgü misina ve köstek yapımında kullanmak için parça örgü misina,biraz iğne ve kamış porseleni aldım.Birde malzemeciye girdim mi birşeyler almadan çıkamıyorum.Hastalık mı oldu ihtiyaç mı duyuyorum anlamadım gitti yılda sadece yaz aylarında avlanıyorum.
köksalcım kırmızı misinayı bende merak ediyordum su içinde vark edilir diye kollanmıyordum denede bak bakalım iyi olacakmı iyi olursa bize rapor et Smile
Bul
Köksal,bu takıntı anladığım kadar çoğumuzda var elimdeki malzemelerin azalmadan gitmeme kararı aldımBoboRenk konusu ise kırmızı rengin beş metreden sonra görünürlüğün azaldığını okumuşdum,aynı şekilde diğer reklerde yirmi metreden sonra başlıyormuş eh bende en az kırk metrede avlandığımdan benim için pek fark etmiyo diyebilirizBobo güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah,rasgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
köksalım bendede o hastalık var malzemeciye girdimmi mutlaka birşeyler alıyorum
kırmızı misinayı bende duydum denemek lazım rast gele.
Bul
kırmızı misina ne zamandır sitede konuşuluyordu. Kullandıktan sonra raporlarını bekliyoruz abi.Rasgele
Sazanları özledim...
Bul
bol balıklı günlerde kullanman dileğiyle köksal Affet dediğin gibi önünden geçerken bile insan bişeylere kafası takılıyorBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Köksal güle güle kullan , bol bol avlar Alkis ,trofeler Alkis
Bul
köksal malzemelerinle hayırlı avlar dilerim rast geleGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
köksal telefondada konuştuğumuz gibi bu iş bizlerin hastalığı,hobisi eğlencesi durumunda artık,bende malzemeciye gittimmi illaki birşeyler alıyorum.
şu kırmızı misina olayını bende merak ediyorum eğer denildiği gibiyse çok güzel iş yapar.bol balıklı avlara inşallah.rasgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  SUFIX SIEGE Misina Hakkında Yardım! ercan1977 10 2,646 28-11-2014, 00:17
Son Yorum: ercan1977
  İp misina yardım lütfen.. Helerk 8 2,156 07-07-2014, 08:45
Son Yorum: ANTALYALI07
  Renkli ip misina ALTAYLI 6 2,680 02-11-2012, 19:53
Son Yorum: ALTAYLI
  Orgu misina yardimi lutfen Bahattin 15 3,525 05-10-2012, 18:53
Son Yorum: Uzun_ahmet
  misina için yardımcı olabilir misiniz lütfen :( caylak_34 25 5,023 23-09-2012, 02:00
Son Yorum: tahsinmersin
  Lutfen yardim edin makarama ve kostekler icin misina.. altınova45 11 3,687 12-06-2012, 19:18
Son Yorum: altınova45
  örgü misina kalınlığı? TORÇUN 20 10,850 08-01-2012, 22:29
Son Yorum: bucalıfikret
  Makinaya misina önerisi xfisher 24 8,320 24-11-2011, 10:01
Son Yorum: xfisher
  fluorocarbon misina nihatkr 13 7,923 11-10-2011, 18:29
Son Yorum: bucalıfikret
  en iyi misina hangisi herkes buraya!!! tomy77 71 43,457 30-01-2010, 20:53
Son Yorum: balıkcı uğur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi