Yorumları: 6,533
Konuları: 144
yazıklar olsun yaw bu katliamı yapanın zaten umurunda değil asıl bizlere yazıklar olsunki elimizdeki varlıkları koruyamıyoruz bir bir elimizden gidiyorlar
Önceki yönetimlerin aklı çalışmıyormuyduki bu güne kadar oraya böyle bir inşaat yapılmamıştı
Herkezin yapabileceği bir şey var bu linki tüm kuruluşlara e maille göndermek bir takım oylamalarda gösterilen hassasiyeti bu konudada göstermenizi istirham ediyorum
stk lara partilere medyaya lütfen linki gönderin
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
birol bereketli olsun tavalık istavrit çıkmış , diğer konu içinde diyecek birşey bulamıyorum
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
insanlarımız ne zaman anlayacak.su değişmez kuralı unutmayalım '' doğa alır , doğa verir '' bunu anladığımız zaman iş işten geçmiş olacak.
bu ara da birol usta, afiyet olsun.güzel bir av olmuş.tebrikler.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
balıklar harika afiyet olsun.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
yycolak yazdı:Doğa adına gerçek bir katliam.Allah sonunu hayıretsin.
99depremindeGölcük-Kavaklı dolgu alanıydı.Deniz verdiğini geri aldı.İnsanlar yakınlarını cesetlerini denizde kalan evlerinin içinden toplamak zorunda kaldılar(tabiri caizse).Çok büyük acılar yaşandı.Allah korusun İstanbulda beklenende böyle bir şey olamasın.
Birolcum senin güzelim istavritlerde ikinci planda kaldı.Doğa katliamı herkesi geriyor.Geçte olsa tebrikler.Afiyet olsun.Sağlıklar.
Zaten ben dün gördüklerimden sonra yaptığım balık avından bile zevk alamadımki Yalçın Bey.
H.A.R.U.N yazdı:yazıklar olsun yaw bu katliamı yapanın zaten umurunda değil asıl bizlere yazıklar olsunki elimizdeki varlıkları koruyamıyoruz bir bir elimizden gidiyorlar
Önceki yönetimlerin aklı çalışmıyormuyduki bu güne kadar oraya böyle bir inşaat yapılmamıştı
Herkezin yapabileceği bir şey var bu linki tüm kuruluşlara e maille göndermek bir takım oylamalarda gösterilen hassasiyeti bu konudada göstermenizi istirham ediyorum
stk lara partilere medyaya lütfen linki gönderin
Boğazda kafa dinlediğimiz keyifle olta attığımız yerde elden gitti maalesef. birkaç yere yolladım ama bakalım gerekli ilgiyi göstereceklermi. Çünkü ne tvde ne de gazetelerde ben bu konuyu göremedim kaç gündür. sanki acele bir şekilde oldu bittiye getirilmeye çalışılıyor..
SG liman yapacaksa büyükdere koyunda uygun bir iskele yapabilirdi doğayı böylesine tahrip etmeden..Veya tam karşı kıyı daha müsaitti bu iş için..Bizim zor indiğimiz yeri doldurup kamyonlara yol yapmışlar insinler diye. Yazık.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bugün sarıyerde sordum birkaç kişiye orası çayırbaşındaki sahil güvenliğin yeri olacakmış boğaz girişi olduğundan orası uygun görülmüş,aslına bakarsan birol orası tamam balık ve yüzme olarak güzel ama çayırbaşı çok daha güzel bir koy oradaki pislik gidecek ve çayırbaşı çok daha güzelleşecek.
zaten askeriye harici bir birim oraya el atmaya cesaret edemezdi heralde.askeriyenin el atmasıda boğazların güvenliği için olduğunu düşünüyorum.
önce inşaat binası ev olacagını düşünerek bozulmama ragmen işin aslını ögrendiğimde çayırbaşının kazanılacağını görerek birazda olsa sinirlerim yatıştı.
Yorumları: 739
Konuları: 50
birolum maşallah balıklar güzel uzun bi aradan sonra balık göermek cok güzel bereketli olsun bakalım bu hafat bende bı deneme yapacam işallah boğaz tarafına
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
bereketli olsun birol abi güzel av yapmışsın..
fotolara gelince maalesef doğa tahribi konusunda üzerimize yoktur.. doğal olarak uygun yer arayacağımıza gözümüze kestirdiğimiz yeri bozar,kendimize göre şekillendiririz.. üzücü bir durum,keşke elimizden birşeyler gelse bu tür olaylara karşı..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Maalesef yıllardır avlandığım ve denize girdiğim yer artık yok. Daha kuzeye gidip avlanacak yerde yok. Kıyı balıkçılığının tadı kalmadı gibi görünüyor artık.