Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Sen doğaya cömert davranırsan, doğada sana cömert davranır. Yasak avlarla doğaya saldırırsan, doğada senden intikamını alır diye düşünüyorum. Yasaklama daha doğrusu sınırlamalar boş yere getirilmiyor. Hem hayvanların neslini devam etmesi, hemde gelecek nesle bir şeyler bırakmak en büyük amaç. Tabiki bizlere, biz amatörlere vatandaş olarak düşen vazife görevlileri ve kaçak avcıları uyarmak. Sevgi ile dostça.
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
ahmaklıktan başka birşey değil yaptıkları,hem kendilerine hem de doğaya zarar veriyorlar.. yazık..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 574
Konuları: 9
İnsan bunu nasıl yapar ya.Hala inanamıyorum
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Bunları yapanlar insan olamaz...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
ne güzel bir sözdür ki o '' ava giden avlanır '' eee olcagı o.dinamit bir yerlerinde patlamış.hiç ama hiç üzülmüyorum.ne demişler '' bir nusubet bin nasihattan iyidir''
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 473
Konuları: 15
u_boy yazdı:ne güzel bir sözdür ki o '' ava giden avlanır '' eee olcagı o.dinamit bir yerlerinde patlamış.hiç ama hiç üzülmüyorum.ne demişler '' bir nusubet bin nasihattan iyidir''
haklısın ümit..böyle cehaletle hareket edilirse.Allah muhafaza canlarından bile olurlar..