Arkadaşlar bu satırlardan çokça paylaştığım konulardan biri KILIÇ Avı özlemim olmuştur. Çok şükür bunu bu sabah gerçekleştirdim. Motorumun çalınmasından bu yana birçok dost ve arkadaşım hem davet ediyor hem de teknemiz senindir jestlerini yapıyorlardı. Buradan tüm arkadaş ve dostlara tekrar teşekkür ederim. Gelelim avımıza. Dün akşamüstü Seferihisar'da yerleşik dostlarımdan Cengiz usta ''abı bekliyorum gel artık'' geceleri kilo ve kilo üstü çipura alıyorum deyin ce dayanamadım ve gittim Ancak istediğimiz av olmamış 6 parça mercan 2 karagöz almış ve canımız sıkılmıştı. Çünkü sular akmıyordu. Bu durum iri hayvan almamıza engel idi. 24'e doğru avı bıraktık ve sabaha benim teknik ile SIRTI için 06'da denizde idik. İlk önce 1,5 Kg.lık Turna günün habercisiydi. Hiç bozmadan açık denize doğru devam ettik. Ardından 07 sıralarında 5kg civarındaki ilk kılıç teknemizde idi. Bu arada ciddi vuruşlar alıp balığı almakta zorlanmaya başladık. Malzeme değişikliği ve maalesef moralimi bozan olay nereden baksanız 10 Kg üstü balığı kepçeleyemediğimiz için tekneye alamadık. KAKIÇ olmaması teknelerde olmazsa olmaz arkadaşlar. Çünkü kepçeleme de başarısızlık değil kepçe çeperinin yetersizliği idi. Biraz toparlandık ve İlkinden biraz daha iri olan 2nci KILIÇ teknede idi. O balığı çekerken aldığım keyif’i anlatamam. Balığın sudan çıkıp atlaması aynen filmlerdeki gibiydi. Allah hepinize avlanmayı hayal ettiğiniz avı yaşamayı nasip etsin. Benim şimdiki özlemim geçen yıl fırdöndüden koparıp giden 15 Kg üstü AKYA’DA İnşallah bu satırlardan bunu da sizlerle paylaşma şansım olur. Av Malzemem YO-ZURİ 12'lik Kırmızı başlıklı ve 15'lik BULL DOG POPPER Bu malzemeyi Çeşme Org.da arkadaşların bazıları incelemişti.
'' Sırtı için benim kullandığım teknik '' nedir abi senin kullandığın teknik? ve o bulldog poper , 12 lik sahte balığı mümkünse görüntüleyebilir misin?
Teşekkürler
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Ercan abi bereketli ve afiyet olsun kılıçlar maşallah sipsivri
böyle güzel zevkli bir avda bulunmak isterdim tebrikler bunlarda kalan resimler ve organizasyonda yalçın abinin elinde tuttuğu rapalanın fotoları
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Vay Ercan abi ..sampiyonlar liginde mac yapmissin..yapmissinda skorda leyhine gelismis..super abi tebrikler..
hakikaten org.da o rapala elden-ele gezdi..simdi kimin eli ugurlu geldi gelde bul bakalim,fakat en cok Yalcin`in elinde durdu..galiba onun eli ugurluydu..
o poperi saldiginza hic agirlik koyuyormusunuz...
baliklar temizlenmis-parcalanmis..afiyet olsun ..
daha buyuklerinede rastgele
ercan abi aynen benimde hayalim kılıç balığı tutmak ama benim tutma olasılığım marmarada baya az,ancak oralarda şansım olabilir oda sanırım sayende davetlerinin birine gelmemle olabilir .
bu balığı çekmek gerçekten müthiş zevktir maşallah iyi iş çıkmış afiyet olsun rastgele
Ercan Abi gerçekten süper av yapmışsınız Trofe özlemiyle yanıp tutuşuyoruz ama tekne olmadan da imkansız işte Daha bol ve iri trofelere inşallah , afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "