09-10-2009, 19:35
Tebrik ederim Ercan kaptan,her amatörün hayali olan avı gerçekleştirmişsiniz.

KILIÇ Avım Nihayet oldu
|
09-10-2009, 19:35
Tebrik ederim Ercan kaptan,her amatörün hayali olan avı gerçekleştirmişsiniz.
![]()
09-10-2009, 19:53
Albatros-gr yazdı:Vay Ercan abi ..sampiyonlar liginde mac yapmissin..yapmissinda skorda leyhine gelismis..super abi tebriklerTeşekkürler Faruk 8 kulaçta ve 30 kulaçta 75 grm mavruka(helozonik yaylı kurşun)bağlıyor ve yaklaşık 50 kulaç bırakarak avlanıyorum
09-10-2009, 19:56
balıkcı uğur yazdı:ercan abim eline sğlık süper avlar bu zaman kadar bu sitede ilk herhalde kılıç balığı avı valla helal olsunUğur teşekkürler gerçeklten bende bu avda heyecanlandım özellikle gelişi ve verilen mücadele müthiş
09-10-2009, 19:58
LeVrEkCi yazdı:ercan abi aynen benimde hayalim kılıç balığı tutmak ama benim tutma olasılığım marmarada baya az,ancak oralarda şansım olabilir oda sanırım sayende davetlerinin birine gelmemle olabilirNihat sana telefonda söylediğim gibi ne zaman istersen
09-10-2009, 20:00
yalova tatar yazdı:maşallahın var ercan abiTatarım bu sitede gerçekleşen dostluk en büyük trofe. Sizler gibi arkadaşlarım var
09-10-2009, 20:03
ercan abi insanın hayel ettiği balığı yakalaması kadar güzel birşey olamaz kılıçların maşallahı var daha büyüklerine rast gele afiyet olsun artık bu akşam güzel boğarsın.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
09-10-2009, 20:05
thunderbolt yazdı:Ercan Abi gerçekten süper av yapmışsınızNedim teşekkür edereim. Dediğin gibi iyi balık için başka şartlar daha öncelikli. Ben bu fırsattan şunu söyleyeyim. İyi balık parakate-bırakma ve sırtı ile avlanması öne çıkıyor tabiiki dalarak avlanmaları ıskalamamk lazım o da başlı başına bir uğraş. Ben artık sadece sırtı çekebiliyorum
09-10-2009, 22:49
Ercan abi harika bir av günü yaşamışsınız tebrikler
![]() Kaçan baık büyük olur alamadığınız sanırım bunlardan büyüktü.Demek kakıç da lazım ![]() Bereketli ve afiyet olsun.Nicelerine, rastgele ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
09-10-2009, 23:00
ercan abicim süper yahu çok güzel valla dönüp dönüp bakıyorum kılıç balığına tebrikler abi nasıl boğmuşundur şimdi sen onu afiyet olsun rastgelsin.
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
09-10-2009, 23:14
Tebrikler Ercan kaptan
![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|