Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Albatros-gr yazdı:olsun abi..sen neden rahatsiz oluyorsun..
konular muhabbet yapmak icin var..
evin senetleri degil ya..
yoksa yanlis mi yapiyorum
teşekkürler abim çok naziksin.. muhabbeti istersen yoklama konusunda yapalım kızan olurmu bilmemki
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
araphüso26 yazdı:teşekkürler abim çok naziksin.. muhabbeti istersen yoklama konusunda yapalım kızan olurmu bilmemki
okey tmm.
ben soz dinlerim..

sen bu islerden daha iyi anlarsin
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
eger levrek tutmucaksan herzaman ince misina derim faruk abi ince kaliteli misinayı degişmem asla bu arada balıklar super daha bollarına inşalah.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 5,167
Konuları: 120

Tebrikler arkadaş

inşallah bundan sonra artık 4 sirti olur

Bereketli ve afiyet olsun ,
bahriyeli yazdı:tebrikler faruk abi ayhanla beraber sırtı denemeleri sakin denize rahmen başarılı olmuş melenur az kalmış rapaladan kurtulucakmış uskumru istavrit melanur karışık olmuş tavanız şenlenmiş afiyet şeker olsun daha bereketli avlara rastgele selamlar

tesekkurler Ismail..dogru fotodaki melanur,foto cekiminden sonra teknenin icine dustu...
sizlerede bol balikli avlar dilerim..
Tropheus yazdı:eger levrek tutmucaksan herzaman ince misina derim faruk abi ince kaliteli misinayı degişmem asla bu arada balıklar super daha bollarına inşalah.
dogru Sedat..yukarida gezen sirtiler icin dedigin gecerli..
fakat dipten gelecek olan sinagrit icin ,hic belli olmaz,orada ince misine riskine girilmez..
bol levrekli avlar dilerim
mariner8 yazdı:
Tebrikler arkadaş
inşallah bundan sonra artık 4 sirti olur 
Bereketli ve afiyet olsun , 
tesekkurler arkadas,4 sirti ,olur olmasina da,biraz yorucu olur..hele 3 tane ile biraz dalgali havada da cikalim,durumlar ne gosterecek...
sana da denemeni tavsiye ederim..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Albatros-gr yazdı:tesekkurler arkadas,4 sirti ,olur olmasina da,biraz yorucu olur..hele 3 tane ile biraz dalgali havada da cikalim,durumlar ne gosterecek...
sana da denemeni tavsiye ederim..
rastgele
Nasıl olur bilmemde geçen hafta ikili sırtı yaparken rüzgar şapkamı denize uçurdu bende şapka suya dalmadan almak için bir manevra yaptım şapkayı kurtardım kurtarmasınada sırtıların halini hiç sorma
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Nasıl olur bilmemde geçen hafta ikili sırtı yaparken rüzgar şapkamı denize uçurdu bende şapka suya dalmadan almak için bir manevra yaptım şapkayı kurtardım kurtarmasınada sırtıların halini hiç sorma
sirtiler karistiginda cok kotu karisiyor

...hic olta karismasina benzemiyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/SIZE]
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Çok sayıda olta salarak çekilen sırtı için öncelikle geniş tekne ve derin suda farklı derinlikleri değerlendirmek gerekir. Bu teknelerde rahatlıkla 4 ayrı takım kullanılır. Özellikle büyük balık için(Orkinos-Akya-Kılıç) Eğer su üstü sırtısı çekilecek ise, ideal olanı 2'dir. Çünkü hayvanı kıstırdınızmı hızlı dönüşler ve manevra gerekir. Bu durumda çoklu çekimlerde problem yaşanır. Tabiiki yanlız isek. Eğer teknede başkaları varsa ve işi biliyorlarsa, kontrollü dönüşlerde hiçbir şey olmaz
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...