Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsin 22.04.10
tahsinmersin yazdı:teşekkürler Faruk abi.
evet abi.2. resimde elimin arkasında.bakınca belli oluyor.
evet dikkatimi cekti Tahsin..
guzel bir avlak olmasi lazim...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ALTAYLI yazdı:Tahsin kardeşim ne güzel ne güzelAlkisAfiyet ve bereketli olsun. Kaçmalar daima olacak ve biz bundan da keyif alacağız. Bazen onlar, bazen bizler bu mücadeleden galip çıkıcaz. Bu da işimizin icabı.76Senin keyifli güzel avlarına yeni bir ilave olmuş. Tekrar tebrikler abicim.Alkis
teşekkür ederim kaptanım.sağolun.
kaçan balıkların muhabbetleri çok olur.bunlar işin tadı tuzu,ben kaçan balıklara asla üzülmem.
herşey bir tek rast gelmekle olmaz birde nasip olucak.balığı tuttun kepçelemeden kaçtı,balığı tuttun kedi çaldı,balığı tuttun torbadelikti düştü.bunlar hep rast geleip nasip olmayanlar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bucalıfikret yazdı:tahsin maşallah bereketli av yapmışsın eline emeğine sağlık afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
sağol fikocum.teşekkür ederim.
daha iyileri önce senin olsun,sonrada yalçın abinin.Bobo
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:hem senin adminin var.Bobo
doğru diyorsun abi,, böyle adminin olsun 30 bin bangladeş takası borcun olsunSiyirdim(kurlarada bakmak lazım yaw bir taka kaç tl ye tekabül ediyor acaba uçmayalım durduk yere Happy)
Bul
Albatros-gr yazdı:evet dikkatimi cekti Tahsin..
guzel bir avlak olmasi lazim...
daha evvelki senelerde burayı denerdim.ama bir senedir en çok verim aldığım yer burası oldu.yalnız burada kilo üstü levrek seyrek çıkıyor.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:daha evvelki senelerde burayı denerdim.ama bir senedir en çok verim aldığım yer burası oldu.yalnız burada kilo üstü levrek seyrek çıkıyor.
benim fikrim,kilo uzeri de vardir..
fakat ufaklar cok oldugundan,yemler uzun sure avlanamiyor..
senin avlak,tabiiki sen daha iyi bilirsin..
fakat manzara ve ortam superSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
realdeath yazdı:doğru diyorsun abi,, böyle adminin olsun 30 bin bangladeş takası borcun olsunSiyirdim(kurlarada bakmak lazım yaw bir taka kaç tl ye tekabül ediyor acaba uçmayalım durduk yere Happy)
yav ömerim borçlu olursan ortaklığın biter,hatta biliyon nihatta araba var,sonra onu köfte arabası olarakta kullanamazsın.Bobo
Albatros-gr yazdı:benim fikrim,kilo uzeri de vardir..
fakat ufaklar cok oldugundan,yemler uzun sure avlanamiyor..
senin avlak,tabiiki sen daha iyi bilirsin..
fakat manzara ve ortam superSeerf
2 hafta evvel aldığım trofe burdandı.
bir konudada çok kişinin yanıldığını söyliyeyim ufak balıklar yemi rahat bırakmıyorlar çünkü ortada trofeler dolaşmıyor.Gulumsetrofe geldimi onlar g..t korkusundan hemen kayboluyorlar.ayrıca yeme üşüşen ufak balıklar trofelerin dikkatini çekerek yemin yerini göstermiş olurlar.ufak balıkların olması iyi sadece çok sık yemleyip atmak zorunda kalıyoruz.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:2 hafta evvel aldığım trofe burdandı.
bir konudada çok kişinin yanıldığını söyliyeyim ufak balıklar yemi rahat bırakmıyorlar çünkü ortada trofeler dolaşmıyor.Gulumsetrofe geldimi onlar g..t korkusundan hemen kayboluyorlar.ayrıca yeme üşüşen ufak balıklar trofelerin dikkatini çekerek yemin yerini göstermiş olurlar.ufak balıkların olması iyi sadece çok sık yemleyip atmak zorunda kalıyoruz.
aciklaman ,bana da cok mantikli geldi Tahsin....Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:aciklaman ,bana da cok mantikli geldi Tahsin....Alkis
bunlar hep levrekteki tecrübelerimiz.Gulumse
ben teşekkür ederim abi ,sayende güzel bir konuya açıklık getirdik.çünkü genelde herkes ufak balığın olduğu yeri sevmez.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsin bereketli olusun Affet maşallahın var kefaller güzel afiyetle yemişsindir umarım SeerfWink senin adına sevindim AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28.11.2014 Tahsin mersin tahsinmersin 14 1,896 02-12-2014, 00:22
Son Yorum: tahsinmersin
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,329 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsin mersin 3-7-2010 tahsinmersin 26 3,910 25-07-2010, 00:46
Son Yorum: u_boy