Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsin 22.04.10
dikkatli bi şekilde ikinci kez raporu okuyunca sen levrekte almışsın Alkis ama tekneyle çıkmışsınız yer ve mevki verirmisin belki geliririm izmire defterime yazayım BoboSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:tahsin bereketli olusun Affet maşallahın var kefaller güzel afiyetle yemişsindir umarım SeerfWink senin adına sevindim AffetAlkis
sağolasın erdem.valla akşam yedik.buranın kefali harika.
günün hasılatı;4 levrek
15 kefal
1 mırmır
tekneyle çıkmadım.tekneye çıktım.o tekne kıyıya bağlı trol teknesi.onun üzerinden avlandım.
sen izmire geldiğinde bizim haberimiz olmayacakmı yani.Snifsinf
sen gel ben nerde avlanıcağını yada avlanacağımızı söylerim.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:sağol fikocum.teşekkür ederim.
daha iyileri önce senin olsun,sonrada yalçın abinin.Bobo

Ellerin dert görmesim İsmailcim.Afiyette olmuştur zaten.Yenileri daha bol ve kocaman olsun.
Hem yanlız balığa gir.Hem haber verme ondan sonra Daha biyileri sizin olsun hemde ikici olarak.Bucada denizmi var.Çağırdınızda gelmedikmi.Ne zaman hava bozuk o zaman çağırın gariban Yalçını.Biliyorsunuz bütün gece boşta.Ama napalım gariplik işte.Snifsinf
Bul
yycolak yazdı:Ellerin dert görmesim İsmailcim.Afiyette olmuştur zaten.Yenileri daha bol ve kocaman olsun.
Hem yanlız balığa gir.Hem haber verme ondan sonra Daha biyileri sizin olsun hemde ikici olarak.Bucada denizmi var.Çağırdınızda gelmedikmi.Ne zaman hava bozuk o zaman çağırın gariban Yalçını.Biliyorsunuz bütün gece boşta.Ama napalım gariplik işte.Snifsinf
çok teşekkür ederim şeker abicim.
valla yalçın abi arabayı geç aldım,o saatte sende bahadırda aklımdan geçtiniz,ama geç vakit olduğundan seslenemedim,tek başıma gittim.
ben irileri onun olsun sonrada senin olsun derken,irileri onun daha irileri senin olsun demek istedim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bereketli olsun tahsin maşallahın var nasibini almışsın balıklar harika afiyet olsunSeerf olmuş bile ama yine olsun. Seerfşimdi diyorum yarın sabah iş çıkışından sonra boştayım ama arabam yok balığa gidecek arkadaşımda iyi gaza geldim ben organizasyon öncesi bir antreman iyi gider.
daha bollarına rastgelsin selamlar.AlkisAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Bereketliolsun.Güzel rapor eline sağlık
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun tahsin maşallahın var nasibini almışsın balıklar harika afiyet olsunSeerf olmuş bile ama yine olsun. Seerfşimdi diyorum yarın sabah iş çıkışından sonra boştayım ama arabam yok balığa gidecek arkadaşımda iyi gaza geldim ben organizasyon öncesi bir antreman iyi gider.
daha bollarına rastgelsin selamlar.AlkisAlkisSeerf
çok sağol İsmailim.havalar artık güzel,artık tam antrenman zamanı.sen bana bakma ben olimpiyatlara hazırlanıyorum,geçen sene 52 de 52 hafta ful balık yaptım.Happy.inşallah bir gün seninlede gideriz.
levend yazdı:Bereketliolsun.Güzel rapor eline sağlık
çok sağol levent teşekkür ederim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsin bey tebrik ederim, güzel av olmuşAlkis
Mehmet ERGÜL
Balık Tutkunları Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı
Bul
tahsinmersin yazdı:çok teşekkür ederim şeker abicim.
valla yalçın abi arabayı geç aldım,o saatte sende bahadırda aklımdan geçtiniz,ama geç vakit olduğundan seslenemedim,tek başıma gittim.
ben irileri onun olsun sonrada senin olsun derken,irileri onun daha irileri senin olsun demek istedim.

Şaka dedim be kardeş.Her zaman kalbimin baş köşesindesin. Hep böyle güzel avların olsun.Hatta hep kocaman balıklı olsun.Sen güzel bir kardeşsin.AlkisWink76
Bul
Alkis tebrikler güzel av olmuş
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28.11.2014 Tahsin mersin tahsinmersin 14 1,842 02-12-2014, 00:22
Son Yorum: tahsinmersin
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,314 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsin mersin 3-7-2010 tahsinmersin 26 3,854 25-07-2010, 00:46
Son Yorum: u_boy
  tahsin den 4/4 lük levrek tahsinmersin 63 7,724 13-04-2010, 21:02