Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
uA1905 yazdı:Koca kafalı balıgın kafasını yemem ben ufak balıgın yemiyoruz onu yiyelim 
bunu bilmemen normal şimdi öğrendiğine göre ilk lüfer levrek veya çinekop tarzı balıklarda denemeni tavsiye ederim.
balığın kılçıgı bile yenir hele lüferin kılçığı ızgarada pişirirsen harika olur bunu bende 2 sene evvel ögrendim
Yorumları: 124
Konuları: 5
LeVrEkCi yazdı:bunu bilmemen normal şimdi öğrendiğine göre ilk lüfer levrek veya çinekop tarzı balıklarda denemeni tavsiye ederim.
balığın kılçıgı bile yenir hele lüferin kılçığı ızgarada pişirirsen harika olur bunu bende 2 sene evvel ögrendim 
Kılçık yemek herhalde ilginç bir deneyim olsa gerek. Hamsiyi, istavriti bir derece anlarım ama, bu lüfer biraz büyük balık değil mi ? Kılçık yemek

Şayet kayda değer bir tat ise denemek isterim..
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
Beyler dip balıklarının kılçığını yemeyinde neresini yerseniz yiyin afiyet olsun.Dip balığında cıva kuyruk ve kılçıkta yüklenirmiş diye duymuştum
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
levend yazdı:Beyler dip balıklarının kılçığını yemeyinde neresini yerseniz yiyin afiyet olsun.Dip balığında cıva kuyruk ve kılçıkta yüklenirmiş diye duymuştum
Kıçı neyse başıda odur levend
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
HAŞİM77 yazdı:Kıçı neyse başıda odur levend 
Kılçık yazarken hatamı yaptım dedim ama başında sorun yok Haşim abi
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
levend yazdı:Kılçık yazarken hatamı yaptım dedim ama başında sorun yok Haşim abi
Hata yok başı neyse sonuda odur demek istedim sonuçta aynı suda bulunuyor.
MuratHoca yazdı:Kılçık yemek herhalde ilginç bir deneyim olsa gerek. Hamsiyi, istavriti bir derece anlarım ama, bu lüfer biraz büyük balık değil mi ? Kılçık yemek
Şayet kayda değer bir tat ise denemek isterim..
murat hocam bunu 2 sene evvel duydugumda aynısını söyledim ama lüferi yedikten sonra kılçıgını ızgarada iyice pişireceksin güzel meze oluyor
Yorumları: 289
Konuları: 14
LeVrEkCi yazdı:bunu bilmemen normal şimdi öğrendiğine göre ilk lüfer levrek veya çinekop tarzı balıklarda denemeni tavsiye ederim.
abı su ana kadar ıstavrıt ve sardalyadan baska balık tutmadık
ama buyuk balıkları tutmayıda cok ıstıyoruz.
ne bılım mesela eskına,levrek,lufer,cınekop tarzı balıkları tutmak sıterız ama yanımızda bırı olması daha ıyı olur ogrenme acısından.
once ızlerız bakarız nasıl yem takılıyor nasıl atılıyor nezaman cekılcek fılan ogrenıp anca oyle ogrenebılırız.
mesela oltaları yenı aldıgımızda bı akrabamızla galataya gıttık sabahladık gece boyu yemlı attık.ben ılk defa yemlıyı orda ogrendım.ve daha sonra tek basıma takmaya basladım yemlerı.
lufere,levrege de bırısıyle gıtsem bıkere ızlesem yeter zaten.ondan sonra bız tek gıderız.
musty34 yazdı: abı su ana kadar ıstavrıt ve sardalyadan baska balık tutmadık
ama buyuk balıkları tutmayıda cok ıstıyoruz.
ne bılım mesela eskına,levrek,lufer,cınekop tarzı balıkları tutmak sıterız ama yanımızda bırı olması daha ıyı olur ogrenme acısından.
once ızlerız bakarız nasıl yem takılıyor nasıl atılıyor nezaman cekılcek fılan ogrenıp anca oyle ogrenebılırız.
mesela oltaları yenı aldıgımızda bı akrabamızla galataya gıttık sabahladık gece boyu yemlı attık.ben ılk defa yemlıyı orda ogrendım.ve daha sonra tek basıma takmaya basladım yemlerı.
lufere,levrege de bırısıyle gıtsem bıkere ızlesem yeter zaten.ondan sonra bız tek gıderız.
mustafa o zaman organizasyonları sakın kaçırma ufak büyük hepsine gelmeye çalış,
özellikle ozan (balık and ozan) abini organizasyonlarda iyi izle ve kafana takılanı mutlaka sor,
lüfer için daha erken eylülde inşallah lüferde tutacagız ama şu ara eşkina ve kıyıdan levrege denemeler için özellikle modadaki organizasyona gel orada öğrendiklerinden sonra aynı yere zaman ayırırsan levrek ve eşkina alman muhtemeldir.
ben kıyıdan pek anlamama ragmen modada 5 tane eşkina tutmuştum oda ozan ve erol abi sayesinde olmuştu,onlar kıyı balıkçılıgında 10 numaradırlar
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
o zaman 26 Haziranda en büyük kankam Ozan olacak

şakası bir yanada tam 1 yılı geçti şöyle oltanın 8 olduğunu görmeyeli, geçengün gittiğim turna avında da bu hasret sona ersin dedim ama yok oğlu yok.. yasaklara uymayan hödükler yüzünden güzelim turna merasında sıfır çektik..insan sadece bir kere mantarın yok olmasıyla avunacak hale gelirmi yaw..

belki bu cuma Sakarya nehrinde bi sezon açılışı yaparım yayın için ama olmazsa org. da büyük balık hasreti eşkina ile son bulur umarım