Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlar gunu kurtardi
tebrikler faruk abicim bereketli olsun sirpriz balık bencede lahos güzel balıklar güzel av devamına rastgelsin diyelim kalamar avı başka gün olur inşallah afiyet olsun rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Faruk Abi bence çok güzel bir av geçirmişsin Alkis Gerçi sen mamunlu avlarını daha çok seviyorsun gibi ama bu av başka güzel olmuş Smile O resimdeki balık bence lahos değil Abi Mahcup Yüzgeçlerine ve yan çizgilerine bakınca böyle düşündüm . Sanırım kumluk yerde çok dipten sırtı çekmişsin gibi anladım ben . Yoksa o çarpanı yakalamak kolay olmasa gerek , ilk gördüm Hi Ama ne olursa olsun bayağı güzel tecrübeler yaşamışsın Alkis Sinarit ve mercanlar güzel şenlik yaptırmış , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
faruk eline sağlık güzel şeşit almışsın sırtıda almış olduğun balık kesin ve kesin lahos balığıdır kesinlikle iç şüphen olmasın resmi yüklüyorum rast gele.AlkisSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
lahos balığı 5 kg üstünde olanlar renkleri açık olur küçükleri ise koyu renktir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
faruk selimiye yunan adasına yakın ordaki balıkçılalar paragatla yılan balığı tuuyorlar ve tuttukları yılan balığını kalın paragata takıp datça açıklarına lahos merasına paragatlarını atıyorlar yani sizin adalara yakın imkanın varsa deneyebilirsin rast gele.Alkis
Bul
fish or die yazdı:goruntuler oyle gosteriyor vallaha benim gunahin yok Siyirdim

tadi nasil acaba ordan yola cikabilirizBobo
tadini da bilemiyecegim,cunku evden baligi begenmedilerSiyirdim..cope attim
tahsinmersin yazdı:ellerine sağlık Faruk abim.sırtı umduğun gibi gitmesede sonradan nevaleyi çıkarmışsın.mercanlar harika.
tuttuğun balık,ister ot balığı olsun,ister lahos olsun,hepsi senin süsün olsun.Seerf
afiyetler olsun.
tesekkurler Tahsin..
nevale cikti bereket versin..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bahriyeli yazdı:tebrikler faruk abicim bereketli olsun sirpriz balık bencede lahos güzel balıklar güzel av devamına rastgelsin diyelim kalamar avı başka gün olur inşallah afiyet olsun rastgeleAlkisSeerfAlkis
tesekkurler Ismail..
kalamar avi icin derinlere gittigimizden guzel hava bekliyoruz..
sizlerede rastgele
thunderbolt yazdı:Faruk Abi bence çok güzel bir av geçirmişsin Alkis Gerçi sen mamunlu avlarını daha çok seviyorsun gibi ama bu av başka güzel olmuş Smile O resimdeki balık bence lahos değil Abi Mahcup Yüzgeçlerine ve yan çizgilerine bakınca böyle düşündüm . Sanırım kumluk yerde çok dipten sırtı çekmişsin gibi anladım ben . Yoksa o çarpanı yakalamak kolay olmasa gerek , ilk gördüm Hi Ama ne olursa olsun bayağı güzel tecrübeler yaşamışsın Alkis Sinarit ve mercanlar güzel şenlik yaptırmış , afiyet olsun Seerf
tesekkurler Nedim..
carpan balik(trakonya)kumluk merada sirti cekerken cikti..
fakat ,lahos veya herneyse adi..o balik taslik merada cikti..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bucalıfikret yazdı:lahos balığı 5 kg üstünde olanlar renkleri açık olur küçükleri ise koyu renktir.

bucalıfikret yazdı:faruk selimiye yunan adasına yakın ordaki balıkçılalar paragatla yılan balığı tuuyorlar ve tuttukları yılan balığını kalın paragata takıp datça açıklarına lahos merasına paragatlarını atıyorlar yani sizin adalara yakın imkanın varsa deneyebilirsin rast gele.Alkis
bilgiler icin tesekkurler Fikret..
bu balik bizim buralarda pek gozukmezdi..cunku ,biz egenin en kuzey kismindayiz..
burada ki yakin adalara bizim tekneler ile gitmek imkansiz..
fakat yilan baliginin yem olarak kulandiklarini bilmezdim..
tekrar tesekkurler
Bul
Bereketli olsun kaptan mercanlar yine harika..Alkis
Net'te çeşitli kaynaklarda lagos resimlerine baktım,senin avladığın gibi kara logos türü de var ak lagos türü de var,evet o balık lagos..
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan mercanlar yine harika..Alkis
Net'te çeşitli kaynaklarda lagos resimlerine baktım,senin avladığın gibi kara logos türü de var ak lagos türü de var,evet o balık lagos..
tesekkurler Mehmet abi..
emegine saglik..verdigin bilgi icinde ayrica tesekkurler..
sadece daha once Murat`a da yazdim...bu baligin lezzeti nasil acaba..
aksam benim hanim baligi begenmediSiyirdim,attim baligiSiyirdim
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Açikta bir av günü daha :) SpinAvcısı 15 2,269 15-01-2016, 08:48
Son Yorum: yaser2sultan
  bayramın birinci günü fotokopici 17 2,668 03-11-2012, 09:25
Son Yorum: fotokopici
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 5,197 27-08-2011, 11:47
Son Yorum: yycolak
  Mercanlar benide çağırdı orhanekmekci 33 5,620 11-11-2010, 15:01
Son Yorum: orhanekmekci
  iyiki mercanlar var... Albatros-gr 30 4,401 14-08-2010, 00:22