Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bahadır Sarıcanın Şansına
tedirgin SaZaN yazdı:Orhan abi ellerine sağlık,hem sitenin kapalı olması hemde zannedersem mevsimden dolayı böyle ortaya karışık güzel balıkları özlemiştik,afiytleAlkisSeerf (sen ve greek team olmasa zaten balık göremeyeceğiz,baksana levrekçi bile adını stavritçi diye değiştirdi,işler kesatSiyirdim)
Sırtıya dönmesem bu balıkları görmem çok zor,yine kupes,izmarit,mandagöze devam ederdimHappybu arada kalamar avını boşladım nasipse önümüzdeki hafta aramalara başlarım.Teşekkür ederim ÖmerSeerf
Bornova - izmir
Bul
tahsinmersin yazdı:orhan abim harikasın.bu işleri iyi kavradın.hep böyle olsun.
ellerine sağlık.Bahadıra da bol şanslar olsun,bol olsunki bahadırın şansına,bizde faydalanalım.Gulumse
Teşekkür ederim İsmailSeerfavlarında Bahadırı eksik etmeAlkisbol şanslar dilerim.

cranium yazdı:Tebrikler Orhan Abi, valla senin mekan cennet gibi...
Bence sen en kısa zamanda bir derin dondurucu edin, özel bu iş için.
Böyle giderse balıkları koymak için büyük bir yere ihtiyacın olacak.
O merada kim bilir daha ne canavarlar vardır...AlkisAlkisAlkis...
Afiyet olsun.
Daha yakalanacak çok çeşit var,herbirinin sırası var biraz daha zamana ihtiyacım var.Teşekkür ederim SerkanSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan kardeşim sen bu sırtı işini biraz daha geliştirdinmi gelsin AKYA'lar Kofanalar. Helallerin ve ne güzelki zamanın varAlkis
Bul
Orhan abim ne güzel balıklar böyle tebrikler
bana kalırsa sen bundan sonra sırtıdan başka bir şeye bakmazsın
bu güzel avlarında dahada büyüklerini yakalamanı dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Orhan abi, dalış yapanları tan zamanında fark etmişsin , yoksa kötü bir şeyler olabilirdi, öncelikle geçmiş olsun, çok güzel av hiyesi ve kareler, ellerine sağlık, tavalıklar çıkmış afiyet şeker olsun, uzun balığın cinsi ne anlayamadım.?
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
LeVrEkCi yazdı:yozuri cristal minnow 9cm f serisi resimlerini face e yüklüyorum orhan abi,buraya yükleyemedim.
Teşekkür ederim Nihat,bugün İzmire dönüyorum araştıracağımGulumse
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Eyvallah babacım bende zaten nerde o şans, yinede bahadırın şansı hepimizden kuvvetliymiş ellerine sağlık afiyet olsun babacım..AlkisAlkisAlkisSeerfSeerf
Senin sahteninde cezbedeceği balık vardır uzun,çalışmalara devam.Teşekkür ederimSeerf

Atakan_YeniFoca yazdı:Orhan abi tebrikler maşallah güzelleri almışsın.Alkis
Allah daha bollarını nasip etsin.

Dalış yapan arkadaşlar ucuz yırtmışlar. Biz de zaman zaman aynı hatayı yapıyoruz. Halbuki dalış bayraklı dalış şamandırası kullansalar sorun kalmıcak kesinlikle. Saygılar sevgiler.
İyiki sırtı hızında gidiyordum,allah korusun birde tam yol gittiğimi düşünmek bile istemiyorumAffetTeşekkür ederim AtakanSeerf
Bornova - izmir
Bul
Salih Reis yazdı:Orhan abicim tebrik ederim. Alkis Alkis

Levrek yakalanan yeri ısrarla tekrar tekrar denemende fayda var Seerf

Daha niceleri rastgelsin .Gulumse
Levrek avlağı çok rüzgar altı teknem küçük olduğu için biraz yatık havayı bekliyeceğim.Teşekkür ederim SalihSeerf

doktor yazdı:Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın balıklar çok güzel sırtı balıkçılığı benimde favori avımdır çok zevklidir devamı daha bereketli olur inşallah saygılar.Alkis76
Teşekkür ederim ErenSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan baba maşallah'ın var eline sağlık bereketli avların olsun rast gele.AlkisSeerf
Teşekkür ederim FikoSeerf

ALTAYLI yazdı:Orhan kardeşim sen bu sırtı işini biraz daha geliştirdinmi gelsin AKYA'lar Kofanalar. Helallerin ve ne güzelki zamanın varAlkis
Emekli olmanın güzelliğide bu kaptanım,inşallah devamıda gelecekGulumse
Bornova - izmir
Bul
eşref sürek yazdı:Orhan abim ne güzel balıklar böyle tebrikler
bana kalırsa sen bundan sonra sırtıdan başka bir şeye bakmazsın
bu güzel avlarında dahada büyüklerini yakalamanı dilerim
rastgele
Teşekkür ederim EşrefSeerf

turna yazdı:Orhan abi, dalış yapanları tan zamanında fark etmişsin , yoksa kötü bir şeyler olabilirdi, öncelikle geçmiş olsun, çok güzel av hiyesi ve kareler, ellerine sağlık, tavalıklar çıkmış afiyet şeker olsun, uzun balığın cinsi ne anlayamadım.?
Aynen öyle Mehmet abi,allahtan sırtı hızı yavaşta işi kurtardım.Uzun balık ıskarmoz,teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 5,120 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,325 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,814 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Araphüsonun şansına orhanekmekci 68 8,452 12-10-2010, 07:27
Son Yorum: yycolak