Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekçi lüferleri(eski)
bende bugün 30 tane istavrit tuttum kalenderde güzel balık baya irileşmiş çocuklar yediler taze taze .gürhan havanı sevsinler bende yazın levrek leri gözünüze gözünüze sürecem ortaya BoboBoboşimdi aklıma geldi 3-4 sene evvel öyle kalkan tuttukki aslında tavası güzel olan kalkanın ızgarasını buğulamasını tavasını herşeyini yaptık şimdi 1 tane tutsam direk tava yapar kılçıklarını yalardım levreginde aslında en güzel bugulaması olur ama yazın çok tutup ızgara tava yapıcam gürhana inat hahahahah akşam akşam güldürdün gürhan saolasın afiyet olsun eşkinalar
Bul
MABER yazdı:nihat abi süper resimler....zargana ipeğiyle bir türlü zargana yakalayamadım....sanırım burdaki zarganalar ipeğe atlamıyor Smile
paylaşım için teşekkürler...en kısa zamanda yeni resimleri bekliyorum Smile
şansın bol olsun...

tekne ile çıkıyorsan zarganaya ben normal kamışın misinasına son 5 kulaca 15 numara misina baglıyorum ipeklerinde bir kamışa sarı bir kamışa turuncu takıyorum hangisine vuruyorsa digerini degiştiriyorum faydalı oluyor
[attachment=5138]
Bul
levrekci yazdı:bende bugün 30 tane istavrit tuttum kalenderde güzel balık baya irileşmiş çocuklar yediler taze taze .gürhan havanı sevsinler bende yazın levrek leri gözünüze gözünüze sürecem ortaya BoboBoboşimdi aklıma geldi 3-4 sene evvel öyle kalkan tuttukki aslında tavası güzel olan kalkanın ızgarasını buğulamasını tavasını herşeyini yaptık şimdi 1 tane tutsam direk tava yapar kılçıklarını yalardım levreginde aslında en güzel bugulaması olur ama yazın çok tutup ızgara tava yapıcam gürhana inat hahahahah akşam akşam güldürdün gürhan saolasın afiyet olsun eşkinalar

Sende saol dostum Smile))
Sen bu levrek işini bana öğretmiş olursan o zamana kadar nasıl olsa dolapta yer boşalır yerlerine levrek koyarız BoboBoboBobo
Bul
inşallah gürhan ben hep diyorum inşallah levrek resimleri gönderirsiniz ben sizden daha çok mutlu olurum hele benim yöntemimle tutan olursa süper olur ben oraya gelemesemde bi kamera çekimi yapacagım yemi takıştan sonraki herşeyi çekip tutsamda tutmasamda en azından fikriniz olur sonrası kolay levrek oltaya takılana kadarki kısmı kolaydır önemli olan onu kayıga almak işte o zordur çok sabır ister özen ister dikkat ister kamerayla levrek tutarken 1 levrek çeksem zaten herkes kapacak işi neyse ben kaçar hayırlı geceler yarın devam inşallah kaldıgımız yerden 71
Bul
nihat abi ben 0.22 misina kullanıyordum.demekki misinayı inceltmem gerekiyor,bilgiler için teşekkürler...
Bul
levrekci yazdı:inşallah gürhan ben hep diyorum inşallah levrek resimleri gönderirsiniz ben sizden daha çok mutlu olurum hele benim yöntemimle tutan olursa süper olur ben oraya gelemesemde bi kamera çekimi yapacagım yemi takıştan sonraki herşeyi çekip tutsamda tutmasamda en azından fikriniz olur sonrası kolay levrek oltaya takılana kadarki kısmı kolaydır önemli olan onu kayıga almak işte o zordur çok sabır ister özen ister dikkat ister kamerayla levrek tutarken 1 levrek çeksem zaten herkes kapacak işi neyse ben kaçar hayırlı geceler yarın devam inşallah kaldıgımız yerden 71

Hayırlı geceler..Bu levrek konusunda çok başın ağrıyacak gibi geliyor bana.Smile Yarın soruları sormaya başlarım artık Bobo
Bul
lüfere denizin padişahı derler bizim taraflarda biz genelde gece 6 7 kulacta lüksle avlanırız ama son senelerde bizim tarafta azaldı uzun oltada alan var ama biz pek bakmadık kısmet bakalım bu sene ne olucak rastgele
Bul
eşref sürek yazdı:lüfere denizin padişahı derler bizim taraflarda biz genelde gece 6  7 kulacta lüksle avlanırız ama son senelerde bizim tarafta azaldı uzun oltada alan var ama biz pek bakmadık kısmet bakalım bu sene ne olucak rastgele

dogru diyorsun eşref abi gece lüxde lüfer bayaa zorlaştı artık eskiden gece sabaha kadar 100 tane 150 tane alırdık 3 kişi şimdi gece birkaçsenedir deniyoruz 1 tane vurmuyor uzun oltadada geçen sene bir çıkışta en fazla 10 tane alan oluyordu eskiden lüfer çok boldu bir keresinde sabahtan akşama kadar 36 tane kofana tuttmuştum o kadar güzeldi şimdi neredeee hayırlısı bakalım bu sene ne olacak
Bul
Nihat h,ç belli olmaz bu lüfer bakarsın asagıdan kopar gelir lüfer heryer et olur bilinmez bakalım bekliyecez ....
Bul
inşallah reis inşallah
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir başkadır eski İstanbul.. xfisher 17 5,770 09-06-2012, 10:56
Son Yorum: Avcı Altan
  Eski zaman İstanbul ve balıkları.... maxtar 13 7,495 13-12-2011, 15:49
Son Yorum: yycolak
  Eski albümümüz SerenaY66 44 5,313 11-08-2011, 19:45
  Eski avlardan NARLI'da çinekop peşinde... lapinavcısı_brs 11 3,383 03-11-2009, 12:01
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Nerede o eskİ yayinlar ÇAĞLAN_06 23 4,321 25-05-2009, 05:52
  dün akşamki eski dostlar zafer77 26 3,965 25-06-2008, 08:40
Son Yorum: yalova tatar
  bunlarda eski avlar.... ANTALYALI07 12 2,758 12-06-2008, 23:35
Son Yorum: fish or die
  eski resimlerden seçmeler araphüso26 22 4,126 06-03-2008, 20:31
Son Yorum: araphüso26
  25/11/2006 levrekci LeVrEkCi 15 3,239 25-11-2007, 22:23
Son Yorum: LeVrEkCi
  uzaklardan levrekci raporu LeVrEkCi 19 3,202 20-07-2007, 12:38