Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bende bugün 30 tane istavrit tuttum kalenderde güzel balık baya irileşmiş çocuklar yediler taze taze .gürhan havanı sevsinler bende yazın levrek leri gözünüze gözünüze sürecem ortaya

şimdi aklıma geldi 3-4 sene evvel öyle kalkan tuttukki aslında tavası güzel olan kalkanın ızgarasını buğulamasını tavasını herşeyini yaptık şimdi 1 tane tutsam direk tava yapar kılçıklarını yalardım levreginde aslında en güzel bugulaması olur ama yazın çok tutup ızgara tava yapıcam gürhana inat hahahahah akşam akşam güldürdün gürhan saolasın afiyet olsun eşkinalar
MABER yazdı:nihat abi süper resimler....zargana ipeğiyle bir türlü zargana yakalayamadım....sanırım burdaki zarganalar ipeğe atlamıyor 
paylaşım için teşekkürler...en kısa zamanda yeni resimleri bekliyorum 
şansın bol olsun...
tekne ile çıkıyorsan zarganaya ben normal kamışın misinasına son 5 kulaca 15 numara misina baglıyorum ipeklerinde bir kamışa sarı bir kamışa turuncu takıyorum hangisine vuruyorsa digerini degiştiriyorum faydalı oluyor
[attachment=5138]
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
inşallah gürhan ben hep diyorum inşallah levrek resimleri gönderirsiniz ben sizden daha çok mutlu olurum hele benim yöntemimle tutan olursa süper olur ben oraya gelemesemde bi kamera çekimi yapacagım yemi takıştan sonraki herşeyi çekip tutsamda tutmasamda en azından fikriniz olur sonrası kolay levrek oltaya takılana kadarki kısmı kolaydır önemli olan onu kayıga almak işte o zordur çok sabır ister özen ister dikkat ister kamerayla levrek tutarken 1 levrek çeksem zaten herkes kapacak işi neyse ben kaçar hayırlı geceler yarın devam inşallah kaldıgımız yerden
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi ben 0.22 misina kullanıyordum.demekki misinayı inceltmem gerekiyor,bilgiler için teşekkürler...
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
levrekci yazdı:inşallah gürhan ben hep diyorum inşallah levrek resimleri gönderirsiniz ben sizden daha çok mutlu olurum hele benim yöntemimle tutan olursa süper olur ben oraya gelemesemde bi kamera çekimi yapacagım yemi takıştan sonraki herşeyi çekip tutsamda tutmasamda en azından fikriniz olur sonrası kolay levrek oltaya takılana kadarki kısmı kolaydır önemli olan onu kayıga almak işte o zordur çok sabır ister özen ister dikkat ister kamerayla levrek tutarken 1 levrek çeksem zaten herkes kapacak işi neyse ben kaçar hayırlı geceler yarın devam inşallah kaldıgımız yerden 
Hayırlı geceler..Bu levrek konusunda çok başın ağrıyacak gibi geliyor bana.

Yarın soruları sormaya başlarım artık
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
lüfere denizin padişahı derler bizim taraflarda biz genelde gece 6 7 kulacta lüksle avlanırız ama son senelerde bizim tarafta azaldı uzun oltada alan var ama biz pek bakmadık kısmet bakalım bu sene ne olucak rastgele
eşref sürek yazdı:lüfere denizin padişahı derler bizim taraflarda biz genelde gece 6 7 kulacta lüksle avlanırız ama son senelerde bizim tarafta azaldı uzun oltada alan var ama biz pek bakmadık kısmet bakalım bu sene ne olucak rastgele
dogru diyorsun eşref abi gece lüxde lüfer bayaa zorlaştı artık eskiden gece sabaha kadar 100 tane 150 tane alırdık 3 kişi şimdi gece birkaçsenedir deniyoruz 1 tane vurmuyor uzun oltadada geçen sene bir çıkışta en fazla 10 tane alan oluyordu eskiden lüfer çok boldu bir keresinde sabahtan akşama kadar 36 tane kofana tuttmuştum o kadar güzeldi şimdi neredeee hayırlısı bakalım bu sene ne olacak
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Nihat h,ç belli olmaz bu lüfer bakarsın asagıdan kopar gelir lüfer heryer et olur bilinmez bakalım bekliyecez ....