Yorumları: 3,396
Konuları: 133
ALTAYLI yazdı:Bu gelip gitme işlerini en sıkı Kamil yapıyor dooğrusu ileride ben de aynen onun gibi yer zaman ayırmadan tam bir TURNE yapmaya niyetliyim. Artık kısmet
Doğru diyorsunuz.Kamil gerçekten meraklı.Ama onun boş vakti var..Sizin çok yoğun olduğunuzu zaten biliyoruz.
İnşallah dilekleriniz gerçekleşir.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
ahmet abi sezon bittiğine göre artık hep beraberiz raporlarınızı özledik hoşgeldiniz.rastgele.

balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
ahmet abi bende şu alabalık avını çok istiyorum.Hatta meraklısyım.Ama açıkcası hayatımda hiç alabalık ne tuttum nede olan bir yere gittim.Ankara civarında varmıdır onu bile bilmiyorum.Belkide çevremizde avlak olmadığı için tatlısuda sadece sazan turna bekir gibi potansiyeli çok olan balıklara yönelmişizdir.
sizin avlarınız,raporlarınız vs gerçekten mükemmel.Bu işe gönül vermek isterim.Ama hem boş zaman lazım hem de öğrenmek için uzun bir dönemden geçmek gerekiyor sanırım.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Devamını dilerim. Yediğim en lezzetli balıklardan. Sezon bitti demişsiniz, alabalık yalnızca yazın mı avlanan bir balık (belki de lezzetinden dolayı) ?
Yalnız ahmet abi limitler dahilinde demişsiniz, daha çok balıklı fotoğraf beklerdim, ne bileyim.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Çok güzel görüntüler Ahmet abi.İmrenerek okuduk raporunu.Orada olmayı isterdim doğrusu.Devamı dileklerimle.Rastgele..

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
bahriyeli yazdı:ahmet abi sezon bittiğine göre artık hep beraberiz raporlarınızı özledik hoşgeldiniz.rastgele.

Sevgili İsmail..
Doğrusu ben de sizi özlemiştim..İlgine çok teşekkürler..
Sevgiler..
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi ben senin ortadan kaybolduğunda anlamıştım yine alabalıkların seni çağırdığını 
Süpersin be abicim..

Canım Adaşım..
Dediğin gibi..Ben yoksam bil ki beni ormanlar çağırmıştır.Yaradılışım gereği olarak kendimi oralara ait hissediyorum..(Tedirgin sazan şimdi bundan bir anlam çıkartır.)))
İlgine teşekkürler..Sevgiler..
SerenaY66 yazdı:ahmet abi bende şu alabalık avını çok istiyorum.Hatta meraklısyım.Ama açıkcası hayatımda hiç alabalık ne tuttum nede olan bir yere gittim.Ankara civarında varmıdır onu bile bilmiyorum.Belkide çevremizde avlak olmadığı için tatlısuda sadece sazan turna bekir gibi potansiyeli çok olan balıklara yönelmişizdir.
sizin avlarınız,raporlarınız vs gerçekten mükemmel.Bu işe gönül vermek isterim.Ama hem boş zaman lazım hem de öğrenmek için uzun bir dönemden geçmek gerekiyor sanırım.
Sevgili İlker..
Ben buradan gelip Ankarayı dahi geçiyor ve Kastamonu- Sivas gibi yerlerde avlanıyorum.Sen diyorsun burada var mı..

Tabii var..Hemde çok var.Ama konu ile ilgili olanlar bilir bu yerleri.
Ben de uzun bir eğitim gerektiği iddiasında iken yeni nesil beni yanılttı ve çok kısa zamanda bu işe adapte oldu. Galiba eksiklik bizlerdeymiş.)))
Beni dinlersen bu işe başla.İster sadece teorik ,ister antreman ne uygun görürsen.Mutlaka başla..Sonra çok pişman olacaksın.Bak ben 12 yaşında Düzce'de alabalık avına başladım. yaş 56.Çok geç kalmışım diyorum..
Sevgiler..
cranium yazdı:Devamını dilerim. Yediğim en lezzetli balıklardan. Sezon bitti demişsiniz, alabalık yalnızca yazın mı avlanan bir balık (belki de lezzetinden dolayı) ?
Yalnız ahmet abi limitler dahilinde demişsiniz, daha çok balıklı fotoğraf beklerdim, ne bileyim.
Sevgili Serkan..
Bizim avlanma sistemimizde kurallar, yasal olarak konulan yasaklardan daha katıdır. Şu anda alabalık avı serbest olmasına rağmen, benim av bölgelerimde sular azaldığı için adeta bir ağaçtan meyva toplar gibi alabalık avlayabiliriz.Bunun sebebi yaz dolayısı ile suların azalmasıdır.Balıkların hepsi bilinen adreslerinden başka yerde değillerdir. Av kolaylaştığı için biz sezonu kapatıyoruz.
Bu avcılık ta bana zevk vermemektedir.Benim avcılığımda sabah ile akşam arasında vücudum en az 3 kilo kaybeder. Kolay avcılık bana göre değildir.

Çok balık demişin.

Şimdi burada 250 tane alabalığın olduğu bir resim yayınlasam ne olur biliyormusun.

İnan bana duymak bile istemezsin.
Yani bilerek az resim yayınlıyorum.Bu konuda çok tecrübeliyim.
Sevgiler..