Yorumları: 3,283
Konuları: 164
teşekkürler hocam..mera çok hoşuma gitti..zaman buldukça dalıcam buraya ama tam teçizatla..daha rahat ederim.resimdeki orada tanıştığım bir balıkçı..kanka olduk bir kaç kişi ile..çevrem genişliyor..benide sevdiler..balıkları çektiğimi görince işi bilen birisin dediler..sdaygılar..hocam..
cilingoz yazdı:ozanım çeşiti yapmışsın yine tebrikler paylaşımiçin tşk.
sağolasın abim,çok değil ama idare eder..saygılar..
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Köksal yazdı:Bereketli olsun rastgele
teşekkürler..
yycolak yazdı:Ne güzel yapmışsın Ozancım eline sağlık.Balıklar çeşitli ve güzel.Afiyette olmuş.Maşallah maşallah.Fotodaki abiyi bilemedim.
teşekkürler yalçın abi..bunlar balık sınıfına girmez ama ne yapalım ortaya yeşillik koyayım dedim..resimdeki amatör bir balıkçı abimiz..yeni üyelerimizden olacaklar inşallah..
SerenaY66 yazdı:ozan tebrikler balık az da olsa av avdır.Fotoğraftaki kimdir?Hiç bir bilgi vermemişsin.Rastgele.
teşekkürler dostum..saygılar..
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
BALIK and OZAN yazdı:teşekkürler hocam..mera çok hoşuma gitti..zaman buldukça dalıcam buraya ama tam teçizatla..daha rahat ederim.resimdeki orada tanıştığım bir balıkçı..kanka olduk bir kaç kişi ile..çevrem genişliyor..benide sevdiler..balıkları çektiğimi görince işi bilen birisin dediler..sdaygılar..hocam..
sitemizden bahsetseydin.Böyle böyle büyüyeceğiz değil mi?
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
BALIK and OZAN yazdı:teşekkürler..
teşekkürler yalçın abi..bunlar balık sınıfına girmez ama ne yapalım ortaya yeşillik koyayım dedim..resimdeki amatör bir balıkçı abimiz..yeni üyelerimizden olacaklar inşallah..
Balık balıktır.Öncelikle avlanmak.Miktar önemli değil kardeşim.Aile büyümeye devam ediyor maşallah.Buyursun gelsin.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
BALIK and OZAN yazdı:teşekkürler abicim..amma yaptın be abi benmiyim sakallarım ağarmış...bir başkası..
ozan senin arkadaşınmı yazacaktım senmisindiye yazmışım.

teşekkürler.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Tebrikler Ozan güzel görüntüler. o yıkık iskele ayakları levrek yapması lazım.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!