03-01-2012, 12:00
Bahadır amatör balık avcılığına mükemmel örnek oluşturmuşsun seni

mamak mümkünmü. Tek kelime ile harika bir paylaşım. Afiyetle
ve bereketle abicim

Levrek Hikayeleri
|
03-01-2012, 12:00
Bahadır amatör balık avcılığına mükemmel örnek oluşturmuşsun seni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
03-01-2012, 12:35
Anlatım ,paylaşım ,avcılık süper elinize emeğinize sağlık tebrik ederim.
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
03-01-2012, 17:51
tam anlamıyla kusursuz vede doyumsuz bir rapor olmuş,o soğukta rüzgarda daha doğrusu tam anlamıyla fırtınada bu balıkları tutmak gerçekten takdire değer bir av olmuş.tebrikler dostum her zamanki gibi muhteşemsin.maşallah sana ve dostlarına
![]() ![]()
03-01-2012, 19:07
BAHADIR abicim hırsınız ve azminiz amatör balıkçılara ilham olacak kadar takdire şayen mkemmel av olmuş tebrikler
03-01-2012, 21:03
bahadır kardeşim öncelikle eline sağlık , bir av raporu herhalde ancak bu kadar ayrıntılı ve akıcı anlatılır.her türlü zorluğa ve yorgunluğa rağmen ödülünüde almışsın tebrikler
03-01-2012, 22:38
her yonu ile 4 dortluk raporlar..avlar..pasalar..
![]() tebrikler ve tesekkurler Bahadir ![]() bu isi iyi beceriyorsun... ![]() daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
03-01-2012, 22:52
Bu işin keyfi yani amatör balıkçılığın tüm çilesi vede agresifliği hepsini muhteşem şeklide anlatmak ve dramatize etme konusunda bir numarasınız
![]() ![]() ![]() Önünüzde ![]() Muhteşemsiniz ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
03-01-2012, 23:02
Valla sizi böyle görünce.
![]() ![]() Senden balıkçı olmaz dedim. ![]() O gazla kendimi deniz kenarına attım. Çalışmalara başladım. ![]() ![]() Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası...... ![]()
05-01-2012, 00:05
araphüso26 yazdı:iç içe harika bir rapor bahadırım.gece o dalgalarla boğuşmak soğuk ıslaklık her insanın uğraşacağı yapacağı iş değil. tebrik eder bu paşaların ağababalarını yaklamanı çok isterim. Sevgili Arap, Amatör kelimesinin kökü nedir biliyorsundur; amor'dan gelir. Yani aşk, aşık. "her insanın uğraşacağı yapacağı iş değil" doğru, ama her amatör'ün uğraşacağı yapacağı iş ![]() Sevgi ve selamlar Dostum.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
05-01-2012, 00:08
maxtar yazdı:Bahadır abicim ellerine sağlık. İnan 1 ay önce levrek için aldığım takımım daha suya değmedi. Ama ben levrekle yatıyor levrekle kalkıyorum. Daha önce de levreğe gitmediğim için kendi başıma da gitmek istemiyorum. İstanbul da giden varsa lütfen davetlerini bekliyorum. Sevgili Metin, Levrek ve İstanbul diyorsan; sevgili Nihat'ı(levrekci) ziyaret etmelisin. Her nekadar at-çek olayına girmese de levrek konusunda her türlü detayı ondan öğrenebilirsin. MAkine konusunda özelden yazışmıştık. Güzel sözlerin için teşekkürler. Sizlere de rastgele. Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|