Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrek Hikayeleri
Bahadır amatör balık avcılığına mükemmel örnek oluşturmuşsun seniAlkisAlkisAlkismamak mümkünmü. Tek kelime ile harika bir paylaşım. AfiyetleSeerf ve bereketle abicim76
Bul
Anlatım ,paylaşım ,avcılık süper elinize emeğinize sağlık tebrik ederim.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
tam anlamıyla kusursuz vede doyumsuz bir rapor olmuş,o soğukta rüzgarda daha doğrusu tam anlamıyla fırtınada bu balıkları tutmak gerçekten takdire değer bir av olmuş.tebrikler dostum her zamanki gibi muhteşemsin.maşallah sana ve dostlarına AlkisSeerf
Bul
BAHADIR abicim hırsınız ve azminiz amatör balıkçılara ilham olacak kadar takdire şayen mkemmel av olmuş tebrikler
Bul
bahadır kardeşim öncelikle eline sağlık , bir av raporu herhalde ancak bu kadar ayrıntılı ve akıcı anlatılır.her türlü zorluğa ve yorgunluğa rağmen ödülünüde almışsın tebrikler
Bul
her yonu ile 4 dortluk raporlar..avlar..pasalar..Alkis
tebrikler ve tesekkurler BahadirSeerf
bu isi iyi beceriyorsun...Alkis
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bu işin keyfi yani amatör balıkçılığın tüm çilesi vede agresifliği hepsini muhteşem şeklide anlatmak ve dramatize etme konusunda bir numarasınız Smile AlkisAlkis
Önünüzde 90 saygıyla eğiliyorum efendim.
Muhteşemsiniz AlkisSeerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Valla sizi böyle görünce.AlkisAlkis
Senden balıkçı olmaz dedim.Hadiordan (Yani benden)
O gazla kendimi deniz kenarına attım. Çalışmalara başladım.SmileSeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
araphüso26 yazdı:iç içe harika bir rapor bahadırım.gece o dalgalarla boğuşmak soğuk ıslaklık her insanın uğraşacağı yapacağı iş değil. tebrik eder bu paşaların ağababalarını yaklamanı çok isterim.Alkis Rose

Sevgili Arap,
Amatör kelimesinin kökü nedir biliyorsundur; amor'dan gelir. Yani aşk, aşık.
"her insanın uğraşacağı yapacağı iş değil" doğru, ama her amatör'ün uğraşacağı yapacağı iş Wink
Sevgi ve selamlar Dostum.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
maxtar yazdı:Bahadır abicim ellerine sağlık. İnan 1 ay önce levrek için aldığım takımım daha suya değmedi. Ama ben levrekle yatıyor levrekle kalkıyorum. Daha önce de levreğe gitmediğim için kendi başıma da gitmek istemiyorum. İstanbul da giden varsa lütfen davetlerini bekliyorum. Affet

Paylaşım ve paşalar harika abim. Bu arada bende makina okuma travertine vardı. Bugün tavsiye üzerine okuma trio30S ile değiştirdim. Senin fotodaki makina ile aynı sanırım. Makine aynı ise makinayla ilgili fikirlerini paylaşırmısın?.

Tekrar tekrar tebrikler ve teşekkürler. İçim açıldı. Alkis

Sevgili Metin,
Levrek ve İstanbul diyorsan; sevgili Nihat'ı(levrekci) ziyaret etmelisin. Her nekadar at-çek olayına girmese de levrek konusunda her türlü detayı ondan öğrenebilirsin.
MAkine konusunda özelden yazışmıştık.
Güzel sözlerin için teşekkürler.
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son alikoyulan levrek Bahadır Sarıca 19 3,301 25-12-2014, 17:09
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek için Şeytan Oltası Türevi Bahadır Sarıca 45 12,977 10-04-2014, 01:06
Son Yorum: mertugurlu
  Levrek Süpürgesi (Barchino) Bahadır Sarıca 66 19,869 10-02-2014, 20:50
Son Yorum: ersin1sarac
  Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig) Bahadır Sarıca 21 7,329 20-12-2013, 16:32
Son Yorum: Sensei1903
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 8,144 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Öğreti - levrek Bahadır Sarıca 36 4,980 27-02-2013, 00:37
  Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı Bahadır Sarıca 29 5,735 08-02-2013, 14:18
Son Yorum: Cihan Deniz
  LEVREK AVINDA RENK ETKİSİ ve SAHTE BALIK RENGİ SEÇİM KOŞULLARI Bahadır Sarıca 32 30,183 06-01-2013, 04:00
Son Yorum: Umit KsK
  At-Çek Levrek avı / Paşa çağırdı Bahadır Sarıca 59 11,988 17-12-2011, 09:49
Son Yorum: Ege
  Silikonlu Levrek Çaparisi Bahadır Sarıca 44 7,929 23-09-2011, 15:36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi