Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz ana'nın yırtıcıları..
Cahit abi, bereketi bol olsun. Maşallah çok güzel bir av olmuş.

abicim biz zarganaları ileride kullanmak için (Hani pahalandığında veye sert havalarda tutulamadığında) deniz suyuyla ıslattığımız gazete kağıdına sarıp dodndururuz. Sen istavritleri fletoladıktan sonra 4-5 saat ta olsa nasıl muhafaza ediyorsun bozulmadan ?

Kıyıdan el oltası ile nasıl zoka kullandın. Zokalar kaç gram ileri nasıl attın Alkis Seerf

Balıklar pişince şahane görünüyor. Afiyet olsun abime.

Ve senin şu balıkları sunum şekline hayranım Cahit abicim.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Nefis görüntülerAlkisafiyet olsun Cahit beySeerf

Orhan Bey,çok teşekkürler ediyorum.Sevgiler..
Bul
oguzcanagca yazdı:Tebrikler abi sper bir av olmuşAlkisAlkis

Teşekkürler Oğuzcan.İnşallah sana Kofanalar nasip olur.Sevgiler..
Bul
Albatros-gr yazdı:Cahit abi..yine guzel bir av..tebriklerAlkis
baliklari siralaman da..avina olan saygini gosteriyorAlkis,,,bir o kadar guzelSeerf
daha bollarina rastgele

Faruk,teşekkürler ediyorum.Avlarını zevkle izliyorum.Sana da rast gelsin.
Bul
ALTAYLI yazdı:Her karesi ile, her satırı ile harika bir paylaşım.AlkisAlkis
Afiyetle ve bereketleSeerf
Bizleri ayakta tutan ve güç veren o heyecan veren hayaller ve umutlar.76 Ne güzeldir o duyguları hissede hissede avda olmak76

Ercan,kamışlar,makineler,teknoloji güzel de,el oltasına balığın vuruşu bambaşka bir zevk.Bende sonuna kadar tadını çıkarıyorum.Dediğin gibi hissede hissede yaşamak bu.Teşekkürler ediyorum bana katıldığın için.Sağlıcakla kal.
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Cahit abi, afiyet olsun AlkisAlkis

Ruşan,teşekkürler ediyorum.Sevgilerimi gönderiyorum.Herşey gönlünce olsun.Kovan Kofana'larla dolsun.Sağlıcakla kal..
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Artık bunu bütün Türkiye bilmeli...Cahit acun günlük balık gazatesi......Alkis

Olur da bu kadar olmaz, bizi bir sefer perişan et de her gün bu eziyet bize yapılır mı, bir de devamlı fırına ne olur o ben bilirim lokum olur lokum....SeerfSeerf
Allah her şeyi o güzel gönlüne göre versin.Gulumse
Sevgiler, selamlar hoşça kal Cahit kardeşim.Gulumse

Sen İstanbul'a bir gelde ben sana fırında yaparım,ızgara da.Yanında da yeşili açtık mı of of offfff...SeerfSeerfYeter ki sen yanımızda ol.Herkes seni çok özledi.Kendine çok iyi bak ustaların ustası....Seni seviyoruz..
Bul
Cahit abicim sen balıkla biz balıksız içer olduk SnifsinfSnifsinf

güzel paylaşım için teşekkürler, daha güzelleri rastgele Seerf
Bul
nihatkr yazdı:Cahit abi, bereketi bol olsun. Maşallah çok güzel bir av olmuş.

abicim biz zarganaları ileride kullanmak için (Hani pahalandığında veye sert havalarda tutulamadığında) deniz suyuyla ıslattığımız gazete kağıdına sarıp dodndururuz. Sen istavritleri fletoladıktan sonra 4-5 saat ta olsa nasıl muhafaza ediyorsun bozulmadan ?

Kıyıdan el oltası ile nasıl zoka kullandın. Zokalar kaç gram ileri nasıl attın Alkis Seerf

Balıklar pişince şahane görünüyor. Afiyet olsun abime.

Ve senin şu balıkları sunum şekline hayranım Cahit abicim.

Sevgili Nihat,çok teşekkürler ediyorum.Her raporumda da yanımda olup,benimle paylaştığın için bir kez daha teşekkürler ediyorum.Sorularına gelince;

1.Balıkçıdan biraz fark ödeyerek aldığım taze İstavrit'leri, bütün olarak buzdolabının en üst gözünde kesilmemiş olarak muhafaza ediyorum.Ava çıkmadan yarım saat önce de kesip hazırlıyorum.Aynı tazelikte kalıyor.

2.Kullandığım zoka'lar fındık ve sülük zokalardır.Bu zoka'ları 50 cm uzunluğundaki fluorocarbon misinanın bir ucuna bağlıyorum.Diğer ucuna da bir fırdöndü ilave ediyorum.Bu fırdöndüye,el oltamdan gelen 0.25 mm ana beden misinasını bağlıyorum.

Zokaların ağırlığı 5 Gramı geçmez.

Nasıl attığıma gelince,bedenden tutup,yeminde ağırlığını dikkate alırsak, 7-8 metreye kadar atabiliyorum.Bu mesafe de av için yeterli olabiliyor.

Sağlıcakla kal.Kendine iyi bak..
Bul
Salih Reis yazdı:Cahit abicim sen balıkla biz balıksız içer olduk SnifsinfSnifsinf

güzel paylaşım için teşekkürler, daha güzelleri rastgele Seerf

Bu aralar raporları bekleteyim.Yoksa alkolik olacaksınız.Seerf Teşekkürler sevgili Salih.Kendine iyi bak.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Doğum günümde deniz ana'nin hediyesi...lüfer'ler Cahit Acun 15 2,571 27-10-2013, 07:58
Son Yorum: Cahit Acun
  Gecenin yırtıcıları.. Cahit Acun 50 4,988 26-11-2012, 17:11
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Deniz'in sultanları Cahit Acun 34 4,085 06-11-2012, 16:08
  Deniz ananın ayrıcalıklı evladı..SARIKANAT Cahit Acun 27 4,587 08-11-2010, 19:54
  Hüseyin Deniz kardeşimle Sarıkanat showumuz Cahit Acun 25 4,434 05-11-2010, 00:49
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi