Yorumları: 1,808
Konuları: 99
LeVrEkCi yazdı:şimdi bu raporu görüpte bir lüfer sevdalısı olarak dur durabilirsen durdugun yerde
bugün gelen raporlar hep sarıkanat lüfer ve ben işyerimde sıyırmak üzereyim.
cahit abi bereketli olsun sendeki bu sevdayı bilen herkes bu aralar hergün boğazda olacağını bilir.Allah kolaylık versin bol balıklı lüferli kofanalı avların olsun inşallah.afiyet olsun rastgele.
Nihat,teşekkürler ediyorum.Sağ ol.Senin bu aralar dükkanda daha fazla kalamayacağını düşünüyorum.Dayanma gücün kalmadı bence.Hayırlısı kardeşim.İnşallah fırsat bulup çıkarsın.Avın bol ve daim olsun.Sevgiler..
rusan yazdı:Tebrikler Cahit abi, afiyet olsun. Raporları gördükçe iş yerinde zor duruyorum. İnşallah bu cuma günü ben de boğazdayım. 
İnşallah Cuma günü Lüfer,Kofana avlarsın.Fırsatı değerlendir.15-20 gün içinde bu balığı bulmak artık zorlaşır.Rast gelsin...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Cahit Acun yazdı:Nihat,teşekkürler ediyorum.Sağ ol.Senin bu aralar dükkanda daha fazla kalamayacağını düşünüyorum.Dayanma gücün kalmadı bence.Hayırlısı kardeşim.İnşallah fırsat bulup çıkarsın.Avın bol ve daim olsun.Sevgiler..
düne kadar aklım ereğlideydi abi,dün gittik tek bir lüfer vuruşu alamadık ve tekneyi garaja alıp orayla bağımızı mayıs ayına kadar kopardık,şimdi kıyı konsantrasyonum çok daha fazla olacak inşallah.teşekkürler abi,sevgiler,saygılar.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Cahit abicim sana yakışan bir rapor olmuş tebrikler,
resimleri tek tek inceledim, afiyet ola,
dahaniceleri rastgele
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
14-11-2012, 15:08
(Son Düzenleme: 14-11-2012, 16:19, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
Maşallah kuyumcu vitrini gibi pırıl pırıl tebrikler Cahit bey..
Verdiğiniz dip not bilgiler de çok önemli teşekkürler..
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
ellerine sağlık Cahit abi, anlatımına zaten bayılıyordum görüntüler iyice mest etti,afiyet olsun abi

Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Tebrikler Cahit abi, yine süper bir av gerçekleştrimişsin. Yengeyide kutlamak gerekir seni çok iyi biliyor. Senin şu ızgaranada bayılıyorum rakı kadehine bile yer var üzerinde.
Benmde 2 günüm kaldı. Son bir av gerçekleştirip, Sonra tekneyi pazar günü karaya alıp nisana kadar bakımını, astarı boyasını yaptıracağım. (Boya değişimi olacak.) Nisan sonu inşallah yeniden denize indireceğim.
Bu arada da hep kıyılara taklıacağım sizin gibi.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:düne kadar aklım ereğlideydi abi,dün gittik tek bir lüfer vuruşu alamadık ve tekneyi garaja alıp orayla bağımızı mayıs ayına kadar kopardık,şimdi kıyı konsantrasyonum çok daha fazla olacak inşallah.teşekkürler abi,sevgiler,saygılar.
Ereğli'de Lüfer olmasın.Olacak şey değil ve tek vuruş yok.Şaşırmadım desem yalan olur,Nihat.Çok iyi bir Lüfer av sahası.Sağlık olsun.Avlarında başarılar diliyorum.Sevgiler...
Salih Reis yazdı:Cahit abicim sana yakışan bir rapor olmuş tebrikler,
resimleri tek tek inceledim, afiyet ola,
dahaniceleri rastgele 
Teşekkürler ediyoruım sevgili Salih.Sağ ol.Akşama senin için bir dublem var.
Yorumları: 337
Konuları: 14
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA