Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kardeşimle gece avımız
harikasınız abilerim.bu sefer dostluk ve sohpet balığın önüne geçmiş.allah muhabbetinizi bozmasın.lüferin boğaza yerleşmesi çok güzel.tüm amatörler doydu balığa.
hem okudum hem yaşadım sanki cahit abicim.yüreğine sağlık.teşekkürler.burak abimede saygılar.76
Bul
ALTAYLI yazdı:İki usta yan yanaSmileboğmuşlar Lüferleri çok mu yaniAlkisAlkis Harikasınız 76

Kardeşim Mudanya'da sağlam keyif yapmışsın.Hemde Lüfer'li keyif.Allah neşeni bozmasın.Hep mutlu kal.Seni seviyoruz.İkimizdende gönül dolusu sevgiler..Seerf
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Öz Biraderim seninle balığa çıkmak,birlikte olta sallamak benim için 35 yıldan bu yana büyük bir ayrıcalık ve keyif oldu.Seninde çoğunlukla değindiğin gibi bedeni 0.20 - 0.25 olan ve ucunda mercimek tanesinden biraz daha büyük bir zoka bulunan el oltası ile yemli lüfer ve sarıkanat avının verdiği keyif ve çekerken yaşattığı heyacanın tarifi zordur,ancak yaşayan bilir.Bu güzellikleri uzun bir süre sonra tekrar yaşamama vesile olduğun için teşekkür ederim.İyiki varsın ve benim öz biraderimsin.Birlikte gücümüzün yettiği ve yaşımızın müsaade ettiği sürece balık avına çıkmanın nasip ollması dileklerimle.Sağolasın varolasın benim değerli kardeşim.

Güzel sözlerine gönülden teşekkürler kardeşim.Allahım seni var etsin ve hep yanımda ol..

Birlikte gücümüzün yettiği ve yaşımızın müsaade ettiği sürece balık avına çıkmanın nasip ollması dileklerimle
Bul
yycolak yazdı:harikasınız abilerim.bu sefer dostluk ve sohpet balığın önüne geçmiş.allah muhabbetinizi bozmasın.lüferin boğaza yerleşmesi çok güzel.tüm amatörler doydu balığa.
hem okudum hem yaşadım sanki cahit abicim.yüreğine sağlık.teşekkürler.burak abimede saygılar.76

Teşekkürler can dostum,kardeşim.Allahım seni tekrar Lüfer'lerle buluştursun ve bizim avladığımızın on katını sana avlatsın.Seni seviyoruz.Allahım seni var etsin...
Bul
Cahit Acun yazdı:Teşekkürler can dostum,kardeşim.Allahım seni tekrar Lüfer'lerle buluştursun ve bizim avladığımızın on katını sana avlatsın.Seni seviyoruz.Allahım seni var etsin...

amin.her birlikte inşallah abicim.Affet
Bul
Cahit Abi , Burak Abi , Avlarınız ve neşeniz daim olsun Rastgelsin
Bul
mertparlak yazdı:Cahit Abi , Burak Abi , Avlarınız ve neşeniz daim olsun Rastgelsin

Teşekkürler ediyoruz,sevgili Mert.Sağ ol.Seninde güzel ve bereketli avların olsun.Sağlıcakla kal..
Bul
Cahit abi raporunu öyle bir yazmışsınki inan soluksuz okudum ve sanki oradaymışım gibi canlandırdım bir an emeğinize sağlık abim AlkisAlkisAlkis
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oguzcanagca yazdı:Cahit abi raporunu öyle bir yazmışsınki inan soluksuz okudum ve sanki oradaymışım gibi canlandırdım bir an emeğinize sağlık abim AlkisAlkisAlkis

İnşallah sende bu heyecanı gerçek olarak yaşarsın.Sevgiler..Kendine iyi bak..
Bul
Allah muhabbetinizi bozmasın, şu lüfer akınını en iyi sen değerlendirdin Cahit abicim tebrikler Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 4,036 11-09-2013, 17:16
Son Yorum: Cahit Acun
  Gece show..Lüfer'ler,Sarıkanat'lar Cahit Acun 38 3,997 22-11-2012, 15:07
  Prenslerin gece resitali Cahit Acun 37 4,290 18-11-2012, 09:43
  Sarıkanat'ların gece saldırısı Cahit Acun 47 4,855 16-11-2012, 11:47
  Sarıkanat'larla muhteşem bir gece Cahit Acun 37 4,195 12-11-2012, 06:22
  Hüseyin Deniz kardeşimle Sarıkanat showumuz Cahit Acun 25 4,499 05-11-2010, 00:49
Son Yorum: thunderbolt
  Yemli gezdirme ile Sarıkanat avımız Cahit Acun 37 7,037 23-10-2010, 22:55

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi