Yorumları: 20,389
Konuları: 290
harikasınız abilerim.bu sefer dostluk ve sohpet balığın önüne geçmiş.allah muhabbetinizi bozmasın.lüferin boğaza yerleşmesi çok güzel.tüm amatörler doydu balığa.
hem okudum hem yaşadım sanki cahit abicim.yüreğine sağlık.teşekkürler.burak abimede saygılar.
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Burak Karadeniz yazdı:Öz Biraderim seninle balığa çıkmak,birlikte olta sallamak benim için 35 yıldan bu yana büyük bir ayrıcalık ve keyif oldu.Seninde çoğunlukla değindiğin gibi bedeni 0.20 - 0.25 olan ve ucunda mercimek tanesinden biraz daha büyük bir zoka bulunan el oltası ile yemli lüfer ve sarıkanat avının verdiği keyif ve çekerken yaşattığı heyacanın tarifi zordur,ancak yaşayan bilir.Bu güzellikleri uzun bir süre sonra tekrar yaşamama vesile olduğun için teşekkür ederim.İyiki varsın ve benim öz biraderimsin.Birlikte gücümüzün yettiği ve yaşımızın müsaade ettiği sürece balık avına çıkmanın nasip ollması dileklerimle.Sağolasın varolasın benim değerli kardeşim.
Güzel sözlerine gönülden teşekkürler kardeşim.Allahım seni var etsin ve hep yanımda ol..
Birlikte gücümüzün yettiği ve yaşımızın müsaade ettiği sürece balık avına çıkmanın nasip ollması dileklerimle
yycolak yazdı:harikasınız abilerim.bu sefer dostluk ve sohpet balığın önüne geçmiş.allah muhabbetinizi bozmasın.lüferin boğaza yerleşmesi çok güzel.tüm amatörler doydu balığa.
hem okudum hem yaşadım sanki cahit abicim.yüreğine sağlık.teşekkürler.burak abimede saygılar.
Teşekkürler can dostum,kardeşim.Allahım seni tekrar Lüfer'lerle buluştursun ve bizim avladığımızın on katını sana avlatsın.Seni seviyoruz.Allahım seni var etsin...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Cahit Acun yazdı:Teşekkürler can dostum,kardeşim.Allahım seni tekrar Lüfer'lerle buluştursun ve bizim avladığımızın on katını sana avlatsın.Seni seviyoruz.Allahım seni var etsin...
amin.her birlikte inşallah abicim.
Yorumları: 67
Konuları: 5
Cahit Abi , Burak Abi , Avlarınız ve neşeniz daim olsun Rastgelsin
mertparlak yazdı:Cahit Abi , Burak Abi , Avlarınız ve neşeniz daim olsun Rastgelsin
Teşekkürler ediyoruz,sevgili Mert.Sağ ol.Seninde güzel ve bereketli avların olsun.Sağlıcakla kal..
Yorumları: 712
Konuları: 27
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Allah muhabbetinizi bozmasın, şu lüfer akınını en iyi sen değerlendirdin Cahit abicim tebrikler