Yorumları: 3,283
Konuları: 164
LeVrEkCi yazdı:oy maşallah kardeşime,ne yapmış ne etmiş yemeklik balığı hemde sarıkanat olarak çıkarmış,tebrikelr ozanım.

sağol abim bilirsin tek de olsa çıkarırım

çıkarırım saygılar..
rusan yazdı:Çok uğraşmışsın Ozan abi ama sonunda uğraşmana değmiş. Afiyet olsun
teşekkür ederim ruşancım ..
xfisher yazdı:Ozan tebrikler 
Balık boğazda rapalayla tam gaz devam etmekte, hatta kalenderde falan hala çapari iş yapıyor.. sanırım ocak ortalarına kadar da devam eder..
Afiyet olsun 
nisana kadar yaptığınıda gördük..yukarılardan haberim var ama ulaşım açısından bu bölge yakın olduğu için tercihim burası..teşekkürler.
bucalıfikret yazdı:ozanım eline sağlık akşamlık nevaleyi kapmışsın afiyet olsun yarasın rast gele.

teşekkürler fikret abim saygılar..
nihatkr yazdı:Ozan yemeklik çıkmış. Üşüdüğüne değmiş. Afiyet olsun, daha bollarına inşallah.
aslında değmedi denebilir bukadar balık için bu kadar üşünmez..saygılar abicim..
kaya yazdı:güzel balıklar kardeşim emeğine sağlık..afiyet bal şeker olsun...:
oo kaya abim nerelerdesin özledim seni be ya..karagöz başladımı kiloluk olanlardan.?saygılar abicim..
MaVrUşGiL yazdı:Vay Vay kardeşime yakışır :afiyet şeker olsun demek benim telefondan sonra 5 tane daha dedin : bu arada sanki bu balığın hakkı verilmemiş gibime geldi sen ne dersin? :
evet senden sonra balık başladı kardeşim.balık hakkını vermediğimi nasıl düşünürsün..o an halen damarlarımda aslan sütü dolaşıyordu.

o yüzden yanıldığını düşünüyorum..
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler OZAN kardeşim sabretmişsin ve istedigin balıgı yakalamışsın sanırım daha iyilerine rastgele...
teşekkürler..saygılar..
ALTAYLI yazdı:Ozan biraz kastırsaymışız karşılaiabilirdik. Tabii ben avlanmıyordum
Balıkları ziyan etmedin değil mi
afiyetler ve selamlar olsun
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
BALIK and OZAN yazdı:sabah kahvaltıdaymışsın bu bölgede duydum ercan abi..senin yanımda olmanı isterdim ama sana layık bir durum değil..sana konforlu bir av yaptırmamız lazım.resmen ayakta duran bir ölü gibi donarak oltanın ucuna kitlenmiş varlıklardık dün akşam köprü üzerinde...4 tane ayırdım yarında oradayım üşümem ayakta beklerim diyorsan gel abi.akşam 5 gibi oradayım senin için balık tutucam...saygılar abicim..
O saate kadar işlerim bitermi bilemem ama telefonlaşırız. Sağolasın abicim
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ozan tebrikler emeğin karşılığı yemeklik çıkmış.eline sağlık süper av,sofra manzarası da şahane,paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
sağlam balıkların adamı OZAN SAĞLAM.

eline sağlık kardeşim afiyetle.
Yorumları: 1,808
Konuları: 99