Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
az kaldı zamanı geldi
LeVrEkCi yazdı:erdem ben ereglide tekneyle çıkıyorum kıyıdan hiç denemedim ama bu sene kıyıdanda olta atacagım akşamları canlı yemi takıp ucuna fosforu baglayıp bırakacagım kıyıdan levrek alanlar var orada ayrıca sabahları tekneye binerken çok kez levrek gördüm bu sene onuda deniyecegim inşallah.

abi ben limanda hemen fenerin dibindeydim oltayıda 2-3 m. önüne atıyorsun fakat olta atarsan abi şamandıralı dene çünkü diğer türlü çok takılıyor benim mekan olarak acemiliğime geldi sabaha kadar 9-10 balık vurdu aldım oltanın ucunda ama nerdeyse hapsi taşa takıldı takımla gitti takımamı acıyayım ağzında iğne ile gezen balığamı ???
Bul
LeVrEkCi yazdı:erdem ben ereglide tekneyle çıkıyorum kıyıdan hiç denemedim ama bu sene kıyıdanda olta atacagım akşamları canlı yemi takıp ucuna fosforu baglayıp bırakacagım kıyıdan levrek alanlar var orada ayrıca sabahları tekneye binerken çok kez levrek gördüm bu sene onuda deniyecegim inşallah.
abi yanlız şamandırayla avlan yer çok kayalık sabah kadar en az 10 balık tuttum 2 sini aldım taşa takılıp koptu açığa felanda atmıyoruz fenerin orda en alt kayadan 2-3 metre öteye
Bul
fener derken ereglinin içindeki fenerden bahsediyorsun degilmi benim fener denizin ortasında ancak tekneyle gidiliyor eregliden 3 km ileride
Bul
LeVrEkCi yazdı:fener derken ereglinin içindeki fenerden bahsediyorsun degilmi benim fener denizin ortasında ancak tekneyle gidiliyor eregliden 3 km ileride
benim dediğim hemen içerdeki limanın yanında sol tarafdan teke çıkartıyorum sağ tarafdan oltayı atıyorum Big Grin
Bul
abi görelim balıkları artık özlettin ..Smile
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Nihat yaşam gereğimiz olarak çalışmak para kazanmak başta geliyor ama dinlenmeyide ihmal etmemek gerekir çünkü oda bir ihtiyaç bizim gibi amatör balıkçılarında en iyi dinlenme ve stres atma yöntemide denizde bulunuyor hiç birşey tutmasak teknede veya deniz kıyısında olta başında beklemek yetiyor ama hele güzel bir balıkta yakaladıkmı işte o zaman bütün bir haftanın veya senenin bütün yorgunluğunu unutuyoruz bak nisana ne kaldı sana yeni sezonunda şimdiden bol ve büyük levrekli avlar dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Bizim mera seni kesmez ki dostum. Smile Biraz kalsan levrek tutsan kendi meranı bile unutacaksın belki ama kısmet artık bakarsın Buyuk reis ben Narlıya yerleşiyorum deyıverır. Smile
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
Öyle bir ortam özlenmezmiki.Ben şimdiden kolayı gelsin derim ne diyelim başka
Bul
GURHAN yazdı:Bizim mera seni kesmez ki dostum. Smile Biraz kalsan levrek tutsan kendi meranı bile unutacaksın belki ama kısmet artık bakarsın Buyuk reis ben Narlıya yerleşiyorum deyıverır. Smile
yaw aslında sizin mera beni keser hemde tam keserde oraya her istedigimde gelmem zor ya o yüzden işte kesmiyor kendi meram her fırsatta gidebilecegimden dolayı ve levreklerin hangi köşebaşında çay içer hangi sahilde güneşlenir hangi lokantadan yemek yer bildigim için kendi meram da kendi meram gelip göreceksin inşallah beraber uyandıracagız kısmetse dostumSmile
Bul
nihat abi sana şimdiden rastgele,bizim buralardada kıyıdan balık çıkmaya başladı...bende pazar günü konyaaltında kıyıdan deneme yapayım dedim,4 lü dip takımı yem olarakta yanıç(karidesin tatlısuda yaşayanı)kullandım,2 kere takımı patlattılar,büyük ihtimalle mercan yada çupra vuruşuydu.balık 0,28 lik asso double strange kösteği patlattı.takımı değiştirdim,tekli dip takımı yaptım ama bu sefer,kösstek ve beden örgü misinaydı,ilk atışta bir tane mercan aldım,yaklaşık 250-300 gr.lık tabi bu arada hava kapalıydı ve güneş açtı bir dahada vuruş olmadı,ama sistemi buldum sanırım Smilelevrek olmasada bizde mercanla uğraşacak gibiyiz..nihat abi raporları bekliyorum..rastgele..
bu haftasonu çalışıyorum,bir hafta sonra inşallah güzel bir av olacak...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bahar geldi hoşgeldi... LeVrEkCi 11 1,773 22-04-2013, 16:54
Son Yorum: SpinAvcısı
  güzel bir email geldi LeVrEkCi 31 5,215 14-07-2011, 23:17
Son Yorum: yycolak
  ufuk hocam ziyarete geldi. LeVrEkCi 25 3,932 30-06-2011, 21:27
Son Yorum: yycolak
  Tekne geldi orhanekmekci 92 10,980 11-07-2009, 22:31