Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Selam dostlar. Baştan söyliyim fotoğraf yok

Akşam bir arkadaşımla beraber KOÇTAŞ Kartal'ın oraya gittik. Elimde 12 numara beyaz, düz sinek iğnesi vardı 10 lu çapari olarak. Kim dedi bana sinek iğnesiyle mezgit tutulur diye !?!? neyse saat 21:00 civarı olta attım TAVUK GÖĞSÜ ile.. kasaptan tam 1 KG tavuk göğsü aldım ( düşünün o kadar çok balık tutacağıma eminim ki...

) neyse yemleri taktık 1 saat içinde 3 ŞAHANE mezgit tuttuk

Yanımızda bir abi vardı Ali abi.. Allah selamet versin çok güzel insanmış, o kadar boş sahilde nasıl oldu da onun takımının üzerine attım ve oltayı dolaştırıp adamı yosunlara taktım.. Sinirinden az daha bizi denize atacaktı. bende 70 gr FİR Döndüli kurşun verdim o da bana 7 numara siyah mustad iğneden 4 köstekli bi takım yaptı. birazda midye verdi sonra ben 2 iğneye tavuk göğsü 2 iğneye midye dudağı taktım.. tabi baliklar tavuk göğsüne vurdu... bir tane BABA mezgit alabildim.. ( isdarvidden az büük ) saat 11 gibi toplanıp geldik.. bazen iyi vuruşlar oluyodu doğrusu. yalnız eve gelirken şuna çok kızdım. Koçtaş'ın önü şart mı ? daha gerisinde güzel yerlerde görünüyo orada mezgit olmaz mı yani ? Bi kere Nihat abi dedi, koçtaş ın orada buluştuk diye, sanki memlekette başka yer yokmuş gibi gidip koçtaşın önüne çakılı kalıyoruz

Sonuç olarak 5-6 tane mezgit, bol muhabbet.. herkese selamlar.
Yorumları: 840
Konuları: 27
burhan kardeş gerçekten müthiş bir rapor uzun zamandır böğlesi denk gelmemişti.resim olsaymış daha iyi olurmuş fakat senin anlatımın yeterli oluyor.

Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Burhan senin gönlün muhabbet istemiş geriside bahane olmuş
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
vaybe kardeşim koç taşi kurutmuissun bundan sonra gitmem oraya artık . aklında olsun orda cok guzel eşkinada çıkıyo ama once takımını yap herzaman yanındaki kızdıgın insalar yardım etmez.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 717
Konuları: 7
21-07-2009, 12:02
(Son Düzenleme: 21-07-2009, 12:16, Düzenleyen: manisalıdeli.)
neyse burhan bi kurşunla denize atılmaktan kurtulmuşsun

yoksa adam atacaktı seni denize..balık olmasada aldığın tavuk yanına kar kalmış

rapor için teşekkürler güzel anlatım olmuş..bi sonraki avın kazasız belasız ve daha verimli geçmesi dileklerimle....rastgele
Nazar etme ne olur;at çek seninde olur
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
burhan kardeş bereketli ve afiyet olsun.güzel anlatımın içinde ayrıyetten tesekkürler
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
sevgili ''sinek oltası'' bu güzel anınızı bizlerle paylaştığınız için çok memnun kaldık..mezgit konusundaki iddaanızı bundan önceki avlarınızdan biliyoruz..bu konudaki bilgi ve tecrübelerinizi bizimle daha ayrıntılı olarak paylaşırsanız çok sevineceğiz..bu güzel hoş muhabbet dolu balık avınızı bizimle paylaştığınız içinde ayrıca teşekkür ederiz..paylaşımlarınızın devamını diler rastgele deriz....
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Lapsetur yazdı:Burhan senin gönlün muhabbet istemiş geriside bahane olmuş 
Maksat muhabbet balık bahane...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Lapsetur yazdı:Burhan senin gönlün muhabbet istemiş geriside bahane olmuş 
Oktay abi biraz da öyle oldu gerçekten

ama güzeldi. belki bu akşam bile gidebilirim.