02-08-2009, 12:07
Merhaba arkadaşlar.Evet 2.Yarı.Tatilin 2.Yarısında tekrar Finike ye gelebilirim demiştim ya .Allah nasip etti ve 1 haftadır Finike deyim.Tabi burada olunca balığa gitmemek olmaz.Çoğunu bazı sebeplerden ve ihmalimden dolayı rapor edemediğim için üzgünüm.Ama yine de boş değilim yani 
Farklı günlerdeki avlarımı birleştirdim.
1.Foto- Tam gününü hatırlayamadım ama erkenden hevesle gittim.Bizim silikona iki vuruş oldu birisini aldım.2 saat bekledim sadece at çek yaptım yemli atmamıştım.
2.Foto - Yine tek balıkla döndüğüm bir av.
3.Foto ve Diğerleri - Bu sefer iki güzel kefal ve güzel bir Zargana.Zargananın boyu 1m.
Zargana avında kurşunsuz silikon sahteyi kullandım.
Su berrak ve balık görünüyordu.Birkaç usul usul atıp çektikten sonra önceleri nazlanan Zargana bir anda beni bile korkuttu.Boş bulunmuştum şapırtıyla birlikte aldımı almadımı derken haifiçe tasmaladım ve balık suyun üstünde uçtu adeta.Kalama açık tabi. 026 misina ile fazla uğraşmadan aldım Zarganayı.
Kefal avında 7 no uzun pala çelik iğne,yem taze ekmek.
İspendek avı yine silikon sahte ile.
Rastgele..

Farklı günlerdeki avlarımı birleştirdim.
1.Foto- Tam gününü hatırlayamadım ama erkenden hevesle gittim.Bizim silikona iki vuruş oldu birisini aldım.2 saat bekledim sadece at çek yaptım yemli atmamıştım.
2.Foto - Yine tek balıkla döndüğüm bir av.
3.Foto ve Diğerleri - Bu sefer iki güzel kefal ve güzel bir Zargana.Zargananın boyu 1m.
Zargana avında kurşunsuz silikon sahteyi kullandım.
Su berrak ve balık görünüyordu.Birkaç usul usul atıp çektikten sonra önceleri nazlanan Zargana bir anda beni bile korkuttu.Boş bulunmuştum şapırtıyla birlikte aldımı almadımı derken haifiçe tasmaladım ve balık suyun üstünde uçtu adeta.Kalama açık tabi. 026 misina ile fazla uğraşmadan aldım Zarganayı.
Kefal avında 7 no uzun pala çelik iğne,yem taze ekmek.
İspendek avı yine silikon sahte ile.
Rastgele..