Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.Yarı Zargana
Merhaba arkadaşlar.Evet 2.Yarı.Tatilin 2.Yarısında tekrar Finike ye gelebilirim demiştim ya .Allah nasip etti ve 1 haftadır Finike deyim.Tabi burada olunca balığa gitmemek olmaz.Çoğunu bazı sebeplerden ve ihmalimden dolayı rapor edemediğim için üzgünüm.Ama yine de boş değilim yani Bobo
Farklı günlerdeki avlarımı birleştirdim.
1.Foto- Tam gününü hatırlayamadım ama erkenden hevesle gittim.Bizim silikona iki vuruş oldu birisini aldım.2 saat bekledim sadece at çek yaptım yemli atmamıştım.

2.Foto - Yine tek balıkla döndüğüm bir av.
3.Foto ve Diğerleri - Bu sefer iki güzel kefal ve güzel bir Zargana.Zargananın boyu 1m.

Zargana avında kurşunsuz silikon sahteyi kullandım.
Su berrak ve balık görünüyordu.Birkaç usul usul atıp çektikten sonra önceleri nazlanan Zargana bir anda beni bile korkuttu.Boş bulunmuştum şapırtıyla birlikte aldımı almadımı derken haifiçe tasmaladım ve balık suyun üstünde uçtu adeta.Kalama açık tabi. 026 misina ile fazla uğraşmadan aldım Zarganayı.

Kefal avında 7 no uzun pala çelik iğne,yem taze ekmek.
İspendek avı yine silikon sahte ile.

Rastgele..Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
zargana baya güzelmiş ufuk hocam,ondan 8 belkide 12 yem çıkar lüfer zamanı lüfere uzun oltada Siyirdim
bereketli olsun balıklar güzel tatil daha güzel AlkisGulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:zargana baya güzelmiş ufuk hocam,ondan 8 belkide 12 yem çıkar lüfer zamanı lüfere uzun oltada Siyirdim

Evet Nihat tatil çok güzel Gulumse
Bul
Hocam, balıklar muhteşem Alkis tebrik ederim.
Yanlız o zargana ayrı bir şey, az daha zorlasa kılıç balıklığına terfi edecekmiş Siyirdim
bu arada zarganayı hiç tanımayan ve gözlükle dalmış birisi bu zarganayla karşılaşırsa baya bi şoklardı heralde. Düşünsenize dışarıda 1 metre suda ne gibi görünürdü Bobo
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Ufuk hoca,mümkün olursa birde tekne avı deneGulumsetatilde iyi çeşitli av yaptınAlkisafiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Ufuk Bey. Zargana tek kelimeyle müthiş. Kılıç balığı gibi olmuş Smile
Levreklerde de şu yamashitayı da çalıştırıp Türkiyede bir ilke imza atın derim Smile Hatta böyle iri zargana varsa o bile atlar bence.
Rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:zargana baya güzelmiş ufuk hocam,ondan 8 belkide 12 yem çıkar lüfer zamanı lüfere uzun oltada Siyirdim

Bu zarganayı canlı olarak bütün taksak uzun oltaya lüfere, lüfer görünce ne yapar acaba. Ne dersin?Siyirdim
Bul
balıkoltası yazdı:Tebrikler Ufuk Bey. Zargana tek kelimeyle müthiş. Kılıç balığı gibi olmuş Smile
Levreklerde de şu yamashitayı da çalıştırıp Türkiyede bir ilke imza atın derim Smile
Rastgele.
HeheSiyirdimçalışacak çalışacak aldı bir korku tabii sebeb olanları Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:HeheSiyirdimçalışacak çalışacak aldı bir korku tabii sebeb olanları Siyirdim

Ben aracıyım, elçiye zeval olmaz HadiordanSiyirdimHehe
Ama alanlardan bir levrek tutmalarını bekliyorum. Ufuk Beyin meradaki levrekler tam bu sahteye göre.
2 mesaj üstteki soruma ne dersin?Smile
Bul
balıkoltası yazdı:Bu zarganayı canlı olarak bütün taksak uzun oltaya lüfere, lüfer görünce ne yapar acaba. Ne dersin?Siyirdim
levrek sürüsüne düşmüş levrekci gibi sevinir birol parçala parçala ye yapar tek parçasını bırakmaz Gulumse
bu kadar büyüğünü uzun oltaya denemedim ama baya bi büyükle çok denedim bazen balık fletoya gelmedimi illada canlı istedimi koca zarganaları mecburen takıyoruz ama avcılıgı azalıyor tabii zargananın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  29/09/2016 zargana avı. doktor 25 2,075 09-10-2016, 21:40
Son Yorum: doktor
  uskumru ve zargana avim phnx 39 6,272 30-11-2011, 20:41
Son Yorum: yycolak
  29-09-2010 zargana /zıpkın ile ispendek avım doktor 32 6,525 04-10-2010, 22:13
Son Yorum: TOLGA34
  Baracuda ve Zargana ufuktan26 21 4,518 30-07-2010, 23:37
Son Yorum: bucalıfikret
  Zargana avı 2-3 Lakerda 39 6,294 14-10-2009, 17:05
Son Yorum: Lakerda
  Zargana avı Lakerda 45 9,235 10-10-2009, 10:42
Son Yorum: bahriyeli
  19-09-2009 - zargana ilerya 17 4,160 26-09-2009, 01:10
Son Yorum: yycolak
  23 KASIM KAVAK ZARGANA Boğaziçi 27 4,271 27-11-2007, 23:54
Son Yorum: Can ARSLAN
  Zargana avı-Çiftlikköy Lakerda 16 3,171 12-10-2007, 22:19