Komşum Erol sabah erkenden malzemelerini hazırlayıp tekneyi indirmiş.Saat 11:00 civarlarında sahilde yürüyüşe çıktım,baktım Erol'un teknesi kıyıya yakın seyrediyor.Beni görüp iskeleye yanaştı ve ne var ne yok diye sorduğumda '' sabah canlı zargana ile uzun olta gezmediğim yer kalmadı tık yoktu,çapari açtım 13-15 istavritten başkası yok; ipekle zarganaya bakayım bari'' dedi.Ben de kameraman olarak tekneye atladım ve zargana avını izledim.
Av malzemesi : 0.25 misina ve ucuna bağlı turuncu ipek.Başka birşey yok.
Önce 5 köstekli ipekli çapari,takıma fazla yosun takılıp aşırı ağırlık yapması nedeniyle daha sonra tek ipek gezdirildi. http://www.dailymotion.com/user/masan77/...-avy_sport
[DM]xar64n[/DM]
Mehmet abi ne zıppır bir zargana o öyle...Zıp zıp zıplıyor
Çok hoş bir çekim olmuş.Ellerinize sağlık.Erol Bey de fotoğrafta tam keyifte.
Bereketli ve afiyet olsun.Rastgele
ekip bereketli olsun yaw bi alo deseniz olcak ama erol tek başına çıkmış biz arıyoz ama yarın iş çıkışı bi soralım ona köylüm ufadesini alalım valla maşallahın var erol
mehmet abi bizim oradada zargana çok boldu her çıkışta 20-30 tutuyorduk birden lüfer geldi zargana bitti,şimdi kaç zargana o kadar lüfer ama zargana yok lüfer çok.
bu arada her tekneye bir kameraman lazım güzel olmuş çekim
Mehmet abi ellerine saglik guzel bir video...ve cok guzel bir zargana avi...
hasta oluyorum abi ya...su ipekle bir zargana tutamadim..bilmiyorum bizim taraftami,bol zargana yok
ilk org.gitmeden buradan aldigim ipeklerle sirti yaptim..bir sey olmadi..herhalde dedim ipekleri beceremedim..
neyse izmir donusu ,canakkaleden malzemeciden hazir zargana icin ipek aldim,tabii bunlarla bir defa gitme sansim oldu(carsamba gunu)..ondada bir sey olmadi..
simdi gelelim asil konuya,,su asagidaki fotodaki posette ipekten hazir olarak saymadim 10 tane kadar hazir bagli olarak var..bundan sirti yaparken bir tane mi bagliyorsunuzyoksa 2-3 tane mi bagliyorsunuz