dunku firtinadan sonra bu sabah erkenden kalkip baliga gitmeyi dusunuyordum yalniz uyuya kalip anca sabah 9 da kalka bildim hemen mazemeleri toplayim gemi iskelesine gittim deniz gelgitini kacirdim
buna rahmen guzel av oldu guzel bir zargana yakaladim cekmesi baya bir zevk verdi saat 12'de avi bitirdim ise gec kalmiyim diye baliklarin fotosunu cektim takimin birtanesini topladim cantaya koyarken oteki oltaya guzel bir uskumrudaha takildi buda bonus oldu toplamda 7 uskumru 4 zargana aldim
ilk defa zargana yiyecem bakalim tadinasil
kulanilan takim
zarganalari matarli takima takildi yem sardalya fletosu
uskumrular tek igneli dip oltasi yem uskumru fletosu
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun sedat,zarganayı tavada yap önce una bula sonra kızart tadı harikadır.afiyet olsun rastgelecanım çekti şimdi bak tavada zarganaa offff
ben tavasını yedim harika oluyor herkes tava zargana bilmez ama süper lezzetlidir,fırında hiç denemedim ama bence tava yap.
kılçığı yeşildir fosforlu yeşil kimi bu yüzden yemez ama zargana zaten temiz balıktır.
LeVrEkCi yazdı:ben tavasını yedim harika oluyor herkes tava zargana bilmez ama süper lezzetlidir,fırında hiç denemedim ama bence tava yap.
kılçığı yeşildir fosforlu yeşil kimi bu yüzden yemez ama zargana zaten temiz balıktır.
dukanda tava isi biraz zor gibi ginede denerim pizza unu na batirarak. kebabci dukaninda balik kokusu yayilacak hadi hayirlisi