Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22-9-09 levrekciden bayram kutlaması
bayramın ilk gününden bugüne havanın aşırı rüzgarlı oluşu nedeniyle sadece istavrit,izmarit,mezgit,zargana tutup yedim.bugün ümitsizce denize açıldım elimde ahmet (aygroup)abinin
ipek çaparisi zarganalar 3 er 4 er geliyor süper bişeymiş bu teşekkürler ahmet abi Gulumse76
biraz geç kalsamda merada benden başka 2 tekne var soruyorum 2 lüfer almışlar,
haber güzel heyecanlanarak uzun oltama zarganayı takıp sulara yolladım,hafiften yagmur yağıyor oltama saglam bir balık vurdu balık komple gagalık dahil takımı aldı sanıyorum saglam bir kofanaydı.2 gün evvel benim kuzen geçende tuttugum kofananın aynısını tuttu yani merada kofana dolaşıyor.aklım o balıkta dolaşmaya devam ediyorum balık geldi lüferi aldım
rahatladım.2 dakika sonra 1 zargana kestirdim ondan 2 dakika sonra balık vurdu ama agır bişey kofana bu dedim başladım boşluk vermeden çekmeye balık tekneye yaklaştıgında bir baktım levrekmiş Gulumse
sonrasında başka bişey gelmedi bende toparlanıp istanbulun yolunu tuttum.
lüfer yanına arkadaş beklemek üzere buzluğa girdi levrek ise afiyetle az evvel yenildi.
artık merada lüfer var levrekte var ve ben hem olta ile hemde yeni aldığım elbiseyle dipten zıpkın ile peşlerinde olacağım Gulumse sanıyorum bundan sonraki avlar daha verimli olacak.
ben tutayım sizler daha fazlasını tutun inşallah GulumseSeerf
takım:uzun olta 2 numara remixon kanca çelik ile baglı.
rastgele.balığın içinden 1 adet kanca çıktı hiçbiryere takılmamış boşta duruyordu.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abi hiç boşun yok helal olsun
arSStore.com alışverişin yeni yüzü
Bul
Maşallah emeklerinize sağlık , süper balıklar sonunda iri levrekler yavaş yavaş gelmeye başlamış ,tebrik ederim ... Bu arada alt resimdeki yemeğin tarifini merakla bekliyorum...
Alkis Alkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Dostum tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın misafirlerininde maşallahı var birisi denizlerin sultanı (Lüfer) diğeride Kralların balığı (Levrek) sende onları güzel evsahipliği yapmışsın helal olsun dostum afiyet olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Onlarmı senin bayramını kutladı sen mi onların bayramını kutladın ;iki tarafa da çekilir..Gulumse Tebrik ederim..
Bereketli ve afiyet olsun (şu saatte olmuştur da[Resim: icon7.gif])
Desene bundan sonra levreklerini zıpkın konusunda da göreceğiz..
İpek çaparisini merak ettim,takımın şeması,fotosu varmı ?..
Bul
nihatım eline sağlık maşallahın va levrek ve lüfer ikisinide almışsın sırada kofana var oda rast gelsin afiyetler olsun rast gele.AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
baz yazdı:abi hiç boşun yok helal olsun
teşekkürler Gulumse
uzman42 yazdı:Maşallah emeklerinize sağlık , süper balıklar sonunda iri levrekler yavaş yavaş gelmeye başlamış ,tebrik ederim ... Bu arada alt resimdeki yemeğin tarifini merakla bekliyorum...
Alkis Alkis
yemek tarifi http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=7620 burada var.teşekkürler.

doktor yazdı:Dostum tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın misafirlerininde maşallahı var birisi denizlerin sultanı (Lüfer) diğeride Kralların balığı (Levrek) sende onları güzel evsahipliği yapmışsın helal olsun dostum afiyet olsun saygılar.Alkis76
eyvallah dostum mera bu sene çok verimli olacak inşallah Wink
Bul
Lakerda yazdı:Onlarmı senin bayramını kutladı sen mi onların bayramını kutladın ;iki tarafa da çekilir..Gulumse Tebrik ederim..
Bereketli ve afiyet olsun (şu saatte olmuştur da[Resim: icon7.gif])
Desene bundan sonra levreklerini zıpkın konusunda da göreceğiz..
İpek çaparisini merak ettim,takımın şeması,fotosu varmı ?..
mehmet abi bildiğin çapari düşün ama kurşun yerinede ipek bağlı ve köstekler uzunharika birşey 3 er 4 er geliyor zarganalar.çizim gönderiyim birazdan bu konu içinde.zıpkıncılık baya merak oldu ama yalnız olmuyor haftaya babamla gideceğim o balık tutsun ben dalacagım.teşekkürler.

bucalıfikret yazdı:nihatım eline sağlık maşallahın va levrek ve lüfer ikisinide almışsın sırada kofana var oda rast gelsin afiyetler olsun rast gele.AlkisAlkisAlkisSeerf

kofana var abi merada benim kuzen 60 cm lik vurdu banada denk geldi saglam takım yapacagım haftaya.teşekkürler.
Bul
zargana çaparisi ile normal tekli gezer gibi geiyorum balık vurdugunda hafif hafif kamışı sallıyorum diğer zarganalarda geliyor,önceleri ipekler karışır gibi geliyordu ama hiç karışma olmuyor harika birşey Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler NihatAlkishava buradada rüzgarlıydı yinede denizlerimizin iki lezzetlisiyle bayramlaşmışsın bereketli afiyet olsun.Seerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,435 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  Bayram bereketi 08/11/2011 makineci 26 4,320 18-11-2011, 10:37
Son Yorum: SerenaY66
  Bayram bereketi 2 -09/11/2011 makineci 22 3,367 12-11-2011, 20:50
Son Yorum: makineci
  Bayram arİfe,sİ erdekli yücel 21 4,165 03-12-2009, 11:17
Son Yorum: mariner8