Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayram hediyesi;
2007 den bu yana kardenizin ikram etmediği kalkanın nihayet bayram hediyesi olarak oltama iki adet takılmakla şeytanın bacağını kırmış olduğumu düşünüyorum. Yalçın abi ve ailesinin geleceğini beklerken planda değişiklik olduğu ve gelemeyeceklerini öğrenince dün 16.00 da abim, amcaoğlu ve ben Karasu ihsaniyeye kalkan avı için gittik. Havanın çok güzel oluşu sevindiriciydi, ancak 2 metreye yakın dalga boyu ve aşırı rüzgar işimizi bayağı zorlaştırdı. Özellikle gece 03.00 dan sonraki aşırı yağış bayağı yorgun düşmemize neden oldu. gider gitmez attığım 4 oltanın ikisinde çıkan kalkanlar iyi av yapacağımız düşünceside verdiğinden sabah 10.00 a kadar avımıza devam ettik, fakat nafile. Benden başka balıkta yakalayan olmayınca iki kalkanla geri döndük. Asker oğlunu ziyarete gelen Yalçın abiyide bu ava götürme niyetim mümkün olmadı, birde balık tutamama korkusu vardı. adamcağızın şansı yokmuş, nasip değilmiş.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler abi yine de güzel av olmuş bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Tebrikler abi yine de güzel av olmuş bereketli ve afiyet olsun
Teşekkürler hemşerim sağolasın.
Bul
yalçın abimizde ne şanslıymış.sakarya ya gelseydi eline 2 kalkanı vericektin.yalovada kaldı
bu seferde ordakiler 2 çipurayı eline verdiler.yani halukarda 2 balık elde olucaktı.he hheee
murat ellerine sağlık kalkanlarda bayağı güzelmiş.afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Murat guzel bir av olmus...
bereketli ve afiyet olsunSeerf
denizde de cok dalga varmis...Snifsinf
daha buyuklerine ve bollarina insallah
rastgele
Bul
tahsinmersin yazdı:yalçın abimizde ne şanslıymış.sakarya ya gelseydi eline 2 kalkanı vericektin.yalovada kaldı
bu seferde ordakiler 2 çipurayı eline verdiler.yani halukarda 2 balık elde olucaktı.he hheee
murat ellerine sağlık kalkanlarda bayağı güzelmiş.afiyetler olsun.
Şansı yokmu diyelim. Çok yorgun olduğum için bütün gün uyudum. Ancak temizlendi dolaba girdi, henüz yiyecek fırsatı bulamadım.
Albatros-gr yazdı:Murat guzel bir av olmus...
bereketli ve afiyet olsunSeerf
denizde de cok dalga varmis...Snifsinf
daha buyuklerine ve bollarina insallah
rastgele
Abi yeni başlıyor, bu yıla hevesli girecez inşallah.
Bul
muratım eline sağlık kalkanlar harika yalçın iyikide gelmemiş yoksa başımın etini yerdi kalkan tuttum diye Boboafiyet olsun rast geleAlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:muratım eline sağlık kalkanlar harika yalçın iyikide gelmemiş yoksa başımın etini yerdi kalkan tuttum diye Boboafiyet olsun rast geleAlkisAlkisAlkisSeerf
Gerçekten bu yönünü düşünmemiştim, ama sana karşı iyi hava atardı gibime geliyor. ne yapsın kısa sürede uzun yol yaptı. Zaman kısıtlı olduğundan fazla kalamadı. Smile
Bul
Kalkan balığı sezonun hayırlı olsun Murat,Daha bollarına inşallah.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Kalkan balığı sezonun hayırlı olsun Murat,Daha bollarına inşallah.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Eyvallah Orhan abicim, sizler kadar denizle haşır neşir değiliz ama hepte tatlı suyla olmuyor. arada iyot gerekiyor işte. Sağolasın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,511 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  Bayram bereketi 08/11/2011 makineci 26 4,373 18-11-2011, 10:37
Son Yorum: SerenaY66
  Bayram bereketi 2 -09/11/2011 makineci 22 3,449 12-11-2011, 20:50
Son Yorum: makineci
  22-9-09 levrekciden bayram kutlaması LeVrEkCi 56 7,674 05-12-2010, 14:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bayram arİfe,sİ erdekli yücel 21 4,226 03-12-2009, 11:17