Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayram arİfe,sİ
Hem bayram arifesi hemde işlerden boş kalmışken balığa çıkayım dedim hemen isa arkadaşımla akşamdan randevulaşıp sabah 7 civarı denize çıkalım dedik yemler şoklu gümüş ,şoklu hamsi ve teke ilk önce çinekop,a bakalım dedik avlanma yerimize geldikten sonra nihat ve ilhan abimiz bizden önce gitmiş ve çapaları atmışlar bizde bağlandık bu arada özkan ve onur arkadaşımızda geldiler başladık daha ilk attığım gibi yapıştı bir çinekop derken arkası gelmeye başladı yemi taze olan arkadaşlar at çek yapmaya başladılar bizim yenler hem şoklu hemde eski olduğundan pek verim alamadık sadece 24 çinekop aldık yem bitince karagöz yerimize gidelim dedik ayrıldık oradan saatta 10 olmuştu karagöz yerimize geldikten sonra sular yok rüzgarda yok kürek üzerinde avlanalım dedik isa arkadaşım atar atmaz takmı taktırdı bende misinayı alıp çapa vazifesi yapsın diye teknenin başına bağladım yeni takıp yapıp isaya verdim başladık karagöz avına başladı sargozlar yemleri yemeye va yakalanmaya derken bir vuruş kaptım bir sarıgöz porsiyonluk derken 2-3 isa baka kaldı peşpeşe 3 tane porsiyonluk kaptım balık kesti yanımızda getirmiş olduğumuz erzaklardan atıştıralım derken ben yemledim takımı tekrar saldım daha dibe değer değmer sert bir vurum ha babam de babam yukarıya birde ne bakayım şöyle yakışıklı bir 400-500 gr bir çupra yemlerde bitince avımızı sonlandırarak köye döndük fotoğraf makinamı bayram dolasıyla boluya giden ercan arkadaşıma verince sizleri balıklardan ve resimerinden mahrum bırakmış oldum inşallah işlerim aralık 10-15 şinde bitiyor günlük av raporlarımla ve resimlerle baş başa bırakacağım

takımlar :klasik karagöz için 3 lü dip takımı igne 1 no çapraz vmc siyah 75-100 gr kurşun yem karedes veya teke

çinekop için :bizim buraların mavruka 80-100 gr kurşun kurşun altı hırsızlı iğne kurşun üstü isteğe bağlı 1 ve ya 2 iğne yem gümüş,hamsi saygılarımla
yücel paylaşımın için teşekkürler takılan oltayı çapa vazivesi yapman çok güzel olmuş
anlattığına göre çok güzel av yapmışsınız elinize sağlık afiyet olsun rast gele. resimleri kısa zamanda bekliyoruz.AlkisAlkisSeerfSeerf
Bul
yücelim sanki ordaymışım gibi oldum Alkis tebrikler bereketli avlarınız olsun Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Yücel güzel av yapmışsınız. Tüm yönleriyle avını bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Yucel guzel bir av olmus..Alkistebrikler
afiyet olsunSeerf
fotolari merakla bekliyoruz
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
helal olsun yücelim balıksız rapor yok maşallah.. afiyet olsun ...Alkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bereketli olsun yücel,
maşallah iyi balık var sizin taraflarda,
bizim tarafta sadece istavrit var başka hiçbirşey yok,
bugün 3-4 saat dolaştım istavritten başka birşey tutamadım kaldıraçtaki tekneyide kuma alıp 2009 u sanıyorum nisan mayısa kadar kapattım.
bol balıklı avların olsun kardeşim,rastgele Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun yücel,
maşallah iyi balık var sizin taraflarda,
bizim tarafta sadece istavrit var başka hiçbirşey yok,
bugün 3-4 saat dolaştım istavritten başka birşey tutamadım kaldıraçtaki tekneyide kuma alıp 2009 u sanıyorum nisan mayısa kadar kapattım.
bol balıklı avların olsun kardeşim,rastgele Alkis
hayirli olsun Nihat....
yeni sezonu artik hemen-hemen ayni zamanlarda acacagiz gibi duruyor
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bütün dostlarıma ben teşekkür ederim sağolun dilekleriniz içinAlkisAlkisAlkis
Yücel güzel ve bereketli bir av günü yaşamışsınız Alkis Karagöz için 1 numara iğne kullandığına göre iri balık hedeflemişsin ve hedefini de almışsın Alkis Afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,511 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  Bayram bereketi 08/11/2011 makineci 26 4,362 18-11-2011, 10:37
Son Yorum: SerenaY66
  Bayram bereketi 2 -09/11/2011 makineci 22 3,444 12-11-2011, 20:50
Son Yorum: makineci
  22-9-09 levrekciden bayram kutlaması LeVrEkCi 56 7,651 05-12-2010, 14:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  Eşimle Bayram avı maliyeci51 28 4,429 02-12-2009, 15:18