27-11-2009, 19:25
(Son Düzenleme: 28-11-2009, 01:51, Düzenleyen: erdekli yücel.)
Hem bayram arifesi hemde işlerden boş kalmışken balığa çıkayım dedim hemen isa arkadaşımla akşamdan randevulaşıp sabah 7 civarı denize çıkalım dedik yemler şoklu gümüş ,şoklu hamsi ve teke ilk önce çinekop,a bakalım dedik avlanma yerimize geldikten sonra nihat ve ilhan abimiz bizden önce gitmiş ve çapaları atmışlar bizde bağlandık bu arada özkan ve onur arkadaşımızda geldiler başladık daha ilk attığım gibi yapıştı bir çinekop derken arkası gelmeye başladı yemi taze olan arkadaşlar at çek yapmaya başladılar bizim yenler hem şoklu hemde eski olduğundan pek verim alamadık sadece 24 çinekop aldık yem bitince karagöz yerimize gidelim dedik ayrıldık oradan saatta 10 olmuştu karagöz yerimize geldikten sonra sular yok rüzgarda yok kürek üzerinde avlanalım dedik isa arkadaşım atar atmaz takmı taktırdı bende misinayı alıp çapa vazifesi yapsın diye teknenin başına bağladım yeni takıp yapıp isaya verdim başladık karagöz avına başladı sargozlar yemleri yemeye va yakalanmaya derken bir vuruş kaptım bir sarıgöz porsiyonluk derken 2-3 isa baka kaldı peşpeşe 3 tane porsiyonluk kaptım balık kesti yanımızda getirmiş olduğumuz erzaklardan atıştıralım derken ben yemledim takımı tekrar saldım daha dibe değer değmer sert bir vurum ha babam de babam yukarıya birde ne bakayım şöyle yakışıklı bir 400-500 gr bir çupra yemlerde bitince avımızı sonlandırarak köye döndük fotoğraf makinamı bayram dolasıyla boluya giden ercan arkadaşıma verince sizleri balıklardan ve resimerinden mahrum bırakmış oldum inşallah işlerim aralık 10-15 şinde bitiyor günlük av raporlarımla ve resimlerle baş başa bırakacağım
takımlar :klasik karagöz için 3 lü dip takımı igne 1 no çapraz vmc siyah 75-100 gr kurşun yem karedes veya teke
çinekop için :bizim buraların mavruka 80-100 gr kurşun kurşun altı hırsızlı iğne kurşun üstü isteğe bağlı 1 ve ya 2 iğne yem gümüş,hamsi saygılarımla
takımlar :klasik karagöz için 3 lü dip takımı igne 1 no çapraz vmc siyah 75-100 gr kurşun yem karedes veya teke
çinekop için :bizim buraların mavruka 80-100 gr kurşun kurşun altı hırsızlı iğne kurşun üstü isteğe bağlı 1 ve ya 2 iğne yem gümüş,hamsi saygılarımla