Yorumları: 942
Konuları: 13
Yorumları: 47
Konuları: 5
Vidaların çıkması kötü olmuş.Çok daha iyi sonlabilirmiş avınız.Daha güzel avlar nasip olur inşallah
Yorumları: 364
Konuları: 11
Neyseki iki tanede balık olsa siz keyifinizi çıkarmış , deniz havası almışsınız. Tebrikler , anlayamadığım bir şey var o da 08 . 12 . 2009 tarihi , bugün 05.12 değilmi ? Sanırım yanlışlık oldu....
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Yorumları: 278
Konuları: 22
balık olmasada o atmosfer bambaşka birşey benim arkadaş izinli olduğu için ful çalışıyorum gidemiyorum balığa gelsede bir gitsem diye sabırsızlanıyorum. genede iki tane almışsınız geri bırakmanız da doğoya saygınızı gösteriyor..
tebrikler...
Goktug yazdı:Vidaların çıkması kötü olmuş.Çok daha iyi sonlabilirmiş avınız.Daha güzel avlar nasip olur inşallah 
Tesekkurler Goktug bey
Vıdanın cıkması kotu bır durumdu
neyse bır dahıkı sefere nasıp
Daha bolları sızın olsun
Saygılarımla,
uzman42 yazdı:Neyseki iki tanede balık olsa siz keyifinizi çıkarmış , deniz havası almışsınız. Tebrikler , anlayamadığım bir şey var o da 08 . 12 . 2009 tarihi , bugün 05.12 değilmi ? Sanırım yanlışlık oldu....
Valla Hocam cok haklısın 02/12/09 olacak tı ama
ucmusum demekkı
Daha bolları sızlerın olsun
Saygılarımla,
efe4848 yazdı:balık olmasada o atmosfer bambaşka birşey benim arkadaş izinli olduğu için ful çalışıyorum gidemiyorum balığa gelsede bir gitsem diye sabırsızlanıyorum. genede iki tane almışsınız geri bırakmanız da doğoya saygınızı gösteriyor..
tebrikler...
Tesekkurler Ufuk Bey amac zaten stress atmaktı
onuda sukur attık .
Saygılarımla,
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Sert havaya ve makinanın handikapına rağmen av yapma iştahın oldukça keyifli. En azından zamanını iyi değerlendirmişsin
ALTAYLI yazdı:Sert havaya ve makinanın handikapına rağmen av yapma iştahın oldukça keyifli. En azından zamanını iyi değerlendirmişsin
Tesekkurler Ercan Bey
Evet kısa surede olsa zamanı degerlendırmek
ve guzel gecmesını saglamak bızım elımızde
Saygılarımla,
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
fuatım hava muhalefetine makaranın azizliğine rağmen güzel av olmuş..tebrik ederim..

fosforu nerden buldun yada nereden temin ettin merak ettim..çok güzel bir rapor olmuş
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]