Uzun süredir rüzgarın kuvvetli esmesi nedeniyle ara verdiğim mercan avına çarşamba günü met.3-5 göstermesiyle akşamdan hazırlıklarımı yapıp sabah erkenden avlağa gitme niyetim gelen telefonla yattısitemize ait dubanın tamiri(sert plastikten imal edilmiş parcalarını bağlayan vidalar gevşemiş)için sabahın sekizinde sitemizin görevlilerinle birlikte denize girmek zorunda kaldım öğleden sonra rüzgar yine kuvvetlenince mercan işi yattı.Hiç olmadı kıyıya yakın av yapmak için akşam gün batımına yakın emektarımla kalamar yoklamasına çıktım,bereket versin tavlığıda çıkardım.Daha bolları sizlerin olması dileğimle.Rastgele.
Birinci foto benim avlak ve sağ üst köşede görünen yer sakız adası.
Orhan abi,gozun aydin..artik deniz ile bulusmus hasret bitmistir insallah..
bundan sonrada insallah guzel havalar yaparda,ara bu kadar uzamaz..
baliklar ve kalamarlar cok guzel afiyet olsun..
sakiz adasi hakikaten cok yakin,mesafe ne kadar...5-6 mil kadar mi?gozum oyle kesti
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Orhan abi,gozun aydin..artik deniz ile bulusmus hasret bitmistir insallah..
bundan sonrada insallah guzel havalar yaparda,ara bu kadar uzamaz..
baliklar ve kalamarlar cok guzel afiyet olsun..
sakiz adasi hakikaten cok yakin,mesafe ne kadar...5-6 mil kadar mi?gozum oyle kesti
daha da bollarina rastgele
Valla rüzgar azaldı bendeki şansa bak,bugünde gülme sakın iki görevliyede izin vermişim(biri dünden izinliydi,diğerine arkadaşın geldimi dedim o da geldi dedi) akşama kadar site görevlisiyim iyimiSakız adası tahminin9.3Km olduğuna göre mil olarak doğru
İnşallah rüzgar biraz bu şekilde devam eder,sansızlık olmassa mercana niyetim devam ediyor
Teşekkür ederim