Yorumları: 464
Konuları: 19
akşam erol abi ben mehmetali abi buluştuk erol abiler tekeleri çıkarmış bastık gittik meraya oltaları attık başladık beklemeye erol abi 1100 gr bir eşkina aldı ben 3 kayabalığı 1iskorpit orta boy 1gelincik orta boy 1ispari aldım avuçum kadar yer güzel dün havanın etkisiyle balık yapmadı sanırım birde yerin acemisiydik daha önce cinekop tutuyodum ordan ama eşkinaya ilk deva gittik balıkları iri sezonunda güzel balık yapıcağı garanti takımları hazırlarken kıyıdan beş altı metre ilerdebir tane lüfer olduğu garanti debeleniyodu darbe almış sanırım hemen rapalayı çıkardım 10 atış yaptım ama bir şey gelmedi ama artık o merayı sıksık yoklucam raporları iletirim..
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
oh takımı kurmuşsun onur yine..vallahi size imreniyorum...bende burda yanlız kaldım,tek tabanca takılıyorum,pek zevk vermiyor tabiki,
ava katılan herkesi tebrik ediyorum...şansınız bol olsun rastgele..eşkina tek gezmez diye biliyorum,gerisi vardır bence,takibi bırakma,paylaşım için teşekkürler...
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
ben akşam erolla onuru seyrettim.büyük keyf aldım balıklar çok güzeldi eşkinanın gözüne hasta oldum
abi sizin yanınızda olayımda bende balık tutmasam olur,muhabbet yeter,eee birde balık yakalandımı o zaman da bu av tadından yenmez

saygılar
bu sene aslında eğlencemiz yeterli değil gecen sene sazlar gitarlar mangal rakı balık muhabbet süper oluyodu busene değişmeyen tek şey kadro bir kaç yeni transferimiz oluyo okadar bu tarafta olsan senide alırız aytekin aramıza kadroyu güçlendiririz ama bekleriz istediğin zaman buyur gel..
allah razı olsun onur...istanbul a yolum düşerse uğramadan geçmem gözüm açık giderim yoksa,böyle bir grup böyle bir eğlence,muhabbet kaçarmı hiç,
dediğim gibi beklerim belli olmaz belki bu sene es kaza ben o tarafada gelebilirim önümüzdeki ay izmire gecicem ordan oraya uğrama ihtimalim var gelirsem kaçarız beraber balığa..
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
aytekin her zaman bekleriz gel buyur ben antalya/kaş ta iki yıl görev yaptım ama antalyayı pek bilmem
kaçarız tabi ya ama buralar sizin orası gibi güzel av vermiyor haberin olsun,akşam yine birşey çıkmadı,birde millet heryerde denize giriyor olta atacak yer yokki,gece bile millet denize giriyor,şu halimize bak ya

bende her zaman beklerim onur,yolun düşerse haber ver yeter...
mehmet abi çok sağol allah razı olsun,fırsat bulsam istanbuldaki dostlarla tanışmayı bende çok istiyorum,arada eğitimler çıkıyor,bir eğitim filan çıkarsa istanbula gelmeyi düşünüyorum,